- 18 Aralık 2018
- 2.387
- 8.400
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinliklr ne istediğimi çok iyi biliyorum keske 20 lerde bu akla sahip olaydımNasil oluyor demlenmis çay gibiyim diyosun yani Pütürlerim çöktü ne istediğimi biliyorum mu diyosun
Ay bende de varKizz anam konu nereye gitti gönlü de kendi de güzel Kocam var benim tövbe estağfurullah sanki acıdım derken arayista gibi olmuş
Demeee kiz dua ettim sana bir lucifer çıkar karşına inşallah diye Allah seni iyi etsin ne güldümAy bende de var
Hayalde mi kurmayalım
Iste o ne mümkün o akıl tecrübeyle kazanılıyorKesinliklr ne istediğimi çok iyi biliyorum keske 20 lerde bu akla sahip olaydım
İşte o zaman ağa olurdum
Tühh ya neyse kocişim kusura bakmasın artık öyle biri çıkarsaDemeee kiz dua ettim sana bir lucifer çıkar karşına inşallah diye Allah seni iyi etsin ne güldüm
Yok canım değiştirdim duamin içeriğini Allah kocani lucifer gibi göstersin sanaTühh ya neyse kocişim kusura bakmasın artık öyle biri çıkarsa
Yok canım değiştirdim duamin içeriğini Allah kocani lucifer gibi göstersin sana
Ay ben de izlerim valla aynen ben de bölümden sıkılınca adamı izliyorum sadeceKesinlikle ya o aksan acayıp sexsi
Zaten adama sayfalarca methiye düzerim de gerek yok
Lucifer ın kızla tanışmadan önceki hayatını da cekeceklermiş galiba
Çıkarsa onu da izlerim
Yok yok hayal kırıklığına uğramazsınızAllah Allah merak ettirdiniz Hee banada çıta cok yükseldi
Ahahah, valla ben kocamın yanında izledim diziyi, gönlüm.rahat e göz var izan varBosver kiz ne elin adamına methiye duzecen zaten
Çok katılıyorumKeske elin adamı olmasaydı
İnsan yaşlanmaz be onla
Keşke keşke.. Su akıl ama yaş 20'ler..Kesinliklr ne istediğimi çok iyi biliyorum keske 20 lerde bu akla sahip olaydım
İşte o zaman ağa olurdum
Aminn canim amin. ne güldük sorma günaydın bu arada
GünaydınAminn canim amin. ne güldük sorma günaydın bu arada
Geçmiş olsun tavsiye edeceğin podcaste varmiKızlar selam, ben bugün hastaneye gittim. Biraz uzun sürdü işim yeni geldim. Baktım hastanede iş uzuyor, ben oradayken robotu açtım evi süpürdü. Hastanede de baya podcaste dinledim. Keyifli oldu. Çok yorgunum, normalde bugün Karadeniz mutfağı yapacaktık eşimle ama halim yok. Şimdi hemen evde tek ya da 2 tane kalan patlıcan, biber, kabak, havuç ve kapyayı jjülyen dograyip airfriyera attım. Dünden de mercimek çorbam var. Tabi onlar az olacak, yanina bir cevizli tereyağlı erişte yaparım.. ama 6ya kadar da uyuyacağım valla..
Gece kuşu olursam da ders çalışırım gece
Evet ben de merak ettim bu kadar uzun girmemezlik yapmazdıSudem nerde acaba
İnsallah ders ve yoğunluktan girmiyordur
Teşekkür ederim. Ben terasnoir dinliyorumm. Keyifli bence. Bir de Ibrahim Selim'in Bunu Ben de Yaparım var. Kısa kısa hem. Sen Kimsin Ki çok önerildi. Ben daha dinlemedim ama. Sudem de Beyhan Budak ile Tülay Kök öneriyor. Onlara da başlayabilirim. Ben com düzenli dinlemiyorum ama yemek yaparken, ütü yaparken açıyorum. Ya da böyle bir isim olduğunda keyifli oluyor. Bu arada dizinin 4. Bölümünden sesleniyorum (Dahmer) öyle kan çok yok. Izleyebilirsiniz.Geçmiş olsun tavsiye edeceğin podcaste varmi