Bugün ne yaptım?

Ben bugün sabah kalktım kahvaltı yaptım. Sonra ders çalıştım, 1 bölüm dizi izledim. Şimdi nette takılıyorum, birazdan kitap okuyacağım. 5 gibi de yemeğe girerim. Ben mercimek çorbası, pırasa,.yoğurtlu kuskus yapacağım bugün. Efor gerektirmeyen yemekler🥳🥳

Benden böyle her zamanki gibi

Yaa karavan hayali mükemmel ve hayallerinize bir adım atmaniz hatta onları gerçekleştirmeye başlamanız daha da mükemmel🎈🎈 valla ben okurken keyiflendim, sizi düşünemiyorum bile.. Hayırlı olsun, keyifli gezmeleriniz olsun 🎈🎈

Ben de dışarı çıkarken mama alır yanıma kedilere ve köpeklere veririm, ama evde kendime güvenemiyorum.. ama acil durumdaki hayvanlar için birkaç defa geçici yuva olduk, onları sahiplerine veririken için cız etti ama böyle iyi şimdilik..

Tavuk suyu çorba tek başına bile besleyici. Bir sebze yemeği ya da fırın makarna yeterli bence.. Ya börek gibi fırında mücver ve yoğurt..

Gününüz gayet verimli ve keyifli geçiyor/ geçecek gibi duruyor 🎈
Teşekkür ederim
İçini yapmak biraz uzun sürecek çünkü eşim herseyi kendı yapmak istiyor
Şimdilik sadece araç var😂😂

İki seneyi bulur herhalde bizim tamam artık hazırız gidebiliriz dememiz
Benim de hep hayalimdi tekneyle heryere gidilmiyor bide beni tutuyor
Hava sartları daha önemli oluyor onda
Çok fazla efor sarfetmek gerekiyor

Evcıl hayvan çocuk gibi oluyor bırakamıyorsunuz kimseye
Sonra hastalığı olunca üzülüyorsunuz
Dısarda beslemekte çok güzel
Ne güzel karınları doyuyor sayenızde🙏

Mantı yaptım yanına yedik bitti bile🤷‍♀️
Hatta kahveyle cheesekeki bile yedik😂😂

Ay var.. kesilmiş kafalar falan var..🙈🙈 Valla ben de 2. Bölümdeyim, ben suç dizileri polisiye çok severim, suçu psikolojisi falan da ilgimi çeken konular.. o sebeple zevkle izliyorum🙈 suç polisiye seviyorsanız tavsiye edebilirim. Ama 2 bölüm için😅😅
Polisiye seviyorum ama kesilmiş kafalara dayanamam 🙈😬

Teşekkür ederim
İçini yapmak biraz uzun sürecek çünkü eşim herseyi kendı yapmak istiyor
Şimdilik sadece araç var😂😂

İki seneyi bulur herhalde bizim tamam artık hazırız gidebiliriz dememiz
Benim de hep hayalimdi tekneyle heryere gidilmiyor bide beni tutuyor
Hava sartları daha önemli oluyor onda
Çok fazla efor sarfetmek gerekiyor

Evcıl hayvan çocuk gibi oluyor bırakamıyorsunuz kimseye
Sonra hastalığı olunca üzülüyorsunuz
Dısarda beslemekte çok güzel
Ne güzel karınları doyuyor sayenızde🙏

Mantı yaptım yanına yedik bitti bile🤷‍♀️
Hatta kahveyle cheesekeki bile yedik😂😂
Ya her şeyin ilmek ilmek işlenmesi de harika fikir 🎈🎈 ayrıca bu karavan olayında eN önemli adım Araç.. umarım her şey hayalinizdeki gib,.keyifle olur 💚

Aynen evcil hayvam benim boyumu aşar, heves için de yapmamak lazım. Teşekkür ederim güzel düşünceniz için..

Oo afiyet olsun. Manti da güzel fikir olmuş 🎈

Polisiye seviyorum ama kesilmiş kafalara dayanamam 🙈😬

Ahahah o zaman şimdilik izlemeyin. Normal giderse derim. Bu arada Lucifer'ın özelikle ilk 3 sezonu çok iyi. Sonra beni biraz sıktı ama baş roldeki Tom Ellis için bile izlenir 😈 aşırı iyi bir Ingiliz Ingilizcesi konuşuyor ve ses tonu da çok iyi 🤭🤭 izleyin bence, çok da keyifli..

Lucifer güzel 😂
Ben de hep onu öneriyorum kimi görsem😂😂
Ben de son 3 sezonunda biraz sıkıldım ama dediğim gibi Lucifer için izledim😅😅 ama benim de en'lerimdendir bu dizi

Eveeet neler yaptım bugün?
Yatakları topladım.
1 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim.
1 mak. Yıkayıp serdim.
Robot süpürgeyi temizledim.
Çocukları okuldan aldım. Yemeklerini yedirip yatırdım.
Dünden küçük bir tencere dolma vardı. Mantıyı da haşladım tadı ve kokusu iyiydi,
İnşallah bi şey olmaz 😅
‘Ermiş’ kitabını okumaya başladım.
Tülay kök dinledim.
Şimdi bitki çayı yapıp günü kapatacağım☺️

Ahahah o zaman şimdilik izlemeyin. Normal giderse derim. Bu arada Lucifer'ın özelikle ilk 3 sezonu çok iyi. Sonra beni biraz sıktı ama baş roldeki Tom Ellis için bile izlenir 😈 aşırı iyi bir Ingiliz Ingilizcesi konuşuyor ve ses tonu da çok iyi 🤭🤭 izleyin bence, çok da keyifli..

Ben de son 3 sezonunda biraz sıkıldım ama dediğim gibi Lucifer için izledim😅😅 ama benim de en'lerimdendir bu dizi
Kesinlikle ya o aksan acayıp sexsi🙈🙈

Zaten adama sayfalarca methiye düzerim de gerek yok😂😂😂

Lucifer ın kızla tanışmadan önceki hayatını da cekeceklermiş galiba
Çıkarsa onu da izlerim😂😂

X