Bugün ne yaptım?

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm

Maşallah boş durmamışsın yine ama dikkat et kendine yorma bu kadar ç

Menü yine şahane şimdiden ellerine sağlık

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm

Maşallah boş durmamışsın yine ama dikkat et kendine yorma bu kadar ç

Menü yine şahane şimdiden ellerine sağlık
Tesekkur ederim, çok şükür ucuz atlattım Yok duramazdım çünkü her yer un ve cam kırığı doluydu annem diyor ki koç dolunayı var dikkat et bugün keyif yapıyorum mis gibi..

Teşekkür ederim, sarah sağ olsun

Çok geçmiş olsun ya
İyi ki kafanıza fılan gelmemiş

Mutfak kazaları basit gibi görünüyor ama aslında çok tehlikeli

Gercekten beğendin mi ya
Valla beğendiysen çok mutlu oldum
Afiyet bal olsun

Ben de bildiğim kadar yazayım
Öncelikle okula ilk başlayan her çocuk hasta oluyor ama alerjik çocuklar daha çok hasta oluyor

Kbb doktoruna götürdünüz mü
Bademcik ve geniz eti de çok hasta olmaya sebep oluyor
Yüzleri küçük oldugu için burun ve kulak arasında ki mesafe kısa oluyor o zaman da o enfeksiyon hemen kulağa da geçiyor
Kulak enfeksiyonu da çok oluyor
Büyüdükçe yüz de büyüdüğü için bu durum da azalıyor

Spor için de aynı mantık olabılır
Alerjik çocukları evde parfüm yumusatıcı cildi için ıslak mendil toz akarları filan çok etkiliyor

Terlediği için yedek çamasır koyup değiştirmelerını isteyebılırsınız
Benim oğlumun okulunda yapıyorlardı
Alerjı surubunu gece yatmadan önce ve düzenli kullanmanız lazım ama doktor önerse daha iyi olur

Çünkü her doktor farklı bişey öneriyor
Güvendiğiniz sürekli kontrole gittiğinz çocuk doktoru önerebilir

Çok geçmiş olsun
Büyüdükçe azalıyor

Çok geçmiş olsun ya
İyi ki kafanıza fılan gelmemiş

Mutfak kazaları basit gibi görünüyor ama aslında çok tehlikeli

Gercekten beğendin mi ya
Valla beğendiysen çok mutlu oldum
Afiyet bal olsun
Ayy evet çok şükür ucuz atlattım aynen ev kazaları 1. Sıradaymış zaten sakatlanmalarda falan.. teşekkür ederim

Valla ben fikre bayıldım.. işte ben de bugün deneyeceğim, bence güzel olacak.. ben soğanla kavurmayı düşündüm alt tabanı.. hani lezzeti farklı olsun diye.. üstüne de kasar, sert beyaz peynir, lor, siyah zeytin, kapari ve soğan koyacağım.. şimdilik fikrim bu.. bence çok güzel olacak..

Bizde 6-8 aylıkken başlamıştı.
Bronşite dönme.

2 yaşında kreşe başladı hepten kötü oldu.
Yıl boyu alerji ilacı ama o da fayda etmiyordu.
Belli aylarda hasta oluyordu hep.

Tıkanınca ona göre hava ilaç vs veriyordu doktor.

Ama peşpeşe çocuk yapmakla çok iyi yapmişsınız.
Ben alerjiden korktum 10 yaşında şimdi daha kardeş istiyoruz kararsızlık hat safhada.

Size gelince hava filan daha önce vermediyseniz belki durum sandığınız gibi değildir.

Hastalık deseniz çok çocuk hasta oldu bu ilk ay.
Alerjik olduğunuz kesin ise doktorunuz sizi aydınlatır.
Allah şifa versin.

Canım hastalığın bu olduğunu bilmiyordum. Diyet ile kilo vermekle ya da genetikle ilgisi var mı?
Kesınlıkle her şeyin başı sağlık.

Çok yönlü birisin maşşallah.

Yemek olayı eskiye dönmem lazım.
Üşenmek beni daha mutlu yapmıyor.
Eşimle inatlaşıyorum ama daha dirayetli o pes eden ben oluyorum.
Sınırları baştan çizmedim sonradan da çizilmiyor işte

Geçmiş olsun o kadar da maşallah dedik sana ama.
Her şeyde var bir hayır demek ki unu yukarı koymuycaz.Cam kaba da koymuycaz.
Olacağı varmiş işte.

Pozitifsin yine de hayata küserek hayat geçmiyor.

Ben yapıp bitirdiğim temizliği yazdım
Ben de aslında hep büyük temizlik için hatta arada haftalık için de bı abladan destek alıyordum ama bugüne kadar içime sinen kimse olmadı ,hep eksik yarim yamalak işler yapıldı.
Kendim yavaş yavaş yapınca daha çok içime şimdi,tabi simdi evdeyim kolay oldu eşim de yardım etti.İse dönünce arada destek almak zorunda kalacağım yine.

Sağlık durumunu bilmiyordum çok geçmiş olsun.
Herşeyin başı sağlık gerçekten sigarayı da bir kere cikardiysan geri alma bence hayatına

Yapınca fikirlerini merak ediyorum
İnsallah çok beğenirsin

Geçmiş olsun o kadar da maşallah dedik sana ama.
Her şeyde var bir hayır demek ki unu yukarı koymuycaz.Cam kaba da koymuycaz.
Olacağı varmiş işte.

Pozitifsin yine de hayata küserek hayat geçmiyor.

Annen çok genç anlaşılan.
Kaç yaşında?

Evet canım nakil oldum ama çok iyiyim. Yok yok diyetle falan alakası yok, benim başka bir rahatsızlığım var ondan kaynaklı oldu.. işte uzun zamandır tedavi görüyordum ama artik tamamen calisma durunca diyaliz olmadan nakil oldum. 3 ay olacak yakında.. annem 60 yaşında. Valla en son 75 yaşındaki anneanne torununa veriyordu böbrek.. yaş değil de alıcıya da vericiye de çok detaylı bir sağlık taraması yapıyorlar. Verici de hicbir hastalık olmamalı.. annemin de yoktu çok şükür, kızına ikinci kez hayat verdi

Yemek olayında çok haklısın, üşenmemek lazım ama çalışırken olmuyor işte.. demin de yazdım başka başlıkta, tam dinlenemiyorsun çünkü.. ki bizim çocuk yok, eşim çok yeteneklidir yemek konusunda falan ama tembellikten dışarıda yemek veya sipariş etmek ikimizin de işine geliyordu.. hoş dün söyle bir fiyatlara baktım da tavuk döner bile 35 45 arası olmuş ben şok oldum... artık yapmayız zaten yazık günah.. yani inşallah yapmayız senin de eşin valla tutsun işin ucundan.. hayat müşterek, ev ikinizin, çocuklar ikinizin.. birlikte yapmak lazım.. sen de calışıyorsun.. hadi biri evde olsa, onda ağırlık olsun ama diğer türlü olmaz işte ki olmuyor da...sınır değil de konuş bence, hislerini anlat.. işte psikolojik yöntem var ya çocuklara kullanırız hani, eşine "ben dili" kullan, suçlama.. birlikte yapsak, birlikte daha çok vakit geçiririz kısmının üstünde dur falan.. yapsın yani..

Bu arada Tesekkur ederim.. Aynen çok ben annemden öyle gördüm öyle büyüdüm, hayatta hep tutunacak bir dal oluyor. Sertap'ın şarkısı var ya "bir çaresi bulunur elbet yarın yeniden yaşamanın" var da gerçekten üzülsek, ağlasak değişecek mi?? Hayır.. Giden o an ki zaman olacak bir de.. Hele bana ikinci kez hayat verilmiş, ben hiç bir şeye üzülmem bundan sonra, ucunda ölüm yoksa..

Vee son olarak, evet un yukarı değil alta ve mümkünse plastik kaba.. zararlıysa zararlı en azından düşerse biz sağlam kalırız

ıp bitirdiğim temizliği yazdım

Ayy maşallah maşallah.. Harika iş çıkarmışsını benim de çok sevdiğim, artık evimden biri olan abla vardı.. yani o kadar iyiydi ki eşyaların yerini bile değiştiriri.. sonra torunu oldu, işi bıraktı. Torun bakıyor. Ben de ondan sonra tutunamadım kimseyle.. o yüzden kimseyi de düzenli almadım. Ayda 2 kere cağırıyorum, kiminkine denk gelirse.. he biri içime çok sinse devam edeceğim de, daha benim de olmadi.. ama en kötüsü bile eşim ve benim yaptığımızın toplamından iyi oluyor

Teşekkür ederim, yok sigaraya başlayamam zaten.. annem icin yapmam en azından.. kadın benim için ameliyat oldu, canından parça verdi, tekrar böbreği bozup riske atamam.. ama canim çok çekiyor yalan yok ama aynen her şeyin başı sağlık..
Yapınca fikirlerini merak ediyorum
İnsallah çok beğenirsin
Yaa fotoğraf aticam zaten.. ama ben eminim çok güzel olacak

Heeeyy diyettekiler beni de biri kolumdan çekip o tarafa alsın bu günlerde kıtlıktan çıkmış gibiyim
1 kilo almışım
Ben huzur istiyorum sadece ya.
Kilo konusu artık radarımda değil hiç.

İş yerine kafayı çok takıyorum.
Ortam değişikliği gerçekten farklı oluyormuş.Her açıdan çabuk adapte olsam da olmuyor yani.

Kafaya takmama sanatını dinledim bugün Beyhan Budak dan.

Ama yok yani.

Her şeyin başı sağlık.
Ama benim bu konuyu çözmem lazım.

Sudem önceki iş yerini neden değiştirdin

Eşin de öğretmen mi
Başka il hiç düşünmedin mi

Daha küçük bir il daha az stresli bir ortam olur muydu

Çok acıkınca leblebi ve ayran ikilisini tavsiye ederim.. beyaz leblebi özellikle. Hem abur cubur hissi veriyor, hem de tok tutuyor
Yukarıda dönerin fiyatından bahsetmişsin.
Bir gün beslenme koymak 20 TL civarı tutuyor.Sen düşün 3-4 çocuklu aileyi.En ucuz içecek 5 TL .Su 3 TL.
Bilmiyorum gerçekten aileler ne yapıyor ne yiyip ne içiyor.

Küçücük çikolata 40-50 TL olmuş .Kasede kahvaltılık.O da en ucuzu.Allahtan yemiyoruz da masraf yok.

Bugün markete gitmiş biri olarak diyebılırım ki gercekten çok zorlaştı

Sudem önceki iş yerini neden değiştirdin

Eşin de öğretmen mi
Başka il hiç düşünmedin mi

Daha küçük bir il daha az stresli bir ortam olur muydu
Araç kullanmamak için canım.
Hastalık dönemi arabadan bıktım.
Bir de oğlum orta okul ona uzak olacaktı.
Şimdi ikimizin düzeni de kuruldu.
Onun okulu da iyi şükür.

Başka il ilçe düşünmüyorum.
Çocuğun eğitimi için bu şehir en iyisi.

İdarenin saçma tutumları beni etkiliyor dolaylı yoldan.
Ön yargılar mı desem bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…