Çok geçmiş olsun çok üzüldümAy ben dün temizlik yaparken küçük bir kaza geçirdim.. Deli gibi mutfak dolaplarına girdim.. hatta gidip dolap içi düzenleyici falan aldım. Neyse artık son dolap, en üst rafta 5 kiloluk un kavanozu var kocaman. (Unu da yeni aldım, dolu yani) sen tak ayağıma düşhani gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar var ya işte onları gördüm resmen o nasıl acı sonra da una üzüldüm, diyorum ki yeni almıştım.. sonra da e tam temilzik bitmişti tüm her yer un oldu.. ayağım da yumurta gibi şişti.. hemen buz yapıp ağrı kesici aldım. Sonra bir de ağlaya ağlaya tekrar mutfağı temizledim.. eşim geldi ben hala temizlik yapıyorum adam şok neyse bitmiş sayılırdı.. o da eski sporcu anlıyor ayak işlerinden falan.. Bir şeyler yaptı ayağıma da şimdi daha az ağrıyor böyle düşününce komik ama yaşarken çok kötüydü.
Sonra ben çok yoruldum diye dedi eşim boşver her şeyi, hadi canının istediği bir şey sipariş edelim.. bizim burada çok iyi bir hamburgerci var.. kocaman bir hamburger yedimyanında patates ve yasak olmasına rağmen kola pişman değilim..
Bugün de sarah'ın ıspanak tabanlı pizzasını yorumlayacağımyanina da arabiatta soslu makarnaa
Onun dışında keyif günü yaparım diyorum.. pazar magazini bakarım, kitap okurum, eşimle film keyfi falan yaparız. Miss gibi pazar modu
Tesekkur ederim, çok şükür ucuz atlattımÇok geçmiş olsun çok üzüldüm
Maşallah boş durmamışsın yine ama dikkat et kendine yorma bu kadar ç
Menü yine şahane şimdiden ellerine sağlık
Çok geçmiş olsun yaTesekkur ederim, çok şükür ucuz atlattımYok duramazdım çünkü her yer un ve cam kırığı doluydu annem diyor ki koç dolunayı var dikkat et bugün keyif yapıyorum mis gibi..
Teşekkür ederim, sarah sağ olsun
Ben de bildiğim kadar yazayımOglum 5.5 kızım 2.5 yaşında. Ikisi de ayni diyebilirim. Terleme cok oluyor oğlumda. Kızım pandemide doğdu. Haliyle hep evdeydik. Dışarı yaz boyu çıkardım. Bağışıklık güçlensin diye ama kreşe başladık başlayalı hastayız. Arkadaşlar öksürüğe dikkat et aniden bronşite çevirir dediler korktum. Nasil anlarim bilmiyorum.peki sporla genişleyen ciğer de böyle hastalanır mı? Yani hani nasıl kaslarımız gelisirken ağrıyor(cikarim yapmaktan helak oldum )
Diyorum acaba okulda eve göre daha çok hareketleniyor ya acaba ilgisi olabilir mi? Alerji şurubu bugune kadar vermediydim. Eczacı bir arkadaşım alışmasınlar zorda kalmadan verme demişti. Grip tarzi ağrılı durumlarda ibucold zero verdim.bu gece ilk defa alores alerji şurubu verdim. Ama pek ise yaramadi sanırım. Birden bir faydası olmuyor mu acaba? Alerji ilacı diye hemen etki bekledim
Ayy evet çok şükür ucuz atlattımÇok geçmiş olsun ya
İyi ki kafanıza fılan gelmemiş
Mutfak kazaları basit gibi görünüyor ama aslında çok tehlikeli
Gercekten beğendin mi ya
Valla beğendiysen çok mutlu oldum
Afiyet bal olsun
Bizde 6-8 aylıkken başlamıştı.Oglum 5.5 kızım 2.5 yaşında. Ikisi de ayni diyebilirim. Terleme cok oluyor oğlumda. Kızım pandemide doğdu. Haliyle hep evdeydik. Dışarı yaz boyu çıkardım. Bağışıklık güçlensin diye ama kreşe başladık başlayalı hastayız. Arkadaşlar öksürüğe dikkat et aniden bronşite çevirir dediler korktum. Nasil anlarim bilmiyorum.peki sporla genişleyen ciğer de böyle hastalanır mı? Yani hani nasıl kaslarımız gelisirken ağrıyor(cikarim yapmaktan helak oldum )
Diyorum acaba okulda eve göre daha çok hareketleniyor ya acaba ilgisi olabilir mi? Alerji şurubu bugune kadar vermediydim. Eczacı bir arkadaşım alışmasınlar zorda kalmadan verme demişti. Grip tarzi ağrılı durumlarda ibucold zero verdim.bu gece ilk defa alores alerji şurubu verdim. Ama pek ise yaramadi sanırım. Birden bir faydası olmuyor mu acaba? Alerji ilacı diye hemen etki bekledim
Canım hastalığın bu olduğunu bilmiyordum. Diyet ile kilo vermekle ya da genetikle ilgisi var mı?Brokoliyi falan sevmiyorum ya ben.. anca böyle çıtır çıtır olunca meze gibi yiyorum
Evet ise giderken ben de kavanoz usulü yapıyordum daha doğrusu birkaç kez yaptım.. ama şimdi evdeyim ya, meşgale de oluyor mutfak
abah sabah ne çok iş yapmışsınız
Evet yaptım baya.. ama sonra dün gaza geldim herhalde en son isim bittiğinde saat 6ydı aksam.. mutfak dolaplarına girmiş buldum kendimi
Ben de bugün o modda takılacağım
Maşallah size debizim sizle temizlik günümüz olmuş dün
Yaa ben de sevmezdim burcumu ama güzel özellikleri de varmışben valla bilmiyorum burç olayını ama sizle anlaşırdım o belli
Yemek olayını ben de şu an sabah yapıyorum ama çalışmaya başlayınca mümkün değil gibi duruyor.. uyumayı tercih ederimkavanozu da çalışırken birkaç kez yapmıştım ama çalışırken bana evde üşengeçlik yükleniyor, onu yapmaya da üşendim sonra
Maşallah sen yine dolu bir gün geçirmişsin
Ahahah aslında çok yanıldınsekersiz çikolata olayı, diyet yaparken yediğiM çikolatalardan geliyor ben bundan 7 sene önce falan 13 kilo verdim. 68i gorunce evlendikten 1 2 yıl sonra dedim napıyorsun.. benim boyum 160.. 55 normal kilom.. neyse diyete başladım ama yemeden de duramiyorum, o ara kpss de çalışıyordu. Biraz stres derken 1 yılda verdim kiloyu.. sonra onu haya korudum.. sonra böbrek yetmezliği başladı bende, bu sene artık son döneme girdim. Ya nakil ya diyaliz.. annem böbreğini verdi bana o süreçte 45 Kiloya düştüm. Ameliyattan sonra 53 oldum şimdi. Dr diyor ki daha fazla kilo alırsan böbrek daha yeni, sıkıntıya girersin.. eee yemeği de seviyorum.. ben de böyle diyet tarifleri kendime uyarlıyorum.. tatlari da güzel.. hem yiyorum hem kilo almıyorum
geç oldu ama iki gün önce öfke dansını bitirdim,
Hayvan Ciftligi çok güzel bir kitap.. diğer kitabı ilk defa duydum.. ben de araştırayım bir..
Arkadaşlardan biri atmış da, ben de sebze, ,bakliyat, hamurişi, et, sebze, balık, sebzeli et.. gibi dönmeye çalışıyorum.. ama o listeden ben de bakacağım şimdi
Ayy maşallah bunları kendiniz mi yapacaksınız.. Valla bravo ve kolay gelsin.. ben büyük temizliği genel de birini alarak yapabiliyorum ya.. maşallah valla, kolay gelsin
Maşallah kolay gelsin tekrardan.. geçmis olsun yine size
ilosundan belli zaten çok fit.biz balık etli sınıfı S sarahconnor ile şekersiz fit
Yukarıda sebeplerini anlattımevet şu an fit ama şekersiz de bakım etliydi bir zamanlar aman önemli olan valla sağlık.. gerisi boş..
Bak aynı şeyleri yapıyormuşuz işte.. ben onden Çorba, arkadan yoğurt ya da salata yapıyorum.. onun da sebebi yemeği çok yememek.. Bir de iste yemekleri böyle patates yemeği mi yapacağım bugün.. bunla farklı ne yapabilirim diyorum.. işte internet, masterchef bilgilerim (bu seneyi sevmedim ama eskiden deli gibi izledim) yorum katarak onu fırında başka bir şeye donusturuyorum.. ama Işte bunlar hep boşluktan
Ahaha değiliz hain değilizvalla ben gelirdim.. kahveye asla hayır diyemem.. hoş sigara içemiyorum 5 aydır,.kahve aynı tadı vermiyor ama.. ama yine de gelirdim.. şimdi de ben içiyorum siz gelin
Geçmiş olsun o kadar da maşallah dedik sana ama.Ay ben dün temizlik yaparken küçük bir kaza geçirdim.. Deli gibi mutfak dolaplarına girdim.. hatta gidip dolap içi düzenleyici falan aldım. Neyse artık son dolap, en üst rafta 5 kiloluk un kavanozu var kocaman. (Unu da yeni aldım, dolu yani) sen tak ayağıma düşhani gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar var ya işte onları gördüm resmen o nasıl acı sonra da una üzüldüm, diyorum ki yeni almıştım.. sonra da e tam temilzik bitmişti tüm her yer un oldu.. ayağım da yumurta gibi şişti.. hemen buz yapıp ağrı kesici aldım. Sonra bir de ağlaya ağlaya tekrar mutfağı temizledim.. eşim geldi ben hala temizlik yapıyorum adam şok neyse bitmiş sayılırdı.. o da eski sporcu anlıyor ayak işlerinden falan.. Bir şeyler yaptı ayağıma da şimdi daha az ağrıyor böyle düşününce komik ama yaşarken çok kötüydü.
Sonra ben çok yoruldum diye dedi eşim boşver her şeyi, hadi canının istediği bir şey sipariş edelim.. bizim burada çok iyi bir hamburgerci var.. kocaman bir hamburger yedimyanında patates ve yasak olmasına rağmen kola pişman değilim..
Bugün de sarah'ın ıspanak tabanlı pizzasını yorumlayacağımyanina da arabiatta soslu makarnaa
Onun dışında keyif günü yaparım diyorum.. pazar magazini bakarım, kitap okurum, eşimle film keyfi falan yaparız. Miss gibi pazar modu
Annen çok genç anlaşılan.Tesekkur ederim, çok şükür ucuz atlattımYok duramazdım çünkü her yer un ve cam kırığı doluydu annem diyor ki koç dolunayı var dikkat et bugün keyif yapıyorum mis gibi..
Teşekkür ederim, sarah sağ olsun
Ben yapıp bitirdiğim temizliği yazdımBrokoliyi falan sevmiyorum ya ben.. anca böyle çıtır çıtır olunca meze gibi yiyorum
Evet ise giderken ben de kavanoz usulü yapıyordum daha doğrusu birkaç kez yaptım.. ama şimdi evdeyim ya, meşgale de oluyor mutfak
abah sabah ne çok iş yapmışsınız
Evet yaptım baya.. ama sonra dün gaza geldim herhalde en son isim bittiğinde saat 6ydı aksam.. mutfak dolaplarına girmiş buldum kendimi
Ben de bugün o modda takılacağım
Maşallah size debizim sizle temizlik günümüz olmuş dün
Yaa ben de sevmezdim burcumu ama güzel özellikleri de varmışben valla bilmiyorum burç olayını ama sizle anlaşırdım o belli
Yemek olayını ben de şu an sabah yapıyorum ama çalışmaya başlayınca mümkün değil gibi duruyor.. uyumayı tercih ederimkavanozu da çalışırken birkaç kez yapmıştım ama çalışırken bana evde üşengeçlik yükleniyor, onu yapmaya da üşendim sonra
Maşallah sen yine dolu bir gün geçirmişsin
Ahahah aslında çok yanıldınsekersiz çikolata olayı, diyet yaparken yediğiM çikolatalardan geliyor ben bundan 7 sene önce falan 13 kilo verdim. 68i gorunce evlendikten 1 2 yıl sonra dedim napıyorsun.. benim boyum 160.. 55 normal kilom.. neyse diyete başladım ama yemeden de duramiyorum, o ara kpss de çalışıyordu. Biraz stres derken 1 yılda verdim kiloyu.. sonra onu haya korudum.. sonra böbrek yetmezliği başladı bende, bu sene artık son döneme girdim. Ya nakil ya diyaliz.. annem böbreğini verdi bana o süreçte 45 Kiloya düştüm. Ameliyattan sonra 53 oldum şimdi. Dr diyor ki daha fazla kilo alırsan böbrek daha yeni, sıkıntıya girersin.. eee yemeği de seviyorum.. ben de böyle diyet tarifleri kendime uyarlıyorum.. tatlari da güzel.. hem yiyorum hem kilo almıyorum
geç oldu ama iki gün önce öfke dansını bitirdim,
Hayvan Ciftligi çok güzel bir kitap.. diğer kitabı ilk defa duydum.. ben de araştırayım bir..
Arkadaşlardan biri atmış da, ben de sebze, ,bakliyat, hamurişi, et, sebze, balık, sebzeli et.. gibi dönmeye çalışıyorum.. ama o listeden ben de bakacağım şimdi
Ayy maşallah bunları kendiniz mi yapacaksınız.. Valla bravo ve kolay gelsin.. ben büyük temizliği genel de birini alarak yapabiliyorum ya.. maşallah valla, kolay gelsin
Maşallah kolay gelsin tekrardan.. geçmis olsun yine size
ilosundan belli zaten çok fit.biz balık etli sınıfı S sarahconnor ile şekersiz fit
Yukarıda sebeplerini anlattımevet şu an fit ama şekersiz de bakım etliydi bir zamanlar aman önemli olan valla sağlık.. gerisi boş..
Bak aynı şeyleri yapıyormuşuz işte.. ben onden Çorba, arkadan yoğurt ya da salata yapıyorum.. onun da sebebi yemeği çok yememek.. Bir de iste yemekleri böyle patates yemeği mi yapacağım bugün.. bunla farklı ne yapabilirim diyorum.. işte internet, masterchef bilgilerim (bu seneyi sevmedim ama eskiden deli gibi izledim) yorum katarak onu fırında başka bir şeye donusturuyorum.. ama Işte bunlar hep boşluktan
Ahaha değiliz hain değilizvalla ben gelirdim.. kahveye asla hayır diyemem.. hoş sigara içemiyorum 5 aydır,.kahve aynı tadı vermiyor ama.. ama yine de gelirdim.. şimdi de ben içiyorum siz gelin
Yapınca fikirlerini merak ediyorumAyy evet çok şükür ucuz atlattımaynen ev kazaları 1. Sıradaymış zaten sakatlanmalarda falan.. teşekkür ederim
Valla ben fikre bayıldım.. işte ben de bugün deneyeceğim, bence güzel olacak.. ben soğanla kavurmayı düşündüm alt tabanı.. hani lezzeti farklı olsun diye.. üstüne de kasar, sert beyaz peynir, lor, siyah zeytin, kapari ve soğan koyacağım.. şimdilik fikrim bu.. bence çok güzel olacak..
Canım hastalığın bu olduğunu bilmiyordum. Diyet ile kilo vermekle ya da genetikle ilgisi var mı?
Kesınlıkle her şeyin başı sağlık.
Çok yönlü birisin maşşallah.
Yemek olayı eskiye dönmem lazım.
Üşenmek beni daha mutlu yapmıyor.
Eşimle inatlaşıyorum ama daha dirayetli o pes eden ben oluyorum.
Sınırları baştan çizmedim sonradan da çizilmiyor işte
Geçmiş olsun o kadar da maşallah dedik sana ama.
Her şeyde var bir hayır demek ki unu yukarı koymuycaz.Cam kaba da koymuycaz.
Olacağı varmiş işte.
Pozitifsin yine de hayata küserek hayat geçmiyor.
Annen çok genç anlaşılan.
Kaç yaşında?
Ben de aslında hep büyük temizlik için hatta arada haftalık için de bı abladan destek alıyordum ama bugüne kadar içime sinen kimse olmadı ,hep eksik yarim yamalak işler yapıldı.
Kendim yavaş yavaş yapınca daha çok içime şimdi,tabi simdi evdeyim kolay oldu eşim de yardım etti.İse dönünce arada destek almak zorunda kalacağım yine.
Sağlık durumunu bilmiyordum çok geçmiş olsun.
Herşeyin başı sağlık gerçekten sigarayı da bir kere cikardiysan geri alma bence hayatına
Yaa fotoğraf aticam zaten.. ama ben eminim çok güzel olacakYapınca fikirlerini merak ediyorum
İnsallah çok beğenirsin
Çok acıkınca leblebi ve ayran ikilisini tavsiye ederim.. beyaz leblebi özellikle. Hem abur cubur hissi veriyor, hem de tok tutuyorHeeeyy diyettekiler beni de biri kolumdan çekip o tarafa alsın bu günlerde kıtlıktan çıkmış gibiyim
1 kilo almışım
Beyaz leblebi ile zayıflayan bende çok duydumÇok acıkınca leblebi ve ayran ikilisini tavsiye ederim.. beyaz leblebi özellikle. Hem abur cubur hissi veriyor, hem de tok tutuyor
Ben huzur istiyorum sadece ya.Heeeyy diyettekiler beni de biri kolumdan çekip o tarafa alsın bu günlerde kıtlıktan çıkmış gibiyim
1 kilo almışım
Sudem önceki iş yerini neden değiştirdinBen huzur istiyorum sadece ya.
Kilo konusu artık radarımda değil hiç.
İş yerine kafayı çok takıyorum.
Ortam değişikliği gerçekten farklı oluyormuş.Her açıdan çabuk adapte olsam da olmuyor yani.
Kafaya takmama sanatını dinledim bugün Beyhan Budak dan.
Ama yok yani.
Her şeyin başı sağlık.
Ama benim bu konuyu çözmem lazım.
Yukarıda dönerin fiyatından bahsetmişsin.Çok acıkınca leblebi ve ayran ikilisini tavsiye ederim.. beyaz leblebi özellikle. Hem abur cubur hissi veriyor, hem de tok tutuyor
Bugün markete gitmiş biri olarak diyebılırım ki gercekten çok zorlaştıYukarıda dönerin fiyatından bahsetmişsin.
Bir gün beslenme koymak 20 TL civarı tutuyor.Sen düşün 3-4 çocuklu aileyi.En ucuz içecek 5 TL .Su 3 TL.
Bilmiyorum gerçekten aileler ne yapıyor ne yiyip ne içiyor.
Küçücük çikolata 40-50 TL olmuş .Kasede kahvaltılık.O da en ucuzu.Allahtan yemiyoruz da masraf yok.
Araç kullanmamak için canım.Sudem önceki iş yerini neden değiştirdin
Eşin de öğretmen mi
Başka il hiç düşünmedin mi
Daha küçük bir il daha az stresli bir ortam olur muydu