İsabet olmuş
Ha haBen küçük oğlana hamileyken diğer okuma grubundaydım. Otomatik Portakal seçilmişti okumak için. Önce eşim okudu. Hamileyken okuma seni etkiler dediokumadım yıllar sonra okudum dedim bu niye beni etkilesim sadece ağzımı bozdu sürekli ordaki argo kelimeler dönüyordu beynimde
Nihan Kaya hiç okumadım.İyi Aile Yoktur. martta başlamıştım sanırım. Hem fazla elime alamadım hem de ne zaman alsam uykum geliyor. Bi bitmedi.
Spoiler beni etkilemiyor, sonunu bildiğim filmleri izlemeyi daha çok seviyorum meselaMikan spoiler olmasa bir iki şey yazıcam bana hak vereceksin.
Ama işte ben yorumlarda spoiler yiyince rahatsız oluyorum sen olma.
İlerde konuşuruz ,sen okuyunca o zaman.
GüğümlerBen küçük oğlana hamileyken diğer okuma grubundaydım. Otomatik Portakal seçilmişti okumak için. Önce eşim okudu. Hamileyken okuma seni etkiler dediokumadım yıllar sonra okudum dedim bu niye beni etkilesim sadece ağzımı bozdu sürekli ordaki argo kelimeler dönüyordu beynimde
Eminsin de mi?Spoiler beni etkilemiyor, sonunu bildiğim filmleri izlemeyi daha çok seviyorum meselasöyleyebilirsin
Unutmadığım ‘b.k püsürü, şeyler varGüğümler
O otomatik portakal da da vardıEminsin de mi?
Son kararın?
Eminsen spoiler burda.
tecavüz sahnesi var
Gelirdim ama şimdi çıktık deniz kenarına yürüyüşe gidiyoruzÇay yaptım yine duramadım
Mikan sen ben evde bugün
Gel içelim
Yürüyüş de el verdim gibi oldu resmenGelirdim ama şimdi çıktık deniz kenarına yürüyüşe gidiyoruz
Sıcak burası şortla geziyoruzYürüyüş de el verdim gibi oldu resmen
Ben bıraktım sen başladın.
Hava da güzel galiba.
İstanbul yağmur falan filan işte.
Kapalı.
Kombiyi yaktık , ısınıyoruz işte
2022 sana epey düzen getirdi maşallahSıcak burası şortla geziyoruz
Valla mecburiyet işte yürüyüşe başlayacağım diyordum ama bu kadar düzenli beklemiyordum
Biraz toparladım da her an dağılabilirim2022 sana epey düzen getirdi maşallah
Yok yok izin vermeyizBiraz toparladım da her an dağılabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?