• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KENDİ TEMİZLEMEDİĞİN TEMZ EV bayıldım bu söyleme :KK70:
körlük kitabını pandemi başında okumuştum, çok etkilenmiştim, yazarın diğer kitaplarını da merak ediyorum ama sıra gelmedi
Aynen ben de pandemide okudum ve koronaya şükretmiştim. Kitaptaki durum çok çok kötü Mikan Mikan okuyunca bize hak vereceksin.

Ooo iyiymiş yaşasın küçük olmak :rapci:

İftara ooo döktürursun yine :hamarat:
Ya da annen el atar sağolsun :kk77:
Kız buzlu kolayı nasıl içtin ?:confused:donunca gazı kaçıyor ya :KK53:
Bal zencefil yap boğaza iyi geliyor.Geçmiş olsun .💐
Menü eşimden ne yaparsa artık😁😁

Ya hiç de gazı gitmiş cola sevmem ama kızı kreşe bırakmıştım malüm burası çok sıcak olmaya başladı içim yandı içtim🙈🙈🙈

Nisan ay sonu raporu 🌱

Bir ay boyunca toplam 149.933 adım attım.🚶🏻‍♀️
Bir tane psikoloji kitabı okudum.288 sayfa.📚
Çiçeğimi her hafta suladım.🥀
Beyhan Budak ve Tülay Kök videoları izledim. 💻

Son düzenleme:
Menü eşimden ne yaparsa artık😁😁

Ya hiç de gazı gitmiş cola sevmem ama kızı kreşe bırakmıştım malüm burası çok sıcak olmaya başladı içim yandı içtim🙈🙈🙈
Enişte mangal yakar o zaman 😋

Biz hala donuyoruz Istanbul'da.

Kombi yanıyor,hırka ile oturuyorum.👻

Yaaa sorma valla sweatimin kapşonunu kafama geçirip oturuyorum. Arada battaniye altına giriyorum falan. Nihayet ben de yaktım kombiyi.
Aynen ya .
Kv kp buraya sıcak alışmış ya.
İncecik getirmişler.
Yün kazak ,mont ne bulsalar giyiyorlar dışarı çıkarken,evde otururken.
Gece yatarken yün yorgan kalın battaniye.

Migren var canım. Epeydir tutmuyordu başladı
Biberiye çayı iyi geliyormuş.
Hamile iken içiliyor ise içersin.
Doktoruna sor.
Her gun demleyip bir bardak içince geçiyormuş.
Geçen Madonna yazmıştı.
Sarah in migreni için.

Ya da doğumdan sonra içersin.
Emzirirken içiliyor ise.

Migren çok zor gerçekten.
Allah sabır versin.💐

Nisan ayı raporunu yarın değerlendirip ben de paylaşayım. Çok bir şey yok ama olsun 😅
Çok şey olmaz mı Mikan im ❤️
Bu ay çok düzenli çok tertipli idin.
Evi genelde düzenli ve toplu tuttun.
Maşallah 🧿 kışlıkları yıkadın, kaldırdın.
Baya yoğun geçti senin.
Senin de hastalık dolu oldu biraz.
Çocuklar sen tekrar çocuklar.
Geçiş mevsimi galiba ondan çok hastalık oluyor.

Biberiye çayı iyi geliyormuş.
Hamile iken içiliyor ise içersin.
Doktoruna sor.
Her gun demleyip bir bardak içince geçiyormuş.
Geçen Madonna yazmıştı.
Sarah in migreni için.

Ya da doğumdan sonra içersin.
Emzirirken içiliyor ise.

Migren çok zor gerçekten.
Allah sabır versin.💐
Allah razı olsun canım benim. Biberiye çayını duymuştum devam edemedim öyle başlamıştım ama. Faydası oluyormuş. Bakayım sorayım doktora sağolasın

ben de bugün yazayım diyordum mayıs hedeflerimi:) yazınca paylaşırım canım
Tamam İnci ❤️

Ben ay başında planı değil de ay bitince neler yapıldı onu her ay rutin haline getirdim şükür.❤️

Plan basit bende biliyorsun daha önce konuşmuştuk.

1 sayfa kitabın ,3000 adımın altına düşmemek.Ama düşersem de suçluluk çekmemek.Her gün aynı olamıyor.

Büyük hedef koyunca kendimi baskı altında hissediyorum.Motivasyonum gidiyor. :63:

NİSAN AYI DEĞERLENDİRMESİ
1)DİNİ HAYAT

-Geçen ramazan oruç tutunca manevi olarak daha iyiydim, diğer şeyler konusunda da hevesliydim. Bu sene üstüne bir de gebelik eklenince tamamen gaflete düştüm. en zayıf olduğum kategori oldu. Oysa ki hayatamın en birinci hedefi bu olmalı!!!
2)DÜZEN
Kışlıkları kaldırdım, yazlıkları çıkardım. Kızımın küçülenleri ayırdım, dolap uygulamasına yükledim. Kitaplığı düzenledim.
3)DERS
YDS sınavına girdim, iyi bir puan aldım ve ingilizce defterini kapattım. Allah kabul etsiin:)) aklımda ingilizce varken makaleme odaklanamamıştım. sınav geçtikten sonra da odaklanamadım, resmen fiyaskoydu. Verimsiz geçen ikinci bölüm burası.
4)KİTAP
ingilizce çalışmamın bitmesi ile tekrar sahalara döndüm:)) Atomik alışkanlıklar, eylül ve var mısın kitaplarını okudum.
5)ANNELİK
bebeğimizin cinsiyetini öğrendik, bir oğlumuz olacak inşallah, ailelere haber verdik, yakınlarımıza söylemeye başladık. Kızımı kardeş konusuna ısındırıyoruz.
6)TEL KISITLAMASI
-orta.haftanın yarısında 3 saatin altında kalmışımdır.
7)YÜRÜYÜŞ
-haftada 2 gün 6bin adımın üstünde attım, onun dışında genel olarak hareketsiz bir aydı.

8)KİŞİSEL GELİŞİM
-zürafa sohbetleri dinlemeye başladım. önce o seriyi bitirip sonra tülay köke dönmeye karar verdim. video dinlerken telefonmla meşgul olmak gibi kötü bir huyum vardı onu bırakmaya çalışıyorum, onun yerine elime kağıt kalem alıp not alıyorum.

MAYIS AYI HEDEFLERİM
1)DİNİ HAYAT
-Mayıs ayı itibariyle niyet ettim namazlarımı düzenli kılmaya, namazları düzenli kılınca gerisi de gelir zaten.

-Günde 1 esma öğrenicem.
-Günde 10 sayfa meal okuyacağım (2ayda meal hatmi bitecek)
2)DÜZEN
-komidin-şifonyer çekmeceleri düzenlenecek
-mutfak dolabı elden geçecek
-dondurucu elden geçecek
3)DERS
-makalem bitecek
-daha önceden biten makaleye dergi bulunacak
Bu konuda aşırı aşırı tembelim, son hafta günde 30dk olsun çalışayım dedim onu bile yapamadım hep kaytardım, oysa ki yaptıkça yapasım gelecekti büyük ihtimalle. O yüzden mümkün olan en erken saate 30dk ayırmam lazım bu işe, geçe kaldıkça kaytarma olasılığım artıyor. haftada 5 gün, min30 dk makale üstünde çalışma hedefim var
4)KİTAP
-kızgınlık-suçluluk-utanç
-kün
-cesur yeni dünya

-4 bölüm kkk
5)ANNELİK
-kardeş ile ilgili videolar izleyip ayın sonunda kızıma bu haberi vermeyi planlıyoruz
6)TEL KISITLAMASI
-haftada 6 gün 2 saatin altında tel süresi
7)YÜRÜYÜŞ
-Haftada 3 gün 6bin adımı geçmek
8)KİŞİSEL GELİŞİM
-Haftada 5 gün günde min 20dk zürafa sohbetleri dinlemek
-dinlediğim konularda düşünüp kendimi geliştirmeye çalışacağım

Back
X