Aaa Bosch kombi tipi benimki.Ben de buzdolabı poşetiyle koyuyorum hiç kokmuyor. Soğanı salçayı o şekilde buzlukta saklıyorum.
Yeni tadım severim ben.Evet mercimek. Senin söylediğini bilmiyorum zaten. Mercimek vazgeçilmezimizdir :)
Evet onun da etkisi var ama ben glutensiz unu sütle ve yumurtayla yapmadığımda mutlaka böyle kuru olur 2 oldu başıma geldi. Biberli ekmek yapmıştım bir keresinde yine aynı taş gibi olmuştuFırın da kurutuyor.Et çiğ olduğu için o pişene kadar hamur kuruyor.
Pide ya da pizzaEvet onun da etkisi var ama ben glutensiz unu sütle ve yumurtayla yapmadığımda mutlaka böyle kuru olur 2 oldu başıma geldi. Biberli ekmek yapmıştım bir keresinde yine aynı taş gibi olmuştu
Evet çölyak hastalığı var. Bir de sütü ve suyu ısıtmak gerekiyor. Ben bugün bu bütün yapılacak şeyleri yapmadım hamur naapsınPide ya da pizzayaparken de öyle .
Hamura süt ve yağ koyunca daha yumuşak pamuk gibi oluyor.
Eşinin gluten hassasiyeti mi var?
İnsanın enerjisi düşük olunca yaptığı şey de öyle oluyor.Evet çölyak hastalığı var. Bir de sütü ve suyu ısıtmak gerekiyor. Ben bugün bu bütün yapılacak şeyleri yapmadım hamur naapsınüzüldüm bir daha böyle yapmayacağım dikkatli olacağım
Fıstığım neli seversin ki .Bu arada alakasız olacak ama biri bana mercimek çorbası tarifi verebilir mi? Bir yerde hata yapıyorum ama nerde bilmiyorum
Ben patates koyuyorum 1 tane, et haşlamışsan et suyuyla yapıyorumFıstığım neli seversin ki .
Ben farklı farklı yaparım.
Bazen zerdeçallı.
Bazen dümdüz hiç bir şey koymadan mercimek ve baharat.
Bazen zararlı olsa da gözümü karartıp et bulyon koyarım.
Bazen havuçlubazen değil.
Sana klasik sebzeliyi vereyim istersen
Bazen kıvamı bazen tadı ama göz kararı koyuyorum her şeyi
Şöyle temel ve pratik bir tarif alırım varsaLokanta usulü bile denedim.
Ama çok aşamalı o .
Bir de o kadar beğenmedim.
Mercimekten çok meyanesi filan vardı sanki.
Ben patates koyuyorum 1 tane, et haşlamışsan et suyuyla yapıyorum
Ya blender yapıyorum kıvamı güzel olmuyor sanki bi ara tam tutturdum demiştim sonra yine bozuldu.
1 sb mercimekŞöyle temel ve pratik bir tarif alırım varsa
Ben bir kere şu arapların yediği bol baharatlı pilav ve tavuktan denemeye kalktım, o gün bugundur yeni tatlara direkt kapalıyımYeni tadım severim ben.
Markette bile yeni ne çıkmış gözüm onda olur .Alıp denemek için sabırsızlanırim.
Biraz bizim ahali yeniliğe açık değil.
Çok emek ver yeni bir şey dene damak tadı alışık olmadığı için Vedat Milor kesilirler başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?