• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı hanımlar sohbetleri artık düzenli takip edemiyorum, vakit yok, ben yorgun ben bitik😀
Ben şimdilik bir süreliğine girmeyeyim hiç diyorum, mikancigim dogurunca dönerim🤣🤣
Yaaa bugün sen aklımdaydin :KK22:arada mesaj okuyup gidiyor dedim :63:kacacam diyon :confused:300.sayfaya az kaldı.:deli:

Neler yaptım?

Yorganı yıkadım.
Nevresimleri yıkadım.
Büyük oğlanın yorganı da makinede yıkadım.
Nevresimlerini değiştirdim.
Çocukları yıkadım.
Yemek yaptım.
Mutfağı topladım.
Bulaşık mak. Çalıştırdım.
Ütü yaptım.
Hiç oturmadım çok yoruldum 🙈
Artık gönül rahatlığıyla otur.
Ama dinlenerek yap işini.
Mesela ütüyü masayı küçült oturarak yap.
Ya da yere otur yerde yap.

İşler efsane 🥳 ama sağlığına dikkat et :KK19:

Artık gönül rahatlığıyla otur.
Ama dinlenerek yap işini.
Mesela ütüyü masayı küçült oturarak yap.
Ya da yere otur yerde yap.

İşler efsane 🥳 ama sağlığına dikkat et :KK19:
Üstüne 1 mak daha yıkayıp serdim
Bulaşık mak boşalttım
Kahve içtim
Çocukları uyuttum
Biraz okuyup uyuyacağım

Her yerim ağrıyor yarın da yoğun bir gün
Eşim de yürüyüş yapmadım diye bana trip atıyor 🤦‍♀️
Len çok yoruldum diyorum anlamıyor yürümem lazımmış her gün 🤷‍♀️

Keira- Keira- yoklama alıyorum birileri okulu asmış mı bugün? :deli: :KK55:
Burdayııım😄😄

Bugün evi üstten toparladım.
Kızımın gösterisi vardı ona gittik eşimle.
Eve geldiğimizde çok yorgundum ama eşime glutensiz lahmacun için hamur yoğurdum.
Akşama doğru pişirdik biraz sert oldu. Ama ben biliyorum neden sert oldu sütle ve yumurtayla yoğurmadım bu sefer ondan ötürü.
🤦‍♀️

Burdayııım😄😄

Bugün evi üstten toparladım.
Kızımın gösterisi vardı ona gittik eşimle.
Eve geldiğimizde çok yorgundum ama eşime glutensiz lahmacun için hamur yoğurdum.
Akşama doğru pişirdik biraz sert oldu. Ama ben biliyorum neden sert oldu sütle ve yumurtayla yoğurmadım bu sefer ondan ötürü.
🤦‍♀️
Fırın da kurutuyor.Et çiğ olduğu için o pişene kadar hamur kuruyor.

Aaa onu sorucam kaç gündür unutuyorum.
Neler diktin saksıya?
Balkonda mi hepsi?
Benim de aldığım soğanlar evde hemen yeşil oluyor çöpe gidiyor bir toprak saksi olsa en azından onu diker taze soğan yeriz.
Soğanları rondodan geçirip buzluğa atıyorum ben. Hem bozulmamış oluyor, hem de yemek yaparken pratik oluyor.

Soğanları rondodan geçirip buzluğa atıyorum ben. Hem bozulmamış oluyor, hem de yemek yaparken pratik oluyor.
Denedim koktu dolap geri çıkarip karamelize etmek zorunda kaldım 🥴
Buzdolabı poşetine koymuştum.

Sen saklama kabına mi koydun?
Buzluk ve dolap gözü ikisi de buram buram soğan koktu olmadı.:63:

Dünden çorbam da vardı onu yazmayı unutmuşum :)
Mercimek mi?
Biz bugün mercimek yaptık.
İftarda çok güzel oluyor.🤩

Eylül'de ablam gelsin ona da arabaşı çorbası yaptırcam.Her gün methediyor.Bir arkadaşından öğrenmiş.Surekli yapıyor.Ben bir kez içmiştim.Arabaşıni fena değildi.Ama ablamın eli lezzetlidir.Bir de onun elinden deniycem.

Mercimek mi?
Biz bugün mercimek yaptık.
İftarda çok güzel oluyor.🤩

Eylül'de ablam gelsin ona da arabaşı çorbası yaptırcam.Her gün methediyor.Bir arkadaşından öğrenmiş.Surekli yapıyor.Ben bir kez içmiştim.Arabaşıni fena değildi.Ama ablamın eli lezzetlidir.Bir de onun elinden deniycem.
Evet mercimek. Senin söylediğini bilmiyorum zaten. Mercimek vazgeçilmezimizdir :)

Back
X