- 17 Mart 2010
- 26.364
- 67.834
- 798
Hadi yaİftara annem geldi, yemekleri ona kitledimArnavut ciğeri yanına bulgur pilavı. Salata ve tatlı benden
![]()

O değil ağzım sulandi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi yaİftara annem geldi, yemekleri ona kitledimArnavut ciğeri yanına bulgur pilavı. Salata ve tatlı benden
![]()
Yaaa bugün sen aklımdaydinTatlı hanımlar sohbetleri artık düzenli takip edemiyorum, vakit yok, ben yorgun ben bitik
Ben şimdilik bir süreliğine girmeyeyim hiç diyorum, mikancigim dogurunca dönerim![]()
Çünkü Hatay kısırı nanesiz olmazNane bana da hep kısırı hatırlatır![]()
Artık gönül rahatlığıyla otur.Neler yaptım?
Yorganı yıkadım.
Nevresimleri yıkadım.
Büyük oğlanın yorganı da makinede yıkadım.
Nevresimlerini değiştirdim.
Çocukları yıkadım.
Yemek yaptım.
Mutfağı topladım.
Bulaşık mak. Çalıştırdım.
Ütü yaptım.
Hiç oturmadım çok yoruldum![]()
Daha çok var ama 3 ayTatlı hanımlar sohbetleri artık düzenli takip edemiyorum, vakit yok, ben yorgun ben bitik
Ben şimdilik bir süreliğine girmeyeyim hiç diyorum, mikancigim dogurunca dönerim![]()
HatırlatmasanaDaha çok var ama 3 ay![]()
Üstüne 1 mak daha yıkayıp serdimArtık gönül rahatlığıyla otur.
Ama dinlenerek yap işini.
Mesela ütüyü masayı küçült oturarak yap.
Ya da yere otur yerde yap.
İşler efsaneama sağlığına dikkat et
![]()
Burdayııım
Belki 2,5Hatırlatmasana![]()
Mikancigim belki o zamana kadar benim çocuk yürür, gece uyumaya başlar, daha güzel yemek yer ve derdini anlatabilirse işte o zaman dönüşüm muhteşem olurDaha çok var ama 3 ay![]()
Fırın da kurutuyor.Et çiğ olduğu için o pişene kadar hamur kuruyor.Burdayııım
Bugün evi üstten toparladım.
Kızımın gösterisi vardı ona gittik eşimle.
Eve geldiğimizde çok yorgundum ama eşime glutensiz lahmacun için hamur yoğurdum.
Akşama doğru pişirdik biraz sert oldu. Ama ben biliyorum neden sert oldu sütle ve yumurtayla yoğurmadım bu sefer ondan ötürü.
![]()
Yaz gelsin yonca bicelim diyosunMikancigim belki o zamana kadar benim çocuk yürür, gece uyumaya başlar, daha güzel yemek yer ve derdini anlatabilirse işte o zaman dönüşüm muhteşem olur![]()
Soğanları rondodan geçirip buzluğa atıyorum ben. Hem bozulmamış oluyor, hem de yemek yaparken pratik oluyor.Aaa onu sorucam kaç gündür unutuyorum.
Neler diktin saksıya?
Balkonda mi hepsi?
Benim de aldığım soğanlar evde hemen yeşil oluyor çöpe gidiyor bir toprak saksi olsa en azından onu diker taze soğan yeriz.
Dünden çorbam da vardı onu yazmayı unutmuşum :)Hadi yaannen iftara yarın da bize gelir mi
boyle gelen baş üstüne
O değil ağzım sulandimenunun uyumuna bak
Canim tokken çekti
Denedim koktu dolap geri çıkarip karamelize etmek zorunda kaldımSoğanları rondodan geçirip buzluğa atıyorum ben. Hem bozulmamış oluyor, hem de yemek yaparken pratik oluyor.
Mercimek mi?Dünden çorbam da vardı onu yazmayı unutmuşum :)
Ben de buzdolabı poşetiyle koyuyorum hiç kokmuyor. Soğanı salçayı o şekilde buzlukta saklıyorum.Denedim koktu dolap geri çıkarip karamelize etmek zorunda kaldım
Buzdolabı poşetine koymuştum.
Sen saklama kabına mi koydun?
Buzluk ve dolap gözü ikisi de buram buram soğan koktu olmadı.![]()
Evet mercimek. Senin söylediğini bilmiyorum zaten. Mercimek vazgeçilmezimizdir :)Mercimek mi?
Biz bugün mercimek yaptık.
İftarda çok güzel oluyor.
Eylül'de ablam gelsin ona da arabaşı çorbası yaptırcam.Her gün methediyor.Bir arkadaşından öğrenmiş.Surekli yapıyor.Ben bir kez içmiştim.Arabaşıni fena değildi.Ama ablamın eli lezzetlidir.Bir de onun elinden deniycem.