- 15 Ekim 2016
- 22.630
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.831
- 598
Aslında insanladın şubat ayında patlıcanın 30₺ olmasına kızması bana saçma geliyor. Zaten mevsimi değil, tadı da yok. Kar vurmuş her yeri. Yani kızacaksak kış sebzelerinin pahalı olmasına kızalım. Patlıcana değilBen de çok almıyorum eşim iki gün önce markete girmiş onu da alayım demiş fiyatı görünce bu paraya ot yemekten vazgeçtim demişordan haberım oldu
Yaz geliyor ya belki de ondan düşüyor fiyatlar
Aslında arabam var elimde taşımıyorum, ama çekelemek de yoruyor. Bir de iki kere gidip gelince yoruldum. Bebek yorulunca kasığıma çok baskı yapıyor. Gelip oturdum hemen geçtiNeden çok mu fazla ağır taşıdın
Mevsıminde olmayınca tadıda olmuyorAslında insanladın şubat ayında patlıcanın 30₺ olmasına kızması bana saçma geliyor. Zaten mevsimi değil, tadı da yok. Kar vurmuş her yeri. Yani kızacaksak kış sebzelerinin pahalı olmasına kızalım. Patlıcana değilyani kıvırcık en kötü toprakta bile yetişir, o fiyatlar çok uçuk.
aynen havaların ısınmasın izleri var artık pazarda
Çok yürüyünce hamile değilken bıle yoruluyor insanAslında arabam var elimde taşımıyorum, ama çekelemek de yoruyor. Bir de iki kere gidip gelince yoruldum. Bebek yorulunca kasığıma çok baskı yapıyor. Gelip oturdum hemen geçti
Mikan a laf atiyoz da al sana al sanaBen öğlene kadar tv ve çay başından kalkamadım
Pazara gittim geldim simdi bir posta
Araba çok ağır olmasın diye döndüm
2. Kez gidicem simdi dinleniyorum
Bu ne yaBende bugun temizlik yaptım hala devam edıyorum
Sarma yemek yaptım
Birazdan oğlumu kurstan almaya gidecem öncesınde markete uğrarım
Kıvırcık 17 tl diyolar Madonna doğru mu
Dün babamdan bamya istedim 700 tl olmuş kilosu dedim boşver gram altın al onun yerıne
Aaa onu sorucam kaç gündür unutuyorum.Mevsıminde olmayınca tadıda olmuyor
Benım saksıda ki sarımsaklarım kötü oldu ya soğuktan üşüyüp buruştular
Hanı gecen hafta cok soğuk olmuştu ya
Keşke eve alsaydım onları
Bu günler geri gelmez sakin bir daha yapmaAslında arabam var elimde taşımıyorum, ama çekelemek de yoruyor. Bir de iki kere gidip gelince yoruldum. Bebek yorulunca kasığıma çok baskı yapıyor. Gelip oturdum hemen geçti
bu da benden günün şarkısı olsun :)
Kuru çiçek bamya istefiğim yeşili daha uygun oluyor ama kuru bi bitki nasıl 700 olabılır aklım almıyorBu ne yahayatımın şokunu yaşadım şu anda
Allah'tan evde bamyayi bir ben severim.
Konserve yapamayacak yazın insanlar çünküyazın 25 TL olacak dedi geçen gazeteci.
Evet balkonda canımAaa onu sorucam kaç gündür unutuyorum.
Neler diktin saksıya?
Balkonda mi hepsi?
Benim de aldığım soğanlar evde hemen yeşil oluyor çöpe gidiyor bir toprak saksi olsa en azından onu diker taze soğan yeriz.
Bizim pazardaki aktar gibi yerlerde çok güzel nane satılıyor kuru nane ama öyle yeşil oluyor öyle güzel kokuyor kiEvet balkonda canım
Soğan güzel
Sarımsak buruştu ikisini diktim
Annem dedi ben sana saksıya nane dikeyim o çok güzel oluyor gelince götürürsün naneyle uğraşma dedi
İftara annem geldi, yemekleri ona kitledimNeyse iftara az kaldı sabret
Şansına herkes hamile
İftara ne yapacaksın?
Menüde ne var?
Nane bana da hep kısırı hatırlatırBizim pazardaki aktar gibi yerlerde çok güzel nane satılıyor kuru nane ama öyle yeşil oluyor öyle güzel kokuyor kiçorba da filan güzel oluyor
Senin yaş nane kısıra güzel olur ama sen kısır sevmiyorsun
Neler yaptım?
Yorganı yıkadım.
Nevresimleri yıkadım.
Büyük oğlanın yorganı da makinede yıkadım.
Nevresimlerini değiştirdim.
Çocukları yıkadım.
Yemek yaptım.
Mutfağı topladım.
Bulaşık mak. Çalıştırdım.
Ütü yaptım.
Hiç oturmadım çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?