• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de çok almıyorum eşim iki gün önce markete girmiş onu da alayım demiş fiyatı görünce bu paraya ot yemekten vazgeçtim demiş😂😂ordan haberım oldu

Yaz geliyor ya belki de ondan düşüyor fiyatlar
Aslında insanladın şubat ayında patlıcanın 30₺ olmasına kızması bana saçma geliyor. Zaten mevsimi değil, tadı da yok. Kar vurmuş her yeri. Yani kızacaksak kış sebzelerinin pahalı olmasına kızalım. Patlıcana değil😂 yani kıvırcık en kötü toprakta bile yetişir, o fiyatlar çok uçuk.

aynen havaların ısınmasın izleri var artık pazarda

Neden çok mu fazla ağır taşıdın
Aslında arabam var elimde taşımıyorum, ama çekelemek de yoruyor. Bir de iki kere gidip gelince yoruldum. Bebek yorulunca kasığıma çok baskı yapıyor. Gelip oturdum hemen geçti

Aslında insanladın şubat ayında patlıcanın 30₺ olmasına kızması bana saçma geliyor. Zaten mevsimi değil, tadı da yok. Kar vurmuş her yeri. Yani kızacaksak kış sebzelerinin pahalı olmasına kızalım. Patlıcana değil😂 yani kıvırcık en kötü toprakta bile yetişir, o fiyatlar çok uçuk.

aynen havaların ısınmasın izleri var artık pazarda
Mevsıminde olmayınca tadıda olmuyor

Benım saksıda ki sarımsaklarım kötü oldu ya soğuktan üşüyüp buruştular
Hanı gecen hafta cok soğuk olmuştu ya
Keşke eve alsaydım onları

Aslında arabam var elimde taşımıyorum, ama çekelemek de yoruyor. Bir de iki kere gidip gelince yoruldum. Bebek yorulunca kasığıma çok baskı yapıyor. Gelip oturdum hemen geçti
Çok yürüyünce hamile değilken bıle yoruluyor insan

Yine iyi gitmiş gelmişsin

Bende bugun temizlik yaptım hala devam edıyorum
Sarma yemek yaptım

Birazdan oğlumu kurstan almaya gidecem öncesınde markete uğrarım

Kıvırcık 17 tl diyolar Madonna doğru mu

Dün babamdan bamya istedim 700 tl olmuş kilosu dedim boşver gram altın al onun yerıne😒😒
Bu ne ya 🥴hayatımın şokunu yaşadım şu anda 🥴

Allah'tan evde bamyayi bir ben severim.👻

Konserve yapamayacak yazın insanlar çünkü 🍅 yazın 25 TL olacak dedi geçen gazeteci.

Mevsıminde olmayınca tadıda olmuyor

Benım saksıda ki sarımsaklarım kötü oldu ya soğuktan üşüyüp buruştular
Hanı gecen hafta cok soğuk olmuştu ya
Keşke eve alsaydım onları
Aaa onu sorucam kaç gündür unutuyorum.
Neler diktin saksıya?
Balkonda mi hepsi?
Benim de aldığım soğanlar evde hemen yeşil oluyor çöpe gidiyor bir toprak saksi olsa en azından onu diker taze soğan yeriz.

Bu günler geri gelmez sakin bir daha yapma 🥴
Son trimester hepiniz dikkat edin .
Can da önemli canan da.

Rahat batmasın :deli:

Bu ne ya 🥴hayatımın şokunu yaşadım şu anda 🥴

Allah'tan evde bamyayi bir ben severim.👻

Konserve yapamayacak yazın insanlar çünkü 🍅 yazın 25 TL olacak dedi geçen gazeteci.
Kuru çiçek bamya istefiğim yeşili daha uygun oluyor ama kuru bi bitki nasıl 700 olabılır aklım almıyor

Aaa onu sorucam kaç gündür unutuyorum.
Neler diktin saksıya?
Balkonda mi hepsi?
Benim de aldığım soğanlar evde hemen yeşil oluyor çöpe gidiyor bir toprak saksi olsa en azından onu diker taze soğan yeriz.
Evet balkonda canım
Soğan güzel
Sarımsak buruştu ikisini diktim

Annem dedi ben sana saksıya nane dikeyim o çok güzel oluyor gelince götürürsün naneyle uğraşma dedi

Evet balkonda canım
Soğan güzel
Sarımsak buruştu ikisini diktim

Annem dedi ben sana saksıya nane dikeyim o çok güzel oluyor gelince götürürsün naneyle uğraşma dedi
Bizim pazardaki aktar gibi yerlerde çok güzel nane satılıyor kuru nane ama öyle yeşil oluyor öyle güzel kokuyor ki 🤩çorba da filan güzel oluyor 🤩

Senin yaş nane kısıra güzel olur ama sen kısır sevmiyorsun 🤪

Neler yaptım?

Yorganı yıkadım.
Nevresimleri yıkadım.
Büyük oğlanın yorganı da makinede yıkadım.
Nevresimlerini değiştirdim.
Çocukları yıkadım.
Yemek yaptım.
Mutfağı topladım.
Bulaşık mak. Çalıştırdım.
Ütü yaptım.
Hiç oturmadım çok yoruldum 🙈

Neler yaptım?

Yorganı yıkadım.
Nevresimleri yıkadım.
Büyük oğlanın yorganı da makinede yıkadım.
Nevresimlerini değiştirdim.
Çocukları yıkadım.
Yemek yaptım.
Mutfağı topladım.
Bulaşık mak. Çalıştırdım.
Ütü yaptım.
Hiç oturmadım çok yoruldum 🙈
:halay::halay::halay::halay:
Maşallah maşallah

Tatlı hanımlar sohbetleri artık düzenli takip edemiyorum, vakit yok, ben yorgun ben bitik😀
Ben şimdilik bir süreliğine girmeyeyim hiç diyorum, mikancigim dogurunca dönerim🤣🤣

Back
X