• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya o inatlaşma söylediğine sonradan gelme çok oluyor.

Biz ilk evlendiğimizde eşim ne derse ben itiraz ederdim.Zittini söylerdim sonra bu konuları en yakın samimi arkadaşlarımla tek tek konuşup yine eşimin dediğine dönerdim.

Esim dalga geçerdi kuruldan onay aldın mı derdi👻ekibine sordun , dediğime geldin muhabbeti.Simdi bile bazen geliyorum sonradan dediğine bazen gelmiyorum.Yazin bizim kedi olayı da öyle oldu . Eşim mantıklı ben bazen duygusal ve yanlış karar verebiliyorum.

Yakın olunca biraz bazen zirlasma çok oluyor.

Ama zaman gectikce tanıyıp su konularda senin fikirlerin daha iyi yanıt veriyor bu konularda benimkiler daha iyi yanıt veriyor gibi bir orta yol bulunuyor.
Ya o evliliğin ilk zamanları hepimizin aynı demek ki
Saçma sapan isteklerım inatlarım tartışmalarım benım de çok oluyordu

Hiç unutmam yemeğe hardal sıktı dıye eşime küsmüştüm🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Pilavım olmamıştı eşim de gülmüştü oturdum ağladım sen nasıl gülersin diye 🤪🤪Yazarken bile utanıyorum bunları

Tartışmaya bahane mi arıyormuşum aklım mı yokmuş beyne kan yada oksijen mi gitmiyormuş bilmiyorum

Yaprak mi :KK22:lahana ,pazı mi?
Madonna ile sen erkenci kuş 🐦
Yaprak
Çok minik minik ya
Sevmiyorum minik yaprak

Eleye eleye sarıyorum
Yarın oğlumla 23 nisan yarışmaları var oraya katılacam😂😂
Veliler de yarışacakmış gıdeyım de az eğleneyım:KK53::KK53:

Yemek yapamam o yüzden yarına hazır olsun dedim

Ya o evliliğin ilk zamanları hepimizin aynı demek ki
Saçma sapan isteklerım inatlarım tartışmalarım benım de çok oluyordu

Hiç unutmam yemeğe hardal sıktı dıye eşime küsmüştüm🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Pilavım olmamıştı eşim de gülmüştü oturdum ağladım sen nasıl gülersin diye 🤪🤪Yazarken bile utanıyorum bunları

Tartışmaya bahane mi arıyormuşum aklım mı yokmuş beyne kan yada oksijen mi gitmiyormuş bilmiyorum
Ha ha 😂 kocadan prenses ilgisi bekleyip sıradan davranan kocaya trip atmaca olmuş 👻
Yaşla da ilgili ya sende bende küçük evlenen tayfa :confused:

Yaprak
Çok minik minik ya
Sevmiyorum minik yaprak

Eleye eleye sarıyorum
Yarın oğlumla 23 nisan yarışmaları var oraya katılacam😂😂
Veliler de yarışacakmış gıdeyım de az eğleneyım:KK53::KK53:

Yemek yapamam o yüzden yarına hazır olsun dedim
İki yaprağı yan yan birleştirip koysan uzun olur belki sarınca belli olmaz.

Ooo yarına baya eğlence var desene.:deli:

Şöyle bir salinacan okulda he:KK53:butun gözler sende

Bugün yataktan 15 dk erken kalktım yumurtalı peynirli bir kahvaltı yaptım, o bile hayatımı çok etkiledi daha dinç başladım güne, normalde kahvaltı yetişmeyince pastaneden simit poğaça alıyordum
Afiyet olsun:kk77:
İyi yapmışsın:KK9:
Bebişin cinsiyeti neydi ? Çoktan belli olmuştur.:emir_bebek:

Back
X