- 17 Mart 2010
- 26.364
- 67.834
- 798
Eee şimdi senin Defne kız yalnız mı kalsın.Büyük konuşmak istemiyorum bu konuda artık ama deme öyle deme deme![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee şimdi senin Defne kız yalnız mı kalsın.Büyük konuşmak istemiyorum bu konuda artık ama deme öyle deme deme![]()
GünaydınGünaydın canlar
Kaç gündür ilk kez 6 saat uyudum.
Biraz dinlendim şükür.
Günün planını yapan var mı?
Eee sen zaten erken kalkıyordunGünaydın
Plandan ziyade neden bu kadar erken uyandığımı sorguluyorum şu an tavana bakarak![]()
Hayır canım sohbet ediyoruz şurada olur mu öule şey.
İki farklı jenerasyon evet ama inan onun varlığı da ayrı bir nefestir evde annenlere iyi geliyordur
Zaten tam her seyden memnun olmama yaşlarında o, seninle de kalsa memnun olmaz merak etme bizimki de geçti o dönemlerden çünkü. Erkekler geç büyüyor malesef
Evet çünkü bilmedikleri yaşamın eksikliğini hissetmiyolarKusak farkı işte.
Onlara o normalmiş bize anormal.
İlerde bizim çocuklara da biz anormal geleceğiz.
Okudukça, gezdikçe, gördükçe, bilince, farkında olunca insan daha çok empati kurup daha çok üzülüyor
Belki o farkında değil sen onun yaşayamadiklari için üzülüyorsun.
Babam bir tek benim buyumeme şahit olmuş.Temelli dönünce ben olmuşum.Bir tek beni severdi.
Bugün ablam ile konuştum.Diyor ki annem elma bahçesine çalışmaya gitmiş .6 aylık çocukta götürmüş yanında.Sonra o çocuk ölmüş.Eee neden niçin kimse bilmiyor
Şimdi çok farklı.
Ha 3 ha 4Büyük konuşmak istemiyorum bu konuda artık ama deme öyle deme deme![]()
Günaydın bende gerı yatmadım bugunGünaydın
Plandan ziyade neden bu kadar erken uyandığımı sorguluyorum şu an tavana bakarak![]()
Bünyem kaldırmazHa 3 ha 4
Kız yalnız kalmasın bence de![]()
Evet doğru cümleyi bulmuşsunEee sen zaten erken kalkıyordun
Sınav derdi yok çalışman gereken bir şey yapman gereken bir sorumluluk yok.
Rahat batıyor![]()
GünaydınGünaydınlar
Bugün yorganları kaldırmayı düşünüyorum
Kendi yorganımızı banyoda yıkamak gibi bir çılgınlık yapasım var ama bilemiyorum![]()
Delirme istersenGünaydınlar
Kendi yorganımızı banyoda yıkamak gibi bir çılgınlık yapasım var ama bilemiyorum![]()
Ben dün iki çeşit sardım uzunca bir süre görmek istemiyorumGünaydın bende gerı yatmadım bugun
Sarma saracamsabah sabah çok eğlenceli aktivite
Sorma benim de bitti yaprak dıye sevınıyordum kayınvalidem göndermişBen dün iki çeşit sardım uzunca bir süre görmek istemiyorum![]()
Ya o inatlaşma söylediğine sonradan gelme çok oluyor.
Tabi ki artı yönleri de var ama işte hani bir terazıye konulursa ağır gelen taraf sanırım yazdıklarım oluyor
Çok çocuğa bakış açımdan bunlardan dolayı katı
Umarım biran önce aklı başına gelir zor çünkü idare etmek
Misal gecen yaz köpek bulmuş birinden neymiş yavruları olunca büyütecekmiş zaten evde köpek var mama parasından zor bakıyorlar dedim o köpeği vereceksın gerı yok vermem sen karışma ben bakacam verırsın veremezsın 3 gün evde tartıştık sonra abısını aramış oda arıyor nolacak cocuk heves etmış bırak baksın dedim sen karışma taraf tutma mamasını sen mi alacaksın yıne yük annemlere
Birgün sabah baktım köpeği sahıbıne bırakıp gelmiş abla haklısın düşüncesızlık ettım özür dilerim diyor
Annemle babama kalsaydı şimdi 10 köpek bakamıyor olurlardı hayvanlarda yarı aç yarı tok yaşardı
İşte öyle garip bir çocukkendı kendine durup dururken gariplenıyor
Aklı başına geldığı günleri de görürüz insallah
Siz atlatmışsınız darısı başımıza![]()
Yazık ya kadını düşünsene başında koca yok.Evde doğum .Doğum yapıp bir iki günde ölen çocukları da olmuş.Sebebini kimse bilmiyor.Sutum zehirliyor diyo ama çok saçma öyle olsa biz altimiz nasıl yaşadık.Evet çünkü bilmedikleri yaşamın eksikliğini hissetmiyolar
Herkesi böyle yaşıyor sanıyorlar
Üzüldüğüm için laf söylediğimde suçlu oluyorum hatta
Kabullenmeye calışıyorum oldukları gıbı
6 aylık çocukta kocaman ya neden öldü ki kimbilir
Belki böcek ısırdı belki hastalığı vardı
Yazık ya
Baba sevgısı başkaşanslısın sen babanın oldugu zamana denk geldığın için
Yani birden sonra ne farkeder demiHa 3 ha 4
Kız yalnız kalmasın bence de![]()
Yazın yikasan hem daha hızlı kurur.Günaydınlar