Kız ben dikkat etmeye başlayınca sen sağlıklı beslenmeyi bıraktın, bana nispet mi yapıyorsun
Yok ya aslında ondan değil
Eve ancak geldim dışarıdaydım
Bu saatten sonra yemek pişmesini bekleyemem tansiyonum düşer

Selamlar
Ben de dün kisliklarin yarısından fazlasını ayırdım diğer eve götürmek için, dolaplar ferahladi biraz. Bugün de yazliklari ayiracaktim ama ilham gelmedi

Türk kahvesi deyince, hep isteyip bi turlu almadigim kahve makinasini aldım, bime gelmisti fakir'in. 400 liraydı. Açıkçası bir cezvelik makine için bana pahalı geldi ama ocakta hiç köpüklü yapamıyorum. Bir de uğraşmak zor geliyor. Bu çok pratik,malzemeleri köy düğmeye bas

Lizz yeni evin dekoru fotoğrafları varsa paylaşmak istersen keyifle zevkine şahit oluruz.

Merak ediyorum neler yaptın

Baya güzel gelişmeler olmuş.
Doğum günü hangi gün?
Sudemcim dekoratif bir tadilat yapmadik, çünkü ev kullanışlı ve çok temizdi. bir tek küçük wc yi yenilettik. Ev boyandi, temizlendi, mobilyalar alındı. Yakında mutfak ve bir odaya cam balkon yapılacak. Onun dışında bı şey yok

4 Mayıs
belleza halıların hayırlı olsun, evi yeniledin he

Lizz evet paylaşırsan bana da fikir olur
Halılar ve perdeler henüz gelmedi. Gelsin serilsin ve tam anlamiyla yerleselim, bir keyif kahvesi resmi atarım yeni evden size

Yeni eviniz hayırlı olsun
Kahve makinen de ayrıca

Anne usulu ekşili sulu köfte yapabılırsınız ben bayılırım

Dedim bu kadar badireye güçlü bir karakter olmali.
Anlamlarına baktım Batu bin anlamı uygun.
Esim de yanına da han koyalım dedi.

Sonra da dedi ki bence kız erkek çocuk çoktan pes ederdi ,kızlar cesur olur
Oo isim bile seçilmiş

Hayali bile heycanlandırıyor dimi
Eşim de arada oğlumun bebeklik videolarını açıp gösteriyor belki canım çeker diye

Yeni eviniz hayırlı olsun
Güzel günlerde kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…