- 15 Ekim 2016
- 22.630
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.831
- 598
O nerden çıktı yav durduk yereHatta hurma ,badem, salatalık,su![]()
Ne sebzesi ekmek arası yicem bugun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O nerden çıktı yav durduk yereHatta hurma ,badem, salatalık,su![]()
Kız ben dikkat etmeye başlayınca sen sağlıklı beslenmeyi bıraktın, bana nispet mi yapıyorsunO nerden çıktı yav durduk yere
Ne sebzesi ekmek arası yicem bugun![]()
Evi hala .. götürüyor amaMikan sana takdir teşekkür onur belgesi ,madalyane varsa takicam.
![]()
Tamam dinlen artık.
İş dursa da olur.
İki canlısın diye kıyamıyorum.![]()
Yok ya aslında ondan değilKız ben dikkat etmeye başlayınca sen sağlıklı beslenmeyi bıraktın, bana nispet mi yapıyorsun![]()
Robotu sal ortayaEvi hala .. götürüyor ama![]()
Sudemcim dekoratif bir tadilat yapmadik, çünkü ev kullanışlı ve çok temizdi. bir tek küçük wc yi yenilettik. Ev boyandi, temizlendi, mobilyalar alındı. Yakında mutfak ve bir odaya cam balkon yapılacak. Onun dışında bı şey yokLizz yeni evin dekoru fotoğrafları varsa paylaşmak istersen keyifle zevkine şahit oluruz.
Merak ediyorum neler yaptın
Baya güzel gelişmeler olmuş.
Doğum günü hangi gün?
Halılar ve perdeler henüz gelmedi. Gelsin serilsin ve tam anlamiyla yerleselim, bir keyif kahvesi resmi atarım yeni evden size
Yeni eviniz hayırlı olsunSudemcim dekoratif bir tadilat yapmadik, çünkü ev kullanışlı ve çok temizdi. bir tek küçük wc yi yenilettik. Ev boyandi, temizlendi, mobilyalar alındı. Yakında mutfak ve bir odaya cam balkon yapılacak. Onun dışında bı şey yok
4 Mayıs
Halılar ve perdeler henüz gelmedi. Gelsin serilsin ve tam anlamiyla yerleselim, bir keyif kahvesi resmi atarım yeni evden size![]()
Onun için ilham mı gelir bana hiç temizlik ilhamı gelmezBen de uyudum uyandım ve işte burdayım kalkıp koltuk sileceğim ama yok ilham gelmiyor![]()
Anne usulu ekşili sulu köfte yapabılırsınız ben bayılırımSelamlar
Sabah 8 buçuğa doğru eşimle kızımla çıktım evden. Kızımı okula eşimi işe uğurladım ben de osmanlıca kursuna gittim. Saat 12.30 gibi çıktım. 1 saat işyerine geldim dinlendim sonra hastaneye gittim. Kursun son günüydü. Dönüşte kızımı alıp daha yeni eve girebildim.Akşama ne yemek yapsam bilmiyorum biraz kıyma çıkardım ama
siz de neler var
![]()
Oo isim bile seçilmişDedim bu kadar badireye güçlü bir karakter olmali.
Anlamlarına baktım Batu bin anlamı uygun.
Esim de yanına da han koyalımdedi.
Sonra da dedi ki bence kızerkek çocuk çoktan pes ederdi ,kızlar cesur olur
![]()
O kadar pis görünüyor ki robot altından kalkamaz benceRobotu sal ortaya
Yok artıkO kadar pis görünüyor ki robot altından kalkamaz bence![]()
Boşver bırak bir süre sonra ev halkından biri gıbı oluyor o tozlar(bak yumusattım toz dedim kabullenmen kolay olsun diye)O kadar pis görünüyor ki robot altından kalkamaz bence![]()
Yeni eviniz hayırlı olsunSudemcim dekoratif bir tadilat yapmadik, çünkü ev kullanışlı ve çok temizdi. bir tek küçük wc yi yenilettik. Ev boyandi, temizlendi, mobilyalar alındı. Yakında mutfak ve bir odaya cam balkon yapılacak. Onun dışında bı şey yok
4 Mayıs
Halılar ve perdeler henüz gelmedi. Gelsin serilsin ve tam anlamiyla yerleselim, bir keyif kahvesi resmi atarım yeni evden size![]()
Toz önemli değil de, kağıt parçaları açacak artıkları vs her yerdeBoşver bırak bir süre sonra ev halkından biri gıbı oluyor o tozlar(bak yumusattım toz dedim kabullenmen kolay olsun diye)![]()
Teşekkür ederim bellezacigimYeni eviniz hayırlı olsun
Kahve makinen de ayrıca![]()
Teşekkür ediyorumYeni eviniz hayırlı olsun
Güzel günlerde kullanın![]()
Iyi politika izliyorOo isim bile seçilmiş
Hayali bile heycanlandırıyor dimi
Eşim de arada oğlumun bebeklik videolarını açıp gösteriyor belki canım çeker diye![]()
Acidin demek robot kuzuyaO kadar pis görünüyor ki robot altından kalkamaz bence![]()