• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız ben dikkat etmeye başlayınca sen sağlıklı beslenmeyi bıraktın, bana nispet mi yapıyorsun 🙈😅
Yok ya aslında ondan değil
Eve ancak geldim dışarıdaydım
Bu saatten sonra yemek pişmesini bekleyemem tansiyonum düşer:D

Selamlar🌺
Ben de dün kisliklarin yarısından fazlasını ayırdım diğer eve götürmek için, dolaplar ferahladi biraz. Bugün de yazliklari ayiracaktim ama ilham gelmedi😬

Türk kahvesi deyince, hep isteyip bi turlu almadigim kahve makinasini aldım, bime gelmisti fakir'in. 400 liraydı. Açıkçası bir cezvelik makine için bana pahalı geldi ama ocakta hiç köpüklü yapamıyorum. Bir de uğraşmak zor geliyor. Bu çok pratik,malzemeleri köy düğmeye bas😌

Lizz Lizz yeni evin dekoru fotoğrafları varsa paylaşmak istersen keyifle zevkine şahit oluruz.

Merak ediyorum neler yaptın😍

Baya güzel gelişmeler olmuş.
Doğum günü hangi gün?
Sudemcim dekoratif bir tadilat yapmadik, çünkü ev kullanışlı ve çok temizdi. bir tek küçük wc yi yenilettik. Ev boyandi, temizlendi, mobilyalar alındı. Yakında mutfak ve bir odaya cam balkon yapılacak. Onun dışında bı şey yok😁

4 Mayıs🎉🎈
belleza belleza halıların hayırlı olsun, evi yeniledin he☺️

Lizz Lizz evet paylaşırsan bana da fikir olur 🤗
Halılar ve perdeler henüz gelmedi. Gelsin serilsin ve tam anlamiyla yerleselim, bir keyif kahvesi resmi atarım yeni evden size😏

Sudemcim dekoratif bir tadilat yapmadik, çünkü ev kullanışlı ve çok temizdi. bir tek küçük wc yi yenilettik. Ev boyandi, temizlendi, mobilyalar alındı. Yakında mutfak ve bir odaya cam balkon yapılacak. Onun dışında bı şey yok😁

4 Mayıs🎉🎈

Halılar ve perdeler henüz gelmedi. Gelsin serilsin ve tam anlamiyla yerleselim, bir keyif kahvesi resmi atarım yeni evden size😏
Yeni eviniz hayırlı olsun🙏🏻
Kahve makinen de ayrıca😍

Selamlar🙋‍♀️
Sabah 8 buçuğa doğru eşimle kızımla çıktım evden. Kızımı okula eşimi işe uğurladım ben de osmanlıca kursuna gittim. Saat 12.30 gibi çıktım. 1 saat işyerine geldim dinlendim sonra hastaneye gittim. Kursun son günüydü. Dönüşte kızımı alıp daha yeni eve girebildim. 😑 Akşama ne yemek yapsam bilmiyorum biraz kıyma çıkardım ama 😕 siz de neler var🧐
Anne usulu ekşili sulu köfte yapabılırsınız ben bayılırım 🥰

Dedim bu kadar badireye güçlü bir karakter olmali.:KK53:
Anlamlarına baktım Batu bin anlamı uygun.
Esim de yanına da han koyalım 👻dedi.

Sonra da dedi ki bence kız 🙃erkek çocuk çoktan pes ederdi ,kızlar cesur olur :KK53::deli:
Oo isim bile seçilmiş❤️❤️

Hayali bile heycanlandırıyor dimi🥰
Eşim de arada oğlumun bebeklik videolarını açıp gösteriyor belki canım çeker diye:KK53:

4 Mayıs🎉🎈

Yeni eviniz hayırlı olsun
Güzel günlerde kullanın🥰

Back
X