Allah bağışlasın5 yaşında bir kızım var, 15haftalık da gebeyim bir de oğlum olacak inşallah :) normalde de çok dağınık düzensiz biriyimdir şimdi iki çocuktan sonra kendimden korkuyorum ikinci çocuk öncesi en azından bir toparlanayım istiyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Eski dostlar haCanımmm çok sevindimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aşkolsun hiç söylemedin
MasallahSlmlar
Bugün bu saate kadar girmedim nete
Saat 11 de büyük oğlumla sinemaya gittik. Sonra çarşıyı gezip simit alıp eve geldik.
6613 adım atmışım iyi oldu sabahki lavaşlardan sonra
Ne zamandır başbaşa takılmamıştık iyi geldi
Şimdi uyuyacağız akşam görüşmek üzere
Eski dostlar haMikan hanımın cevresi geniş diye boşa demiyorum kendin gibi arkadaşların da tatlı belli ki
Canım bizim okulda kuruldu kulüp ama ilk ayki kitap pek herkese hitap etmediği için erken patladı.ne güzel ya çok özewniyorum böyle klüplere, burda öyle kitap okuyan bir grubum yok maalesef, kitabı tartışmak eminim çok daha kalıcı hale getiriyordur
Utandım yine
Sayende kendimi bir şey sanıcam
ama arkadaşlarım tatlıdır senin gibi
Akşam yaptımbir dönem yogadayoga zeynep yılmazdan 5 dk yapmaya çalışıyordum ama kalıcılık sağlayamaıdm maalesef, şu iki hafta ev düzenini ve kitap okumayı düzene koyabilirsem bayram sonrası ben de sana katılmak isterim:) 5 dk çok aşırı kısa aslında nelere vakit ayırmıyoruz ki ama üşenince devamı geliyor maalesef
ilk çocuğu aile desteksiz kendimiz büyütünce bir takım korkular var içimizde, ikinci çocuk fikrine yeni kendimizi alıştırıyoruz, cinsiyeti belli olunca söylemeye başladık herkese de canım, çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :)) senin hamilelik nasıl geçiyor şu gebelik idari izinleri kaldırılmasına çok üzüldüm seni de çağırdı mı okul geri?Canımmm çok sevindimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aşkolsun hiç söylemedin
Saat belirleyip insan kendine söz verince mecbur tutuyor.haftaiçi de tüm boş vakitlerimde öğle arası falan elim telefona gidiyor, haftaiçi akşam da çok sosyal medyaya maruz kalıyorum, bugün haftalık plan yapıcam, kend,me detoks saatleri seçeyim ben de buraya yazarım :)
ben de çok memnun oldum:) çok güzel samimi bir grup olmuşsunuz burda ben de dahil olmak istedim :))Allah bağışlasınçok sevindim çok da memnun oldum.
Burcun nedir ?
Seni tanimamda belki yardımcı olur .
Kendini çok şirin ifade etmişsin
Biz de desteksiz büyüttük sayılır.ilk çocuğu aile desteksiz kendimiz büyütünce bir takım korkular var içimizde, ikinci çocuk fikrine yeni kendimizi alıştırıyoruz, cinsiyeti belli olunca söylemeye başladık herkese de canım, çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :)) senin hamilelik nasıl geçiyor şu gebelik idari izinleri kaldırılmasına çok üzüldüm seni de çağırdı mı okul geri?
mikanla çok ortak yönümüz var, başlıklarda karşılaşıyoruz hep :)Eski dostlar haMikan hanımın cevresi geniş diye boşa demiyorum kendin gibi arkadaşların da tatlı belli ki
genellikle çok hedef koyup hiçbirini yapamayan biriyim, bu defa idareli gidiyorum azar azar rutin eklicem kendime, bayramdan sonra yazarım:))Akşam yaptımNe zaman hazır istersen eşlik edebilirsin. Sen bana hatırlat ben unutmam.
Koyarsın ya isteyince herşey olur.
Yeter ki işte
İyi yaptin .ben de çok memnun oldum:) çok güzel samimi bir grup olmuşsunuz burda ben de dahil olmak istedim :))
kendi burcumdan dolayı burçlara hiç inanmambaşak burcuyum ama hiç titiz düzenli biri olamadım maalesef daha önce de bahsettiğim gibi, düşüncede titizimdir ben de karşıdaki yanlış anlamasın diye özenli konuşurum burcumun gereği herhalde
Yaparsınız canım, kızın büyümüş artık, o okuldayken bebekle ilgilenmek o gelince ona adaklanmak kolay olur.ilk çocuğu aile desteksiz kendimiz büyütünce bir takım korkular var içimizde, ikinci çocuk fikrine yeni kendimizi alıştırıyoruz, cinsiyeti belli olunca söylemeye başladık herkese de canım, çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :)) senin hamilelik nasıl geçiyor şu gebelik idari izinleri kaldırılmasına çok üzüldüm seni de çağırdı mı okul geri?
çok teşekkürler:)) iki ve üstü çocuklu annelerden hayatta kalmak için öneriler olursa alırım :))Biz de desteksiz büyüttük sayılır.
Hasta olunca ancak kreste filan şehir dışından gelip bakardı KV.
Kaza ile mi oldu?
Beklenmedik bir anda.
İnşallah hayırlı hayırlı gelsin.
Ben çok hedef koymamgenellikle çok hedef koyup hiçbirini yapamayan biriyim, bu defa idareli gidiyorum azar azar rutin eklicem kendime, bayramdan sonra yazarım:))
haksızlık olacak ama sen önce başladın senin yüzün daha güzel olacak
hangi kitabı okudun? ben de burdaki arkadaşlardan tavsiye ile atomik alışkanlıklar kitabına başladım çok beğendimBen çok hedef koymam
Koyup yapamazsam çok canım sıkılır
Benim canım kıymetli zaten canımı sıkan çok bir de kendi kendinin canını sikamam
Benim hedeflerim çok basit
Gunde en az 1 sayfa kitap okumak.
3000 adımdan az atmamak.
Ha bunları da her gün yapmaya da bilirim
Net kısıtlaması yeni basladi.Son okuduğum psikoloji kitabından sonra.
Dur sana yorumlarımi bulup atayım gecen hafta paylaşmıştım.hangi kitabı okudun? ben de burdaki arkadaşlardan tavsiye ile atomik alışkanlıklar kitabına başladım çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?