• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk yıl çok zorlandım hiç bağ kuramadım bi de öğretmenlikte 2. Yılımdı. Hala en çömezlerdenim ama okulda en eskilerden oldum neyseki 😅
Kafa dengi olunca insan daha bir hevesle gidiyor okula, ilk yıl ayaklarım geri geri giderdi kendimi çok yalnız hissediyordum ki yalnızdım şehre de yeni gelince
Çok şükür zamanla oturdu her şey 🙏
Ailen de İstanbul da mı?
Ayaklarin geri gitme durumunu ben de bir donem yasadim 😜neyseki simdi kosa kosa gidiyorum😍

Ilk yil ben yeni evli cocuksuz.Okulda en gencler 35 civarı. Hepsinin kucuk cocugu var. Her tenefus cis ,kaka muhabbeti baya daral geliyordu.

O sebepten cocuksuz arkadaslara kolay kolay cocuk muhabbeti yapmam😜yazik bosuna kafalari sismesin.

Yok canim ailem ic anadolu da.

Ayaklarin geri gitme durumunu ben de bir donem yasadim 😜neyseki simdi kosa kosa gidiyorum😍

Ilk yil ben yeni evli cocuksuz.Okulda en gencler 35 civarı. Hepsinin kucuk cocugu var. Her tenefus cis ,kaka muhabbeti baya daral geliyordu.

O sebepten cocuksuz arkadaslara kolay kolay cocuk muhabbeti yapmam😜yazik bosuna kafalari sismesin.

Yok canim ailem ic anadolu da.
Aynen hatta benimkilerin çocuklar üniversite sınavına falan hazırlanıyordu sürekli yemek temizlik muhabbeti 😅 ben de nişanlıyım daha çok bayıyordu o yıl öğretmenler odasında çok kitap okudum 🤣

Şimdi herkesin yakın yaşlarda çocukları var konu hep onlar ben de o kervandayım ya 🙈

2-3 taneden bir şey olmaz ya 🤪
Zaten yılda 1 ya da 2 defa yapıyorum 🤣
Doğuma kadar yapmam bi daha 🙈
Benim KV gibi herşeyi yapar sonra oncacik şeyden birşey olmaz der 😂

Yanında ayran filan tüket kan şekerini düşürsun.

16 Nisan 🌱
Yürüyüşe çıktım.🚶🏻‍♀️8045 adım attım.
Kuaför işimi hallettim.:süslü:
Ertelediğim bir çok işi yapıp beynimi boşalttım.:mapus:
Sevdiğim bir yiyecegi alıp keyfini çıkararak yedim .:kk77:
Temizliğim ve yemeğim tam.Yarina rahat ederim.🤗

Kuşumun kafesini temizledim.
Kızımı yıkadım.
İyi hissetmek kitabından birkaç sayfa okudum.
Sabah romanımdan bir kısım okudum.
Yemek yaptım.

Tünaydın canlar ❤️

Gece yatmadan yüz yogası yaptım.Bana bir kocaman alkış:KK9:
Yüzümde çıkan sivilce için ihmal etmeden kremini sürdüm.:super:
Topuğum yumuşasin diye kremleyip streç filme sardım öyle uyudum.:süslü::uykucu:

Sabah kalkınca 😌
Oglumun kahvaltısını meyve tabağini hazırladım.:kk77:
Bulaşık makinesinin büyük bölümunu boşalttım.
1.5 saat kitap okudum. 📚
İnternete 12.00 'a kadar girmedim.📱

Slmlar 🌻
Bugün bu saate kadar girmedim nete💪🏻
Saat 11 de büyük oğlumla sinemaya gittik. Sonra çarşıyı gezip simit alıp eve geldik.
6613 adım atmışım iyi oldu sabahki lavaşlardan sonra 😅
Ne zamandır başbaşa takılmamıştık iyi geldi🥰

Şimdi uyuyacağız akşam görüşmek üzere 👋

inciitanesi inciitanesi senin kızın kaç yaşında?
Kaç çocuğun var?
5 yaşında bir kızım var, 15haftalık da gebeyim bir de oğlum olacak inşallah :) normalde de çok dağınık düzensiz biriyimdir şimdi iki çocuktan sonra kendimden korkuyorum ikinci çocuk öncesi en azından bir toparlanayım istiyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :D

Mikan Mikan sizin kitap kulübü noldu?
Bizimki patladı .
İkinci ay kitabı seçilmedi.
Birinci ay toplanma da olmadı düzgün.

İkinci kitabı seçtiniz mi?
ne güzel ya çok özewniyorum böyle klüplere, burda öyle kitap okuyan bir grubum yok maalesef, kitabı tartışmak eminim çok daha kalıcı hale getiriyordur

Kızlar bugün yüz yogasına başlıyorum artık.:rapci:
Yeter bu kadar ertelediğim.:olamaz:
Sabah kuaförüme de söz verdim.:oops:
Burda size de söz veriyorum.
Bem ancak söz verirsem yapmak zorunda kalırım.
13 aydır ertelediğim yapmaya usendigim bir spor bugün tam da o gün .:KK22:
bir dönem yogadayoga zeynep yılmazdan 5 dk yapmaya çalışıyordum ama kalıcılık sağlayamaıdm maalesef, şu iki hafta ev düzenini ve kitap okumayı düzene koyabilirsem bayram sonrası ben de sana katılmak isterim:) 5 dk çok aşırı kısa aslında nelere vakit ayırmıyoruz ki ama üşenince devamı geliyor maalesef

O zaman hafta sonu 12_18 verimli kilar sizi.
Hafta ici de elinizden geldikce eslik edersiniz.
18 den sonra serbest giriyoruz zaten.
haftaiçi de tüm boş vakitlerimde öğle arası falan elim telefona gidiyor, haftaiçi akşam da çok sosyal medyaya maruz kalıyorum, bugün haftalık plan yapıcam, kend,me detoks saatleri seçeyim ben de buraya yazarım :)

5 yaşında bir kızım var, 15haftalık da gebeyim bir de oğlum olacak inşallah :) normalde de çok dağınık düzensiz biriyimdir şimdi iki çocuktan sonra kendimden korkuyorum ikinci çocuk öncesi en azından bir toparlanayım istiyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :KK70:
Canımmm çok sevindim 😍 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏 aşkolsun hiç söylemedin 😃

Back