Girerim yani ara ara :)Neden ki
Koltuklarım epey çökmüştü o yüzden yeniledim. Halı da yıkanabilirler hoşuma gitti bir tane de koridora aldım. Bana kalsa bütün eve onlardan sererim. Ama diğer halılar gibi kalın değil. Kışın ince gelir mi acaba?belleza
Yeni koltukların ,halin ,tepsi hepsi hayırlı olsun.
Evi mi taşıdın ?
mi aldın tam oraları anlamadım.
Yüz yogası benim de ilgimi çekti bir ara. Biraz bahseder misin? Bu konuda bilgin var mı? Yoksa eğitim mi alacaksın?Kızlar bugün yüz yogasına başlıyorum artık.
Yeter bu kadar ertelediğim.
Sabah kuaförüme de söz verdim.
Burda size de söz veriyorum.
Bem ancak söz verirsem yapmak zorunda kalırım.
13 aydır ertelediğim yapmaya usendigim bir spor bugün tam da o gün .
Ya sen zaten çok ballisinYeni geldik cnm çocukları yıkadım
Off yedim ya sorma ama erik çağla çubuk kraker falan yedim
Aslında biz çok bir şey götürmedik ama arkadaşın tanıdığı doğumgünü yapıyormuş şansa tabak tabak yiyecek gönderdi masamızaama yemedim onlardan
Hastalıktan Mikan normalBu ayki kitabımız Lizbon’a gece treni
Ben geçen sene okuduğum için okumadım tekrar, bi de kafam dağınık toparlayamıyorum bu aralar
Tamam Belleza ne zaman istersen gelGirerim yani ara ara :)
Saatlere dikkat etmem
Koltuklarım epey çökmüştü o yüzden yeniledim. Halı da yıkanabilirler hoşuma gitti bir tane de koridora aldım. Bana kalsa bütün eve onlardan sererim. Ama diğer halılar gibi kalın değil. Kışın ince gelir mi acaba?
Yüz yogası benim de ilgimi çekti bir ara. Biraz bahseder misin? Bu konuda bilgin var mı? Yoksa eğitim mi alacaksın?
Valla acımazdım hatta dedim keşke haftaya yaptırsaydım yüklemeyi diyeYa sen zaten çok ballisin
Sevenin çok düşünenin çok.
Yeme zaten çoluk çocuk yesin
Şekerden önce olsa hupletirdin
Sevenin cok olduğu oyle belli kiValla acımazdım hatta dedim keşke haftaya yaptırsaydım yüklemeyi diye
Hümanist olduğum için sevenim çok
Hosbuldum burcdasim
Yaa utandırdın beni sen de öylesinSevenin cok olduğu oyle belli kiburda bile farkli bir cekim gucun var
Sizin oralara tayin isteyip gelesim var zaten senin bu hayirli arkadaslarini görüncecok ilgililer ,baglilar.
Kac yildir ayni okulda calisiyorsun? Cok iyi bag kurmussunuz maşallah
Allah daha iyi etsin hic bozmasin inşallah
Daha once anlamis olmaliydim yaHosbuldum burcdasim
Uzun bir süre İstanbul görünüyor ama yine de kısmet Dünya küçük bence.Hersey olabilirYaa utandırdın beni sen de öylesin
Gelsene güzel buralar ama İstanbul’dan sonra keser mi bilmem
Benim 8. Yıl bitiyor ama bu arkadaşlar hep benden sonra geldi okula, ortamımız iyi çok şükür ama ilk geldiğimde yaş ortalaması yüksekti zor alışmıştım
Bugün buluştuğum arkadaşlar de eşimin lise arkadaşları eşleri de aynı sınıftan ailecek görüşüyoruz çocuklarımız da yaşıt sayılır onlar da öğretmen biri hemşire sadece
71,8 misinDaha once anlamis olmaliydim yautandim şimdi.
Yemeyi sevme,kilo verme,idealistlik,yürüyüş,kitap okuma bu kadar ortak nokta varken
Bir ara kilomuz da aynıydı.
Ara tatile girerken cuma günü öyleydi şimdi ne sen sor ne ben söyleyim71,8 misin
Yani dimi,anlamamiz gerekirdi
*Aaa sen de mi boğasın?Tamam Belleza ne zaman istersen gel
Ben de boğa burcuyum bu arada.Dun yazmıştın eşinle sen de boğa imiş.
İki boğa nasıl anlaşıyor?
Emekleyen çocuğun yoksa çokta sorun olmaz gibi.Kisin panduf giyersiniz.Kizin büyük zaten.Baska küçük çocuğun var mı?
Ben 16.9 kilo verdim yüzüm de haliyle zayıfladı.Bu sebeple yüzümün elastikiyetini kazanması ve korumasi için yapacağım.
Yogada yoga Zeynep Tolga var 5 dk kısa bir video şimdilik onunla gideceğim.
Uygulamada da programlar var ama onlara şimdilik başlamayacagim.
Yaşın kaç ?
Sen gel bizim gruba.Ara tatile girerken cuma günü öyleydi şimdi ne sen sor ne ben söyleyim
Ortak nokta fazla olunca da uyumlu oluyor demekki*Aaa sen de mi boğasın?
*2 boğa iyiyiz ya genelde aynı düşünceye sahibizdir :)
*Başka çocuğum yok.
*Nasıl zayıfladın? Epey vermisşin
*37sen?
70 in altina indin mi?Sen gel bizim gruba.
Cok yavas gidiyor benimde.
Alcidan dolayi fazla mi cikiyor onuda bilmiyorum
70,970 in altina indin mi?
Diyet modunda degilim kafam ve bedenim
Alçı ne zamana kadar kalacak?
İlk yıl çok zorlandım hiç bağ kuramadım bi de öğretmenlikte 2. Yılımdı. Hala en çömezlerdenim ama okulda en eskilerden oldum neysekiUzun bir süre İstanbul görünüyor ama yine de kısmet Dünya küçük bence.Hersey olabilir
İlk atandığım okulda bende en küçüktüm.
Simdiki okulda çömezler geliyor genelde ya ilk atama ya da şark bitirip gelen.Burda da ben eski öğretmen oldum.
Benim samimi arkadaşlarım hepsi bir yerde ya.Okulda da giden gelen sirkülasyon çok.Bag kurduğum öyle özel biri yok şu an.
Yaz da geliyor simdi yaz meyveleri sebzeleri de ayri lezzetli ama ya70,9
Galiba 28 nisan da kurtuluyorum. Mayis ilk haftasida olabilir
Biz baya free gibiyiz hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?