• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yaşında bir kızım var, 15haftalık da gebeyim bir de oğlum olacak inşallah :) normalde de çok dağınık düzensiz biriyimdir şimdi iki çocuktan sonra kendimden korkuyorum ikinci çocuk öncesi en azından bir toparlanayım istiyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :KK70:
Allah bağışlasın ❤️ çok sevindim 🤗 çok da memnun oldum.🌷
Burcun nedir ?
Seni tanimamda belki yardımcı olur .
Kendini çok şirin ifade etmişsin:KK19:

Slmlar 🌻
Bugün bu saate kadar girmedim nete💪🏻
Saat 11 de büyük oğlumla sinemaya gittik. Sonra çarşıyı gezip simit alıp eve geldik.
6613 adım atmışım iyi oldu sabahki lavaşlardan sonra 😅
Ne zamandır başbaşa takılmamıştık iyi geldi🥰

Şimdi uyuyacağız akşam görüşmek üzere 👋
Masallah 🧿 güzel geçmiş bende yazarın birazdan geçmişe bir bakayım:KK55:
Adımda benden iyisin.
Burda hava çok soğuktu 😌

ne güzel ya çok özewniyorum böyle klüplere, burda öyle kitap okuyan bir grubum yok maalesef, kitabı tartışmak eminim çok daha kalıcı hale getiriyordur
Canım bizim okulda kuruldu kulüp ama ilk ayki kitap pek herkese hitap etmediği için erken patladı.
Burdaki kulüpte aktifim.

bir dönem yogadayoga zeynep yılmazdan 5 dk yapmaya çalışıyordum ama kalıcılık sağlayamaıdm maalesef, şu iki hafta ev düzenini ve kitap okumayı düzene koyabilirsem bayram sonrası ben de sana katılmak isterim:) 5 dk çok aşırı kısa aslında nelere vakit ayırmıyoruz ki ama üşenince devamı geliyor maalesef
Akşam yaptım 😌 Ne zaman hazır istersen eşlik edebilirsin.:KK19:Sen bana hatırlat ben unutmam.:super:
Koyarsın ya isteyince herşey olur.
Yeter ki işte :super:

Canımmm çok sevindim 😍 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏 aşkolsun hiç söylemedin 😃
ilk çocuğu aile desteksiz kendimiz büyütünce bir takım korkular var içimizde, ikinci çocuk fikrine yeni kendimizi alıştırıyoruz, cinsiyeti belli olunca söylemeye başladık herkese de canım, çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :)) senin hamilelik nasıl geçiyor şu gebelik idari izinleri kaldırılmasına çok üzüldüm seni de çağırdı mı okul geri?

haftaiçi de tüm boş vakitlerimde öğle arası falan elim telefona gidiyor, haftaiçi akşam da çok sosyal medyaya maruz kalıyorum, bugün haftalık plan yapıcam, kend,me detoks saatleri seçeyim ben de buraya yazarım :)
Saat belirleyip insan kendine söz verince mecbur tutuyor.
Uyabilecegin uygun saatleri ayarlarsan daha verimli olur.

Allah bağışlasın ❤️ çok sevindim 🤗 çok da memnun oldum.🌷
Burcun nedir ?
Seni tanimamda belki yardımcı olur .
Kendini çok şirin ifade etmişsin:KK19:
ben de çok memnun oldum:) çok güzel samimi bir grup olmuşsunuz burda ben de dahil olmak istedim :))
kendi burcumdan dolayı burçlara hiç inanmam :D başak burcuyum ama hiç titiz düzenli biri olamadım maalesef daha önce de bahsettiğim gibi, düşüncede titizimdir ben de karşıdaki yanlış anlamasın diye özenli konuşurum burcumun gereği herhalde :p

ilk çocuğu aile desteksiz kendimiz büyütünce bir takım korkular var içimizde, ikinci çocuk fikrine yeni kendimizi alıştırıyoruz, cinsiyeti belli olunca söylemeye başladık herkese de canım, çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :)) senin hamilelik nasıl geçiyor şu gebelik idari izinleri kaldırılmasına çok üzüldüm seni de çağırdı mı okul geri?
Biz de desteksiz büyüttük sayılır.
Hasta olunca ancak kreste filan şehir dışından gelip bakardı KV.
Kaza ile mi oldu?
Beklenmedik bir anda.
İnşallah hayırlı hayırlı gelsin.❤️

Akşam yaptım 😌 Ne zaman hazır istersen eşlik edebilirsin.:KK19:Sen bana hatırlat ben unutmam.:super:
Koyarsın ya isteyince herşey olur.
Yeter ki işte :super:
genellikle çok hedef koyup hiçbirini yapamayan biriyim, bu defa idareli gidiyorum azar azar rutin eklicem kendime, bayramdan sonra yazarım:))
haksızlık olacak ama sen önce başladın senin yüzün daha güzel olacak :D

ben de çok memnun oldum:) çok güzel samimi bir grup olmuşsunuz burda ben de dahil olmak istedim :))
kendi burcumdan dolayı burçlara hiç inanmam :KK70: başak burcuyum ama hiç titiz düzenli biri olamadım maalesef daha önce de bahsettiğim gibi, düşüncede titizimdir ben de karşıdaki yanlış anlamasın diye özenli konuşurum burcumun gereği herhalde :p
İyi yaptin .:KK19:Kapali bir grup değiliz aslında gelmek isteyene kapımız açık.:KK76:

Yaaa başak kadınlarını çok severim.❤️.Daha önce de bahsetmiştim.En yakın ünv.arkadaslarim başak.

Bence bu kadar huzursuz olman başak olmandan.

Yapmak istediklerin ve yapamadıkların arasında sıkışıp kalıyorsun .

Yoğun çalışıyorsun, her şeyi yapmak isterken yapamayınca; kendini kapana sıkışmış gibi hissediyorsun.

Yaparsınız canım, kızın büyümüş artık, o okuldayken bebekle ilgilenmek o gelince ona adaklanmak kolay olur.
Biz pandemide sürekli dipdibe olunca yıprandık biraz. Hamilelik iyi gidiyor, gebelik şekeri çıktı işte dahiliyeye diyetisyene falan gideceğim.
Ben idari izne ayrılmadım zaten. 37ye kadar çalışıp en azından bir kısmını doğum sonrasına aktarmak istiyorum. İdari izni kullanıp okula geri dönmek de bana etik gelmiyor. Komple ayrılacak olsam kullanırdım tabi de o zaman yarım kalacakmış zaten.

genellikle çok hedef koyup hiçbirini yapamayan biriyim, bu defa idareli gidiyorum azar azar rutin eklicem kendime, bayramdan sonra yazarım:))
haksızlık olacak ama sen önce başladın senin yüzün daha güzel olacak :KK70:
Ben çok hedef koymam :63:
Koyup yapamazsam çok canım sıkılır 😌

Benim canım kıymetli zaten canımı sıkan çok bir de kendi kendinin canını sikamam :deli:
Benim hedeflerim çok basit:mapus:
Gunde en az 1 sayfa kitap okumak.📚
3000 adımdan az atmamak.🚶🏻‍♀️
Ha bunları da her gün yapmaya da bilirim 🤪

Net kısıtlaması yeni basladi.Son okuduğum psikoloji kitabından sonra.

Ben çok hedef koymam :63:
Koyup yapamazsam çok canım sıkılır 😌

Benim canım kıymetli zaten canımı sıkan çok bir de kendi kendinin canını sikamam :deli:
Benim hedeflerim çok basit:mapus:
Gunde en az 1 sayfa kitap okumak.📚
3000 adımdan az atmamak.🚶🏻‍♀️
Ha bunları da her gün yapmaya da bilirim 🤪

Net kısıtlaması yeni basladi.Son okuduğum psikoloji kitabından sonra.
hangi kitabı okudun? ben de burdaki arkadaşlardan tavsiye ile atomik alışkanlıklar kitabına başladım çok beğendim

Back