• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Girerim yani ara ara :)
Saatlere dikkat etmem
belleza belleza
Yeni koltukların ,halin ,tepsi hepsi hayırlı olsun.💐
Evi mi taşıdın ?
🏡 mi aldın tam oraları anlamadım.
Koltuklarım epey çökmüştü o yüzden yeniledim. Halı da yıkanabilirler hoşuma gitti bir tane de koridora aldım. Bana kalsa bütün eve onlardan sererim. Ama diğer halılar gibi kalın değil. Kışın ince gelir mi acaba?

Kızlar bugün yüz yogasına başlıyorum artık.:rapci:
Yeter bu kadar ertelediğim.:olamaz:
Sabah kuaförüme de söz verdim.:oops:
Burda size de söz veriyorum.
Bem ancak söz verirsem yapmak zorunda kalırım.
13 aydır ertelediğim yapmaya usendigim bir spor bugün tam da o gün .:KK22:
Yüz yogası benim de ilgimi çekti bir ara. Biraz bahseder misin? Bu konuda bilgin var mı? Yoksa eğitim mi alacaksın?

Yeni geldik cnm çocukları yıkadım
Off yedim ya sorma ama erik çağla çubuk kraker falan yedim 🙈

Aslında biz çok bir şey götürmedik ama arkadaşın tanıdığı doğumgünü yapıyormuş şansa tabak tabak yiyecek gönderdi masamıza 🤣 ama yemedim onlardan 🤭
Ya sen zaten çok ballisin 🍯
Sevenin çok düşünenin çok.❤️
Yeme zaten çoluk çocuk yesin 🤪
Şekerden önce olsa hupletirdin :KK72:

Bu ayki kitabımız Lizbon’a gece treni
Ben geçen sene okuduğum için okumadım tekrar, bi de kafam dağınık toparlayamıyorum bu aralar 🤦‍♀️
Hastalıktan Mikan normal 😌insanın aklı bir yandan hastalıkta oluyor.

Yaşam kalitesini çok düşürüyor kim ne derse desin :ukala:

Girerim yani ara ara :)
Saatlere dikkat etmem

Koltuklarım epey çökmüştü o yüzden yeniledim. Halı da yıkanabilirler hoşuma gitti bir tane de koridora aldım. Bana kalsa bütün eve onlardan sererim. Ama diğer halılar gibi kalın değil. Kışın ince gelir mi acaba?

Yüz yogası benim de ilgimi çekti bir ara. Biraz bahseder misin? Bu konuda bilgin var mı? Yoksa eğitim mi alacaksın?
Tamam Belleza ne zaman istersen gel :KK54:
Ben de boğa burcuyum bu arada.Dun yazmıştın eşinle sen de boğa imiş.

İki boğa nasıl anlaşıyor? :KK53:

Emekleyen çocuğun yoksa çokta sorun olmaz gibi.Kisin panduf giyersiniz.Kizin büyük zaten.Baska küçük çocuğun var mı?

Ben 16.9 kilo verdim yüzüm de haliyle zayıfladı.Bu sebeple yüzümün elastikiyetini kazanması ve korumasi için yapacağım.

Yogada yoga Zeynep Tolga var 5 dk kısa bir video şimdilik onunla gideceğim.
Uygulamada da programlar var ama onlara şimdilik başlamayacagim.

Yaşın kaç ?

Valla acımazdım hatta dedim keşke haftaya yaptırsaydım yüklemeyi diye 🤣

Hümanist olduğum için sevenim çok 🤪
Sevenin cok olduğu oyle belli ki 😍burda bile farkli bir cekim gucun var😘

Sizin oralara tayin isteyip gelesim var zaten senin bu hayirli arkadaslarini görünce 😍cok ilgililer ,baglilar.

Kac yildir ayni okulda calisiyorsun? Cok iyi bag kurmussunuz maşallah😍

Allah daha iyi etsin hic bozmasin inşallah😍💙

Sevenin cok olduğu oyle belli ki 😍burda bile farkli bir cekim gucun var😘

Sizin oralara tayin isteyip gelesim var zaten senin bu hayirli arkadaslarini görünce 😍cok ilgililer ,baglilar.

Kac yildir ayni okulda calisiyorsun? Cok iyi bag kurmussunuz maşallah😍

Allah daha iyi etsin hic bozmasin inşallah😍💙
Yaa utandırdın beni sen de öylesin 🥰💗

Gelsene güzel buralar ama İstanbul’dan sonra keser mi bilmem ☺️

Benim 8. Yıl bitiyor ama bu arkadaşlar hep benden sonra geldi okula, ortamımız iyi çok şükür ama ilk geldiğimde yaş ortalaması yüksekti zor alışmıştım 🙈

Bugün buluştuğum arkadaşlar de eşimin lise arkadaşları eşleri de aynı sınıftan ailecek görüşüyoruz çocuklarımız da yaşıt sayılır onlar da öğretmen biri hemşire sadece 🤗

Yaa utandırdın beni sen de öylesin 🥰💗

Gelsene güzel buralar ama İstanbul’dan sonra keser mi bilmem ☺️

Benim 8. Yıl bitiyor ama bu arkadaşlar hep benden sonra geldi okula, ortamımız iyi çok şükür ama ilk geldiğimde yaş ortalaması yüksekti zor alışmıştım 🙈

Bugün buluştuğum arkadaşlar de eşimin lise arkadaşları eşleri de aynı sınıftan ailecek görüşüyoruz çocuklarımız da yaşıt sayılır onlar da öğretmen biri hemşire sadece 🤗
Uzun bir süre İstanbul görünüyor ama yine de kısmet Dünya küçük bence.Hersey olabilir 😌

İlk atandığım okulda bende en küçüktüm.

Simdiki okulda çömezler geliyor genelde ya ilk atama ya da şark bitirip gelen.Burda da ben eski öğretmen oldum.:63:

Benim samimi arkadaşlarım hepsi bir yerde ya.Okulda da giden gelen sirkülasyon çok.Bag kurduğum öyle özel biri yok şu an.

Tamam Belleza ne zaman istersen gel :KK54:
Ben de boğa burcuyum bu arada.Dun yazmıştın eşinle sen de boğa imiş.

İki boğa nasıl anlaşıyor? :KK53:

Emekleyen çocuğun yoksa çokta sorun olmaz gibi.Kisin panduf giyersiniz.Kizin büyük zaten.Baska küçük çocuğun var mı?

Ben 16.9 kilo verdim yüzüm de haliyle zayıfladı.Bu sebeple yüzümün elastikiyetini kazanması ve korumasi için yapacağım.

Yogada yoga Zeynep Tolga var 5 dk kısa bir video şimdilik onunla gideceğim.
Uygulamada da programlar var ama onlara şimdilik başlamayacagim.

Yaşın kaç ?
*Aaa sen de mi boğasın?
*2 boğa iyiyiz ya genelde aynı düşünceye sahibizdir :)
*Başka çocuğum yok.
*Nasıl zayıfladın? Epey vermisşin
*37🙈 sen?

*Aaa sen de mi boğasın?
*2 boğa iyiyiz ya genelde aynı düşünceye sahibizdir :)
*Başka çocuğum yok.
*Nasıl zayıfladın? Epey vermisşin
*37🙈 sen?
Ortak nokta fazla olunca da uyumlu oluyor demekki 😍

Yürüdüm,diyet yaptım.Cogunluk aralikli oruc.

Boy kilo durumun nasil?

Yasimiz da ayni 😎

Uzun bir süre İstanbul görünüyor ama yine de kısmet Dünya küçük bence.Hersey olabilir 😌

İlk atandığım okulda bende en küçüktüm.

Simdiki okulda çömezler geliyor genelde ya ilk atama ya da şark bitirip gelen.Burda da ben eski öğretmen oldum.:63:

Benim samimi arkadaşlarım hepsi bir yerde ya.Okulda da giden gelen sirkülasyon çok.Bag kurduğum öyle özel biri yok şu an.
İlk yıl çok zorlandım hiç bağ kuramadım bi de öğretmenlikte 2. Yılımdı. Hala en çömezlerdenim ama okulda en eskilerden oldum neyseki 😅
Kafa dengi olunca insan daha bir hevesle gidiyor okula, ilk yıl ayaklarım geri geri giderdi kendimi çok yalnız hissediyordum ki yalnızdım şehre de yeni gelince
Çok şükür zamanla oturdu her şey 🙏
Ailen de İstanbul da mı?

Back