Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar güzel meyve ağaçları filanTeşekkür ederim Amin inşallah
Bi şeyler ekmelik minik bir bahçesi var. 1-2 limon ağacı var içinde küçük bir zeytin ağacı yenidünya ağacı var. Yeşillik falan ekecek yer de var. Bi de önünde parke taş olan bir bölüm var orada da gölgelik yapılmış bi de üzüm ağacı var altına araba koymak için yapılmış ama gün içinde arabayı diğer tarafa koyarsak çocuklar için güzel bir oyun alanı. Salınca falan almıştım daha önceden onu falan asarım muhtemelen. Bir bölüme de kum havuzu yapmak istiyorum bakalım hayaller çok da yavaş yavaş artık
Allah gönlüne göre versinSenin kesin bahar da benim bakalım iki üç güne belli olur
Ben de 2. Davranışlar olur hepGeçmişten biriken olumsuz hisler iki davranışa yol açar.
1.Olumsuz durum karşısında saldırganlastirir.
2.Olumsuz durum karşısında kaçındirir.(karşılaşılan zorluk karşısında bireyin uyumaya yönelmesi, problemle yüzleşmekten çekinmesi, yapacağı işi ertelemesi)
Bırak ve Rahatla
Benim de karşı komşum getirdi dün akşam7 Nisan
3486 adım attım
Üst komşum tatlı getirdi çok güzeldi komsuluk ölmemiş
Aminnn Çok daha güzelleri sizin olsunNe kadar güzel meyve ağaçları filan
Okurken huzur buldum
Güzel günler geçirirsin insallah ailecek
Yoksaaaa?Senin kesin bahar da benim bakalım iki üç güne belli olur
Bende de ikincisi oluyor.Ben de 2. Davranışlar olur hep
Olumsuz durumlarla zor başedebiliyorum sanırım
Dün iki kötü haber aldım beni çok üzdü ağlattı
O yüzden bugun de baş ağrısı yaşıyorum gece uyuyamadım
Bizimki pastanede çalışıyor koca kutu ekler getirmis hıh seninki ne getirdiBenim de karşı komşum getirdi dün akşam
Adını bilmediğim bir tatlıBizimki pastanede çalışıyor koca kutu ekler getirmis hıh seninki ne getirdi
Orijinal komşu desene Hataylı bile bilmiyorAdını bilmediğim bir tatlı
Komşum Ankaralı onda diyormuşum yok ya benim cehaletimOrijinal komşu desene Hataylı bile bilmiyor
Artık sendenimbeklenen gün geldi o gün bugünmusbenimki de bahardanAllah gönlüne göre versin
Ateşlere yürüyor korkmuyorum diyosun
GünaydınlarGünaydın
Çok güzel uyudum şükür
Hava da mis
Yürüyüşe ordan fırına ordan markete sabah sabah epey işimi halledeceğim.
Sizler de ne var ,ne yok ?
Lizz S sarahconnor Mikan
Ana okulu ödev de mi veriyor?Günaydınlar
Hava çok güzel burda da
Kahvaltı yaptık çocuklarla
Şimdi oğlanın ödevlerine bakıcaz
biz öğretmeni özellikle seçmiştik ve o uzun tatiller harici etkinlik falan göndermiyordu ama maalesef bu dönem sınıfta kayıp düştü ve omzu kırıldı. Geçen hafta yeni öğretmen başladı ve o haftasonları için gönderiyor ödevAna okulu ödev de mi veriyor?
Benimki de ödevleri bitirmiş.
Maçı var öğleden sonra.