- 23 Ekim 2018
- 15.128
- 34.418
Ben de uyudum çocuklarla 1 saatten fazla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de uyudum çocuklarla 1 saatten fazla
Senle iyice benzemeye başladık bı de ben hamile olursam tamamdır artıkBen de uyudum çocuklarla 1 saatten fazla
Keşke ben sana benzesem daha faydalı olurdu benim içinSenle iyice benzemeye başladık bı de ben hamile olursam tamamdır artık
Hangi konuda iki saf saf saf gidiyodukKeşke ben sana benzesem daha faydalı olurdu benim için
Oyle deme ya annen KV var sağolsunlar onlar dincken büyürler işteKeşke ben sana benzesem daha faydalı olurdu benim için
Mesela spor okuma vs konusundaHangi konuda iki saf saf saf gidiyoduk
Bu konuyu düşünmemiştim ama evet bu da olabilirOyle deme ya annen KV var sağolsunlar onlar dincken büyürler işte
İlerde iyi ki doğurmuşum diyeceksin
Canım Nisan ayında açık havada yürüyüşlerimi artırmayı, okumayı planladiğim bir iki kitabı bitirmeyi,bir de ara tatilde kızımı mutfağa sokmayı planlıyorumNisan ayı geldi sonunda
Hepimize huzur,neşe , sevinç, mutluluk getirsin.
Bu ay hedefim yüz yogası inşallah aksatmadan yaparım .
Başka planım yok henüz.Rutin işler.Ayda en az bir kitap bitirmek istiyorum.Bir de günlük 5000 adımın altına düşmemek.
Ramazan ayı hepimizin mübarek olsun
@Lizz S sarahconnor Mikan @SayYouLoveMe @Keira- Roka35 @asliogretmen
Sizlerin Nisan hedefleri neler ?
@Lizz sana uykulu geceler diliyorum yavrunla baby sincap ile beraber
Cevabım biraz gecikmeli oldu ama size yetişemiyorum süper hatunlarCanım Nisan ayında açık havada yürüyüşlerimi artırmayı, okumayı planladiğim bir iki kitabı bitirmeyi,bir de ara tatilde kızımı mutfağa sokmayı planlıyorum
Ooo güzelmiş kızın bol bol kahve yapar anne kız içersinizCanım Nisan ayında açık havada yürüyüşlerimi artırmayı, okumayı planladiğim bir iki kitabı bitirmeyi,bir de ara tatilde kızımı mutfağa sokmayı planlıyorum
Umarım beğenirsinAkşama "Kara Tahta"dizisi var onu izleyeceğim.
Oyuncu kadrosunu beğendim.sevdigim oyuncular geneli .
İlk defa TRT de bir dizi izleyeceğim.
İlk bölümü hafta sonu izledim fena değildi.Umarım beğenirsin
Ben de sporumu yaptım sabah tabi oğluma da yaptırdım
İş adamı olacak çocuk kitabı vardı servis beklerken onu okuyor oğlum zaten her mucit yada iş insanının iki üç sayfalık özgeçmişi oluyor bende onu dinliyorum üzerine sohbet edıyoruz güzel oluyor
Gece hiç uyuyamadım ayaklarım çok ağrıyordu meğer regl dönemimmiş
Yemeklerimi hazırladım
Temizlik yaptım
Gecen yaz annemle gittim tatile bu yaz kayınvalidem ile gıdeyim diyorum 4-5 günlüğüne
Ama onunla sıkılırım dıye küçük görümcem de gelsın istiyorum onda da ergen bir kız ve yaramaz bir oğlan var
Bana biraz masraflı olacak hepsı ama görümcemin eşi izin verir mi ona bilmiyorum cins bir adam
Eşim onlarla tatile mi gidilir dert sahibi olur insan diyor
Al anneni git diyor
Kayınvalidem de bir kaç kere bende istiyorum gelmek dedi iki arada kaldım
Ne yapsam
Ay küçük çocuklarla gerçekten zor oluyorİlk bölümü hafta sonu izledim fena değildi.
Regl de ayak ağrısı nasıl oldu ya.
Her yaşta farklı tepki gerçekten.
Benim de bekliyorum bir kaç güne bakalım.
Hamur yoğurdum geldim
İftara yakın fırına veririm bende.Her şey hazır.
Ben olsam hem anne hem KV götürürum galiba.Onlar birbirini oyalar .Ben de oğlanla takılırım galiba.
Ama görümce gelirse senin oğlan sıkılmaz belki.Ama yaşları uygun değil gibi sanki onun da.
Sen daha iyi tanırsın.Bilemedim şimdi.
Tam pansiyon otel şeklinde mi olacak.Fiyatlar da çok uçuk bir yandan o var.
Ablamla ( en küçük olan ) tatile gittiğimizde biz yeni evliydik ilk yıllar, ablamın da küçük çocuğu vardi habire bize sitem ediyordu az çocukla ilgilenin ,gezdirin filan tabi biz eşimle kendi keyfimize baktık.
Sonuçta tatile beraber gidilse de amaç herkesin dinlenmesi.Enistem tam olay idi.Denize açıldı botla,şişme bot biz almıştık.Enistem doğru dürüst yüzme bilmiyor.Ablam tirsti adama bişey olacak diye gerildi.Kv kp oğlumu götürdun noldu der diye tirsti.Falan filan işte . Kalabalık gitmenin avantajı da dezavantaji da var.
Ekmek yapma makinem var o da yoğuruyor.Ay küçük çocuklarla gerçekten zor oluyor
Sizinki baya macera dolu olmuş
Yüzme bilmeden açılmakta ne cesaret valla
Ben de hamur yoğurma makinesi var büyük rahatlık düşünürsen tavsiye ederim
Hersey çok pratik ve güzel oluyor
Karın ağrısı ayak ağrısına dönüştü
Spiralden sonra her ay farklı belirti yaşıyorum
Görümcemin oğlan 8 yaşında çok hareketli sürekli takip gerekiyor o olmasa görümcemle çok güzel gecer
Bende kararsızım
Annem kayınvalidem ikisi boğar beni
Bana genç lazım saat 10 olunca uyuyor yaşlılar sıkılıyorum bende
Evet fiyatlar acayıp uçuk ya
Gecen senenın 2-3 katı çoğu yer