Şuanda saat 06.52, çocuğu emziriyorum
GünaydınGünaydın
Baş ağrısı regl zamanlarında bende de çok oluyorArabanın hasarsız indirimi gibi o da iyiymiş
Uzmanlar o konuda biraz farklı görüş sunuyor.Yavuz Dizdar mesela check up karşıtı.
Ben bir dönem diyet yaptim sağlıklı beslendim aslında spor da yaptım .17 kilo vermiştim.Hala tahlil yaptırıp baktırmadim.Pandemiye denk geldi diye tedbir amaçlı gitmedim.
Bazen unutkanlık ya da regl zamanı baş ağrısı yoğun olabiliyor.
Yaza da alerji testi yaptırmayı düşünüyorum kısmetse.
Oğlumun dolguları düştü bazı dişlerinin onlar yenilenecek.Oyle işte erteleme modunda hepsi
O pul pul bende de oluyorŞuanda saat 06.52, çocuğu emziriyorum
Ben bugun neler yaptım: nothing
Ama iki gün önce biraz dışarı çıktık. Kayinvalidemlerim oraya gittik( yaklaşık 5 km ötede) hava güzeldi bahçede oturduk. Bu sefer evden çıkarken kendime özendim , bere takmadım ve minik bir ruj sürdüm( özenmiş halim bu ) eşim sonra o dudağındaki ne, pul pul olmuş dedi Sağolsun çok iltifatkardir cocugum halime acımış olacak ki bugün ağlamayayim uslu uslu durayım da şu annem rahat etsin, zaten kırk yılda bir cikiyor demiş olmalı ki çok fazla stres olmadan sakince donebildik
Onu dışında bir bardak çay içip kek yedim, sonra biraz daha kek yedim ve 15-20 adım attım
O zaman hemen bir film öneriyorum Netflixden, can dostum anne Frank.O pul pul bende de oluyor
Dudaklarımı şarjlı diş macununyla fırçalıyorum azalıyor ölü derileri o zaman
Kuru mat rujlarda daha çok oluyor sanki
Oğluma kahvaltı için pankek yaptım
Sporumu yaptım
Aksam yemekleri için malzemeleri hazırladım
Dısarda yersem yarına yemek olur yemezsem aksama hazır olur
Bunlar sabah yaptıklarım
Her aksam bir film birazda kitap okuma saati yapıyoruz ailece ama sadece kitap okuyabıldık dün
Bugün için film bakacam gercek hayat hikayelerini seviyorum
Hemen izliyorum yorumlarımı yazarımO zaman hemen bir film öneriyorum Netflixden, can dostum anne Frank.
Mendillerini hazirla
Çok tatlı anlatmışsın gözümde canlandı inanŞuanda saat 06.52, çocuğu emziriyorum
Ben bugun neler yaptım: nothing
Ama iki gün önce biraz dışarı çıktık. Kayinvalidemlerim oraya gittik( yaklaşık 5 km ötede) hava güzeldi bahçede oturduk. Bu sefer evden çıkarken kendime özendim , bere takmadım ve minik bir ruj sürdüm( özenmiş halim bu ) eşim sonra o dudağındaki ne, pul pul olmuş dedi Sağolsun çok iltifatkardir cocugum halime acımış olacak ki bugün ağlamayayim uslu uslu durayım da şu annem rahat etsin, zaten kırk yılda bir cikiyor demiş olmalı ki çok fazla stres olmadan sakince donebildik
Onu dışında bir bardak çay içip kek yedim, sonra biraz daha kek yedim ve 15-20 adım attım
Evet b12 unutkanlık için olan vitamin.Baş ağrısı regl zamanlarında bende de çok oluyor
Karın ağrısı da oluyordu spiral taktırdım karın ağrım geçti baş ağrım azaldı
Günü uzadı ama ağrı cekmekten iyidir.
Tahlil gerekli unutkanlık b12 miydi onun eksikliğinden oluyor diyorlar
Masallah ne güzel kilo vermişsin koruyabıldın mi
Ben çaba sarfediyorum korumak için
Cheesekek yemesem sorun kalmayacak aslında
Beslenme şekli düzenli ve sağlıklı gıdalar olunca diyet gerekli olmuyor aslındaEvet b12 unutkanlık için olan vitamin.
Benimde yeni icat baş ağrısı çok enteresan tepkiler oluyor farklı yaş gruplarımda
2020 Haziran da başlamıştım sağlıklı beslenme düzenine hâlâ 10 kiloyu koruyorum
Koruyamadığım son kilolar da yeni aldım yaz dönüşü .Yazın çok iyi diyet yapıp yürümüştüm o yüzden koruma uzun sürdü
Yürüyüşe kilomu korumak, psikolojik olarak motive olmak ,pozitif yaşam için çıkıyorum zatenBeslenme şekli düzenli ve sağlıklı gıdalar olunca diyet gerekli olmuyor aslında
Spor sağlıklı beslenme şart
Çocuklar da örnek alıyor
Gerçi damak tadı denilen şeyde var ama büyüdüklerinde düzenli ve sağlıklı beslenmeyi kabulleneceklerdır
Benim de baş ağrım regl döneminde oluşan baş ağrım yani 30 dan sonra başladı
Öncesınde karın ağrım olurdu
Bakalım 40 da ne değişik seyler olacak
Hachiko, benim uzumlu kekimHemen izliyorum yorumlarımı yazarımTeşekkür ederim
Zoraki kral çok beğendim
Yıne can dostlar vardı gercek hikaye olan
Hachiko çok beğendim köpeklerle olan filmlere bayılıyorum
Sadık dostum vardı galiba ismi yanlışta olabılır Meksika dan evine dönen köpek onu da çok beğendım
Gercek hikaye değil ama senden önce ben izledim dünden önceki gün oda çok güzeldi
Unutmadan çizgili pijamalı çocuk
Oda aklımdan silinmeyen bir film
Oğlum kitabı daha güzel dedi
Sonunu o çocuk kayboldu gibi düşünmüş
Filmdeki sona çok üzüldü etkilendi pişman olmuştum o zaman izlediğime
Çok tatlı anlatmışsın gözümde canlandı inan
Senin adına çok sevindim
Benimki de makyaj yapmamı eleştirirbi de atıklarıma kafayı takmış durumda
Bı de çocuk küçükken en büyük bakım her sabah uyanıp rahatça diş fırçalayıp saç taramak benim için
Yoğun bir gün olacak desene kolay gelsin
Valla saçımı banyodan banyoya tariyorum simdilikolsun, yine de umut var
Bugün çok işim var ama hala baslamadim. Yaparsam yazarim akşama
MaşallahO pul pul bende de oluyor
Dudaklarımı şarjlı diş fırcasıyla fırçalıyorum azalıyor ölü derileri o zaman
Kuru mat rujlarda daha çok oluyor sanki
Oğluma kahvaltı için pankek yaptım
Sporumu yaptım
Aksam yemekleri için malzemeleri hazırladım
Dısarda yersem yarına yemek olur yemezsem aksama hazır olur
Bunlar sabah yaptıklarım
Her aksam bir film birazda kitap okuma saati yapıyoruz ailece ama sadece kitap okuyabıldık dün
Bugün için film bakacam gercek hayat hikayelerini seviyorum
Tibet yapıyorumMaşallahsana
Çok bereketli bir gün olmuş
Dolu dolu
Benim canavar da pankek hastası geçen hastaydım istedi babasıyla yaptılar kakao yerine şaşkınlar kahve koymuşlarbi de taba soğukken koymuşlar galiba tam şekilli şukullu yapmamışlar elinize sağlık çok güzel olmuş dedim
Spor ne yapıyorsun?
Benim daimi vazgeçilmez sporum yürüyüş uzun zamandır
Korku değil ama gerilim severimHachiko, benim uzumlu kekimhayvan dostlarımızla ilgili filmler beni çok duygulandiriyor. Kediniz de varmis, sokak kedisi Bob u izlemediyseniz izleyin ailece
Senden önce ben i geçenlerde 2 sene aradan sonra yeniden izledim. Çok tatlı, hüzünlü. Senden sonra ben adiyla kitap olarak devam ediyor. Sinemaya uyarlanmadi. Ama şahsen will in olmadığı bir kitabı neyleyim
çizgili pijamali çocuk toplama kampinda geçen bir hikayeydi sanırım. Onu da zaman bulursam izleyeyim.
Şöyle biraz gerileyim, kafam dağılsın dersen de get out(kapan) ve shinning(cinnet) filmlerini şiddettle öneririm
Ha haTibet yapıyorum
30 squat yapıyorum sabahları
Gün içinde trambolinle zıplama yapıyorum
Pankek tavaları var çok güzel oluyor
Gülen suratlı olanlardan almıştım çok eğlenceli
Kahveli de değişik olmuştur ya
Dişçiden geldım burnuma kadar uyuşmuş vaziyette
Baya uzun sürdü
Hoşgeldin canımAaa burası da mı var
Ben o zaman buraya geleyim artık.
Bugün ales çalıştım
İngilizce kelime ezberlerimi yaptım, tekrar ettim
Birkaç çekmeceyi düzelttim ( yavaş yavaş hepsine niyetlendim, iyice salmışım)
Pazar alış verişi yaptım
Sıra geldi kitap okumaya
Baya şey yapmışım