- 23 Ekim 2018
- 15.123
- 34.404
Aaa ne kiBeklenmedik mi olur bilmiyorum uzun zamandır istiyorum bekliyorum çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ne kiBeklenmedik mi olur bilmiyorum uzun zamandır istiyorum bekliyorum çünkü
Mikancim dile getirmek insanın enerjisini düşürüyor.. konu açılınca kalbimdekileri yazmak istedim. Geçmişte bunlari yaşadık evet. Şuan içerde biber kizartiyor kendi evimde kendi bagimsizligima sahibim, ona muhtaç değilim artık hicbir anlamda. O yüzden artık ezemiyor beni. Ama gel gör ki insan aynı insan.Yaaa liz önceden de arada konusu geçti ama bu kadar net ifade etmemiştin.. çok üzüldüm ama sudeme dediğim şey senin içinde geçerli. Böyle görüp böyle olmamış kabuğunu kırabilmişsin, kalbini karartmamışsın. Kızın çok şanslı
7 sinde neyse yetmisinde o hesabıMikancim dile getirmek insanın enerjisini düşürüyor.. konu açılınca kalbimdekileri yazmak istedim. Geçmişte bunlari yaşadık evet. Şuan içerde biber kizartiyor kendi evimde kendi bagimsizligima sahibim, ona muhtaç değilim artık hicbir anlamda. O yüzden artık ezemiyor beni. Ama gel gör ki insan aynı insan.
Çocuk değil ama araftayim hala çok istediğim söylenemez ama pişman olmamak için ilerde denemedim dememek için deniyorum o ayrıAaa ne ki
Çok teşekkür ederim öncelikle ve size sarılıyorum kocaman.. ne yazık ki hiçbir suçumuz yokken bunlara maruz kaldık. Hayat herkesi başka bir yerinden yaralıyor. Zamanı geri almayız ama kendi ailemizin içinde kendi çocuklarımızla huzurlu başlangıçlar yapabiliriz, ki yaptık çok şükür ama işte 40 da olsan 50 de olsan unutamiyorsun..Günaydın Arada sizleri okuyorum.Sohbetleriniz,paylaşımlarınız o kadar güzel ki.Kendimden hep birşeyler buluyorum tatlım.
Lizz cim annenle yaşadıkların, tamamen benim annemle yaşadıklarımın aynısı.fazlası bile varHatta direk beni yazmışsın gibi hissettim.Dedigin gibi annemden beklentilerim ne olduysa onları çocuklarıma uyguluyorum.
Mesela her akşam yatmadan onları öpüp onlara ,onları çok sevdiğimi söylüyorum . Hem de istisnasız her akşam.
Sabahları okşayarak uyandırıyorum.
Kızımla dertleşiyorum ,bir erkekten hoşlanabileceğini bu dönemlerde normal olduğunu ve benimle her şeyi paylaşması gerektiğini söylüyorum.
İlk regl olduğumda Annem bana bir tokat atmıştı hala aklımdadır hala unutamadım.
Yok efendim aklım başına gelecekmiş.
Neyse tatlım ,yani sana katılıyorum ve ben de senin gibi düşünüyorum...nasıl anne olmamam gerektiğini biliyorum.
Benim gibi büyüyen birini görünce çok duygulandım ve ben de bir şeyler paylaşmak istedimsağlicakla kal
Ayy güldüm yaa7 sinde neyse yetmisinde o hesabı
Bizimki yemek de hazırlamaz ya haline şükret lohusayken bana bakmaya geldi güya evdeki yemekleri akşam gelince damat yer diyordu kendi de mutfakta atıştıriyordu bende lohusa guya kendi kendime
Teşekkür ediyorum güzel dileklerinize..Bir kırılma noktası olacak bu döngünün. Annen de annesinden gördüğü veya görmediğini uyguladı. Siz bilinçli bir insansınız ki bu döngüyü kırmışsınız. Sağlıcakla büyüsün miniğiniz hem ruhen hem bedenen.
Bende öyle komiklikler çok hamileyken canım bahçe biberi istemişti ki ilk iki gebeliğim hüzünlü sonuçlandı üçüncü gebelikti annemin de bahçesi var taze biber yazın en sevdiğim onu kızartıp yemek( bütün maaile benim biber kızartmasına bayılır )Ayy güldüm yaa
Tek diyebilecegim şey, yazık..Bende öyle komiklikler çok hamileyken canım bahçe biberi istemişti ki ilk iki gebeliğim hüzünlü sonuçlandı üçüncü gebelikti annemin de bahçesi var taze biber yazın en sevdiğim onu kızartıp yemek( bütün maaile benim biber kızartmasına bayılır )
Annemden istedim tabi bana verdiği yanıt (en sevdiği oğlu ve en nefret ettiği gelini ordaymis) biz yiyoruz bize anca yeter demişti ben de ünv. arkadaşımdan istedim annesi koli yapıp yollamıştı İstanbul'a
Sımdi kızmıyorum çünkü düşüncesiz ve bencil aklına gelmiyor bunlar, hassas değil.Ve kız çocuğusun çok bir önemin, değerin yok onun gözünde.
Afiyet olsunDisipline Girmis BirKadin sen nerelerdesin, bak dün bir oturuşta 1,5 ekmek yemişim anlatacak beni anlayacak kimse yok
Sağol midem yanıyor amaAfiyet olsun
Gercekten nerelerde acaba
Geçmiş olsun soda içsen iyi gelir miSağol midem yanıyor ama
Teşekkür ederim, soda içmem gerekir ama ben oturup limon yedim bu kız beni yoldan çıkardıG
Geçmiş olsun soda içsen iyi gelir mi
Teşekkür ederim canım.senin de, hepimizin de, ailemizle musmutlu yıllarımız olsun.SevgilerÇok teşekkür ederim öncelikle ve size sarılıyorum kocaman.. ne yazık ki hiçbir suçumuz yokken bunlara maruz kaldık. Hayat herkesi başka bir yerinden yaralıyor. Zamanı geri almayız ama kendi ailemizin içinde kendi çocuklarımızla huzurlu başlangıçlar yapabiliriz, ki yaptık çok şükür ama işte 40 da olsan 50 de olsan unutamiyorsun..
Tokat olayını okuyunca içim acıdı. Benim annem de bir magazanin ortasında bana elinin tersiyle indirmişti onca insanın içinde. Sebep de onun gösterdiği ayakkabıyı beğenmeyip daha pahalı bir ayakkabıyı beğendiğim ve onu alamayagimiz için surat asmamdi..16 yaşındaydım
Normal bir insan bunu zaten yapmaz. O da onun cehennemi.
Mutlu huzurlu yillariniz olsun ailenizle, güzel anne
Yahu sen kim,1+1\2 ekmek yemek kim..bak dün bir oturuşta 1,5 ekmek yemişim anlatacak beni anlayacak kimse yok
Yeme kapasitem geniştirYahu sen kim,1+1\2 ekmek yemek kim..
Mika'ya bak..
Bacim,zaten senin miden ebat olarak yarim somun kadardir,nereye sigdirdin bir bucuk tanesini
Arada da kinder goturmus.. :)
Bende sut dilimini seviyorum ama pek denk gelemiyorum bu aralar. :)