Bugün ne pişirsem?

Kızlar bugün köfte yapacaktım ama eşim isten yine geç geldi. O yüzden çorba yaptım sadece. Mercimek çorbasının tadını aldım resmen içine kimyon koyunca. Bugün cacık yaptım bi de , valla gözüm kimyona gitti ona da atsam mi diye :))) ne güzel bir şeymiş kimyon.

Kızlar bugün köfte yapacaktım ama eşim isten yine geç geldi. O yüzden çorba yaptım sadece. Mercimek çorbasının tadını aldım resmen içine kimyon koyunca. Bugün cacık yaptım bi de , valla gözüm kimyona gitti ona da atsam mi diye :))) ne güzel bir şeymiş kimyon.
Aman haaaaa ahahahahha atma yenmez vallahi kimyon humusa güzel gider haşlanmış nohutun varsa yarın köftenin yanına yap biraz

Arkadaşlar bir gün önceden kalan yemekleri yiyor musunuz ? Ben kanserojen madde olur mü acaba diye günlük yapıyorum. O yüzden de çok yoruluyorum. Mesela mercimek çorbası ikinci güne kalınca puding gibi oluyor. ya da sebze yemekleri bi tuhaf oluyor gibi. Pilavlar hic yenmiyor. Siz napiyorsunuz ?

Köfteyi daha geçen gün yapmamış mıydın? Bence sık sık aynı şeyleri yapma. Kimyonu ben de çok seviyorum kararında olunca :KK200:

Arkadaşlar bir gün önceden kalan yemekleri yiyor musunuz ? Ben kanserojen madde olur mü acaba diye günlük yapıyorum. O yüzden de çok yoruluyorum. Mesela mercimek çorbası ikinci güne kalınca puding gibi oluyor. ya da sebze yemekleri bi tuhaf oluyor gibi. Pilavlar hic yenmiyor. Siz napiyorsunuz ?
Yiyorum tabi. Çorba ertesi güne kalınca sıcak su ekle biraz, öyle kaynat tekrar. Kendine eziyet etme, ertesi güne kalsa da ısıt ye eşinle

Dolaba koy bir defa ısınınca hic bisey olmaz ikinci defa ısınmayacak sadece çorbayı biraz acabilirsin suyla sebze yemeğini genelde zeytinyağlı olursa bir gün önceden bile yaparlar tadı otursun diye

Ben kendi evimde valla günlük yemek yapıyordum . Beklemiş yemeği açıkcası ben sevmiyorum makarna pilav filan hiç eski tadı olmuyor zaten. Mercimek çorbası filan kalkınca yiyoruz zeytinyağlı bir gün önceden yapılınca güzel oluyor

Back
X