- 11 Mart 2013
- 33.502
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.613
- 798
- 32
Çok güzel birşey yaptın vallahi dedim ya cesaret etsem açardımMuhabbetleriniz çok tatlı, baktım herkes aç diye birbirine atmış. Dedim bu kızları ben kapıp bir araya getireyim bari![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel birşey yaptın vallahi dedim ya cesaret etsem açardımMuhabbetleriniz çok tatlı, baktım herkes aç diye birbirine atmış. Dedim bu kızları ben kapıp bir araya getireyim bari![]()
Hani sulu yemek yapcaktin anam:)Kiymali patlıcan yemeği yaptım bende![]()
Sulu zatenHani sulu yemek yapcaktin anam:)
Aman haaaaa ahahahahha atma yenmez vallahi kimyon humusa güzel gider haşlanmış nohutun varsa yarın köftenin yanına yap birazKızlar bugün köfte yapacaktım ama eşim isten yine geç geldi. O yüzden çorba yaptım sadece. Mercimek çorbasının tadını aldım resmen içine kimyon koyunca. Bugün cacık yaptım bi de , valla gözüm kimyona gitti ona da atsam mi diye :))) ne güzel bir şeymiş kimyon.
Köfteyi daha geçen gün yapmamış mıydın? Bence sık sık aynı şeyleri yapma. Kimyonu ben de çok seviyorum kararında oluncaKızlar bugün köfte yapacaktım ama eşim isten yine geç geldi. O yüzden çorba yaptım sadece. Mercimek çorbasının tadını aldım resmen içine kimyon koyunca. Bugün cacık yaptım bi de , valla gözüm kimyona gitti ona da atsam mi diye :))) ne güzel bir şeymiş kimyon.
Aman haaaaa ahahahahha atma yenmez vallahi kimyon humusa güzel gider haşlanmış nohutun varsa yarın köftenin yanına yap biraz
Yiyorum tabi. Çorba ertesi güne kalınca sıcak su ekle biraz, öyle kaynat tekrar. Kendine eziyet etme, ertesi güne kalsa da ısıt ye eşinleArkadaşlar bir gün önceden kalan yemekleri yiyor musunuz ? Ben kanserojen madde olur mü acaba diye günlük yapıyorum. O yüzden de çok yoruluyorum. Mesela mercimek çorbası ikinci güne kalınca puding gibi oluyor. ya da sebze yemekleri bi tuhaf oluyor gibi. Pilavlar hic yenmiyor. Siz napiyorsunuz ?
Dolaba koy bir defa ısınınca hic bisey olmaz ikinci defa ısınmayacak sadece çorbayı biraz acabilirsin suyla sebze yemeğini genelde zeytinyağlı olursa bir gün önceden bile yaparlar tadı otursun diyeArkadaşlar bir gün önceden kalan yemekleri yiyor musunuz ? Ben kanserojen madde olur mü acaba diye günlük yapıyorum. O yüzden de çok yoruluyorum. Mesela mercimek çorbası ikinci güne kalınca puding gibi oluyor. ya da sebze yemekleri bi tuhaf oluyor gibi. Pilavlar hic yenmiyor. Siz napiyorsunuz ?
Ben kendi evimde valla günlük yemek yapıyordum . Beklemiş yemeği açıkcası ben sevmiyorum makarna pilav filan hiç eski tadı olmuyor zaten. Mercimek çorbası filan kalkınca yiyoruz zeytinyağlı bir gün önceden yapılınca güzel oluyorArkadaşlar bir gün önceden kalan yemekleri yiyor musunuz ? Ben kanserojen madde olur mü acaba diye günlük yapıyorum. O yüzden de çok yoruluyorum. Mesela mercimek çorbası ikinci güne kalınca puding gibi oluyor. ya da sebze yemekleri bi tuhaf oluyor gibi. Pilavlar hic yenmiyor. Siz napiyorsunuz ?
Suluda ne bilim cokta sulu degilki:) hani sulu kofte sulu yemek:) turlu cok sulu olmuyo yani:))Sulu zaten![]()
Yarın yazayım site ayıp duruyor beni bugün mesajlar gitmiyortarif alayim. Hemen simdi kalkıp nohut islatiyorum.
Yarın yazayım site atıp duruyor beni bugün mesajlar gitmiyortarif alayim. Hemen simdi kalkıp nohut islatiyorum.
Köfteyi daha geçen gün yapmamış mıydın? Bence sık sık aynı şeyleri yapma. Kimyonu ben de çok seviyorum kararında olunca![]()
aynen beni de atıp duruyor. Site çok yavaş.Yarın
Yarın yazayım site atıp duruyor beni bugün mesajlar gitmiyor
aynen beni de atıp duruyor. Site çok yavaş.Yarın
Yarın yazayım site atıp duruyor beni bugün mesajlar gitmiyor
Olsun, biraz süre geçsin tekrar dene. Bu sefer daha güzel olacak eminim. Acaba çok mu harlı ateşte kızarttın? Öyle olunca içi çiğ kalıyorYaptım ama pişmemişti ici maalesef. Acele etmişim biraz :))
Turlu değildi kiyma patlican soğan sarimsakSuluda ne bilim cokta sulu degilki:) hani sulu kofte sulu yemek:) turlu cok sulu olmuyo yani:))