Bugün ne giydin? Sok gözüme gözüme geyik versiyonu

sana ne giysen ne boyasan yakışıyorŞeniz

sızlerde bana ne gıydırecegınızı bılıyorsunuz barçman abla..guzel guzel gıydırırsenız...
yakısır...bırazcık ukalalık yapıyım ıznınle...a.s:roflol:

eeee malzeme guzel olunca cuvalda gıyse yalısır dımı ama......yerimseniben-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

ben bayramlık kıyafetlerımı ayarladım...bı kıyafetı gıyecem...dıpdısınannesının kabak ayakkabısını gıycem...tırnaklarıma cıcekler yaptırcam...
ama bır sorun var..mısafırlere .kahve ıkram ederken.kafamdakı sey dusermı????CADIARZU

çenenin altından lastik takarsın düşmez o zaman -tatlicadiarzu-

Dıpdısınannesi bugün çok seksi giyinmiş
102301rk2.jpg

benim meşşşşhur göbüş yine göz dolduruyor.sırnaşık şeysırnaşık şey

dıptıstısın annesinin ayakkabısı çok ilginç
a1ee7fp2.jpg

ya ben çok orjinal bir gacıyım. kimse bana yetişemez. :dilcikar:kaydirigubbakcemile3

eveeet bayanlar bu da benim yeni aldığım külotum...:eek:

gaz çıkmasını engelliyormuşş.artık otobüste herkes bi rahat nefes alsın diye bütün paracıklarımı verdim ve aldım..nasıl??:icecream:

2760530tm7.jpg

ya bunu çok tuttum. otobüslerde bu herkese verilmeli.kötükedihüso birde bunun ayak için olanı yok mu?:roflol::roflol::roflol:

dıptısınannesi nin eski gacı resimleri ailecek çektirmişler kaydirigubbakcemile3
familjagacixa5.jpg

ayo bende diyom bu beni nasıl unuttu görüyonmu diye şükür ahtırladın beyaa...

yarın akşam üstü gelde bizim evin önünde çekirdek çıtliyelim kıs eski günleri yaaad ederiz .....

şalvarlarını giymeyi unutma amaaaaaaaa... öyle kokoş gelme mahalleye tanımazlar yolarlar seni vallla demedi deme

okey be kuzum sen gel yeter beyaaa

bu arada bizi tanıdık sanmayanlara buda ispatı gençlik yıllarımızdandır hee

pembetm6.jpg

ay hatırlamammı ah usman aaaaaaaaaaaaaah
çiğerimin küşesi yaktı beni o zamnlar almadı beni bak bu mendebur karıyı aldı ne hale düştü anacım gözük çıksın usmaaaaaaaaaaaaaaaaan

7f81764ade564fb5abbe99cwa1.jpg

ay hatırlamammı ah usman aaaaaaaaaaaaaah
çiğerimin küşesi yaktı beni o zamnlar almadı beni bak bu mendebur karıyı aldı ne hale düştü anacım gözük çıksın usmaaaaaaaaaaaaaaaaan

7f81764ade564fb5abbe99cwa1.jpg

ya o karu usmanu kandurdu. bilmiyin mi?

Son düzenleme:
X