Bugün ne giydin? Sok gözüme gözüme geyik versiyonu

ben geldim bende sokam gözünüze gözünüze. dur bi foto çekim gelim

dur selim sen zahmet etme ben sokarım yani giydiririm seni aslında giydirdimde senin göbekten fermuar kapanmıyorkaydirigubbakcemile3
fatwomentryingtogetpantzj4.jpg

barçmanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

söyle canıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım:asigim:

seniiiiiiiiiiiiiiiii çokkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kıskanırım beeeenn,Akrep burcu yam ben:eek: :çok üzgünüm:
Bende isterem:sm_cool:Şeniz

dur selim sen zahmet etme ben sokarım yani giydiririm seni aslında giydirdimde senin göbekten fermuar kapanmıyorkaydirigubbakcemile3

abla karnımı içime çekem mi kapanır mı ki o zaman?
aslında çokda yok ayva göbüşlüyüm ben, hem kilolu da değil balık etliyim :roflol:

Kıskanırım beeeenn,Akrep burcu yam ben:eek: :çok üzgünüm:
Bende isterem:sm_cool:Şeniz

dikkat dikkat akrepten akrebe akrepten akrebe
söyle canıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım akrebim

evhanımı bugünde her zamanki gibi çok şık
dsgfgdlkfhdglb8.png
vay be neymişim ben üstü kaval altı boşver
ev hanımı nedir bu şıklıkkkkkkkkk
sen hep onluklerle hatırlıyom nedense........
hadi ordan görde utan azıcık

:roflol::roflol::roflol:bırak açık kalsın

:roflol::roflol::roflol:bırak açık kalsın[/QUOTE]

:roflol::roflol::roflol:

söyle canıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım akrebim

Aynı burçmuyuuuz biz? hihoyyythihoyyythihoyyyt

selam canlarım barçmanım canım demek sen ve dağ çiçeğimde akrep burcusunuz benim 2 kızımda akrep burcu,büyük kızım 21 ekim ,küçüğüm 9 kasım doğumlu,,resim eklemeye vaktim olmadı yarına haftasonu için bana kıyafet seçelim kızlar gardolabtan yardım ederseniz sevinirim ,kocaman öptüm hepinizi tek tek isim yazamıyorum ,kociş tepemde bekliyorkaydirigubbakcemile3 10 dakika dedi ,şu an bekleniyorum bay:jeyyar:Şeniz....

X