- 1 Mayıs 2007
- 10.363
- 31
ben geldim bende sokam gözünüze gözünüze. dur bi foto çekim gelim
dur selim sen zahmet etme ben sokarım yani giydiririm seni aslında giydirdimde senin göbekten fermuar kapanmıyorkaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldim bende sokam gözünüze gözünüze. dur bi foto çekim gelim
barçmanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
söyle canıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım:asigim:
seniiiiiiiiiiiiiiiii çokkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dur selim sen zahmet etme ben sokarım yani giydiririm seni aslında giydirdimde senin göbekten fermuar kapanmıyorkaydirigubbakcemile3
Kıskanırım beeeenn,Akrep burcu yam ben :çok üzgünüm:
Bende isterem:sm_cool:Şeniz
vay be neymişim ben üstü kaval altı boşverevhanımı bugünde her zamanki gibi çok şık
hadi ordan görde utan azıcıkev hanımı nedir bu şıklıkkkkkkkkk
sen hep onluklerle hatırlıyom nedense........
nasılım yorumları bekliyorum :icecream:
dikkat dikkat akrepten akrebe akrepten akrebe
söyle canıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım akrebim
Yeni imajım nasıl kızlar bıyık bıraktım biraz
Aynı burçmuyuuuz biz? hihoyyythihoyyythihoyyyt
öyleymişizhihoyyyt ben kasım 16 sen?
4 Kasım benimki Şeniz
İyi ki doğmuşuz di mi :sm_cool::dance::1hug:
dreamlover emniyeti sever
Barçmana ve dağ çiceğine güzel bir doğum günü hazırlamamız lazım :1hug:
selam canlarım barçmanım canım demek sen ve dağ çiçeğimde akrep burcusunuz benim 2 kızımda akrep burcu,büyük kızım 21 ekim ,küçüğüm 9 kasım doğumlu,,resim eklemeye vaktim olmadı yarına haftasonu için bana kıyafet seçelim kızlar gardolabtan yardım ederseniz sevinirim ,kocaman öptüm hepinizi tek tek isim yazamıyorum ,kociş tepemde bekliyorkaydirigubbakcemile3 10 dakika dedi ,şu an bekleniyorum bay:jeyyar:Şeniz....dikkat dikkat akrepten akrebe akrepten akrebe
söyle canıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım akrebim