Bugün ne giydin? Sok gözüme gözüme geyik versiyonu

ank06 bu gece yine kocasını uyutup reynaya giderken
swdreamwomanxb3.jpg
her gece çıkıyorum zaten koçiş uyuyunca çaktırmadan
ank 06 habüre geziyorsun...
kıyafetın de çok seksiii
ne yapayım ev hayatı sıkıcı geldi artık
çok seksiyim demi

söyleyın cabuk neler yaptınız kaynattınız dımı ben yokken..yapın yakısır canımcıklar

megan_fox_201232).jpg

arkadaşlar ,size iyi geceler dilemeye geldim ,nasılım ?kırmızıyıda çok sevmem ama eşim çok seviyor ne yapayım ,o sevdiği için giyiyorum....hepinize iyi geceler
NOT:ank06 tatlım çok takılma sağda solda seksü hatunsun alimallah ,sen eve erken dön anacım ...
hepinize iyi geceler tatlı rüyalar

Son düzenleme:
anlamadım gitti bu resimleri ekleyince bişey olmuyo sonra neden siliniyor?:uhm:
valla kırmızı gecelikle gelmiştim sırnaşık şeysonra bi baktım resim yok bunu ekledim hemencik ,:roflol:
yazıyı değiştirmedim ama .kaydirigubbakcemile3..
tüh rezil oldum gecelikte kaçtı :roflol:?

eklemiyim eklemiyim dedim sizden canım çekti işte yanlız bu markete çıktıgım halim bi dügüne falan giderken görmeyin kaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu-işte ben moda kokanası jlooooooooo naniknanik güzel yorumlarınızı bekliyorum :jeyyar: saçlarıma daha detaylı bakın lütfen:1closedeyes: saçıma her zaman bu özeni gösteririm:roflol:
16uo4.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
eklemiyim eklemiyim dedim sizden canım çekti işte yanlız bu markete çıktıgım halim bi dügüne falan giderken görmeyin kaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu-işte ben moda kokanası jlooooooooo naniknanik güzel yorumlarınızı bekliyorum :jeyyar: iyi bi kuaför olarak saçlarıma daha detaylı bakın lütfen:1closedeyes: e benim işim bu saçıma her zaman bu özeni gösteririm:roflol:
16uo4.jpg

muhteşem gözüküyorsun jlom benim ne güsel hep gel bu topiğee:sm_cool::roflol::roflol:

bu ne böle yaaa burası fashıon tv ye dönmüşkaydirigubbakcemile3 bisim sitedede ne afetler varmış be yaaw

my.php

size kutuplardan seslenim kahretsin ki burda bilem şıkım
sıcaklığımdan karşı dağlar bilem erimeye başladı he he

yine sizn için özne bezene giyindim saçımı başımı yaptım her zamanki gibi kıayfetimle uyumlu renklere boyadım bölekaydirigubbakcemile3 resmimi ekliyim dedim yakıyım ortalıgı :eek:moda kokanası jlooooo-tatlicadiarzu-
15fl6.jpg

yine sizn için özne bezene giyindim saçımı başımı yaptım her zamanki gibi kıayfetimle uyumlu renklere boyadım bölekaydirigubbakcemile3 resmimi ekliyim dedim yakıyım ortalıgı :eek:moda kokanası jlooooo-tatlicadiarzu-
15fl6.jpg
dün akşam cips almaya bölemi gittin yoksa kıııııııııııııııız
süper süper :lepi:

işte kızlar k.k.daki arkadaşlar hep beraber ,dağçiçeği,anka06,duyguçıkmazı,ev hanımı ve ben nasılız yorumlar lütfen takıp takıştırma yarışında gibiyiz
8c.jpg

işte kızlar k.k.daki arkadaşlar hep beraber ,dağçiçeği,anka06,duyguçıkmazı,ev hanımı ve ben nasılız yorumlar lütfen takıp takıştırma yarışında gibiyiz
8c.jpg

valla superız kız...carlının meleklerı gıbıyız....yakısırda haaaaaa....

8c.jpg

waaaaww,:1shok: içim açıldı valla,sol baştaki benim di mi nasıl bildim ama,benziyo mu ne kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3,

X