- 3 Mart 2008
- 4.983
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa aşk olsun ne demek biraz ağır bi kıyafet yalnız sölimde öle her davete giderken giyilmezz :roflol:bu elbise süpermiş canım ya ödünç verirmisin:roflol::roflol::roflol:
her gece çıkıyorum zaten koçiş uyuyunca çaktırmadanank06 bu gece yine kocasını uyutup reynaya giderken
ne yapayım ev hayatı sıkıcı geldi artıkank 06 habüre geziyorsun...
kıyafetın de çok seksiii
eklemiyim eklemiyim dedim sizden canım çekti işte yanlız bu markete çıktıgım halim bi dügüne falan giderken görmeyin kaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu-işte ben moda kokanası jlooooooooo naniknanik güzel yorumlarınızı bekliyorum :jeyyar: iyi bi kuaför olarak saçlarıma daha detaylı bakın lütfen:1closedeyes: e benim işim bu saçıma her zaman bu özeni gösteririm:roflol:
dün akşam cips almaya bölemi gittin yoksa kıııııııııııııııızyine sizn için özne bezene giyindim saçımı başımı yaptım her zamanki gibi kıayfetimle uyumlu renklere boyadım bölekaydirigubbakcemile3 resmimi ekliyim dedim yakıyım ortalıgı moda kokanası jlooooo-tatlicadiarzu-
işte kızlar k.k.daki arkadaşlar hep beraber ,dağçiçeği,anka06,duyguçıkmazı,ev hanımı ve ben nasılız yorumlar lütfen takıp takıştırma yarışında gibiyiz
işte kızlar k.k.daki arkadaşlar hep beraber ,dağçiçeği,anka06,duyguçıkmazı,ev hanımı ve ben nasılız yorumlar lütfen takıp takıştırma yarışında gibiyiz