- 1 Mayıs 2007
- 10.363
- 31
bence sen kıyafet için para harcama dövme yaptır gitsin:roflol:
nazlım ayağınada bu dövme modeli gider:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:1shok::1shok::1shok:Neden olmasın jeyyar1. dereceden boşanma sebebi Allahımm sen koru yarebbimmm:asigim::asigim::asigim:
duyduğuma göre senin kocişte hazırlanıyormuş düğüne sana süpriz yapac:akmış:roflol:
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1shok::1shok::1shok:İnanamıyorum bunu bana nasıl yapar hazırlanmasaymış garibim bende mıktanıslı bi kıyafet bulam barim kendime:icecream::icecream::icecream:
Hayırdır leerenim barçman ablalarım bomba gibi olmuşsunuz nere böylejeyyar
Hayırdır leerenim barçman ablalarım bomba gibi olmuşsunuz nere böylejeyyar
topiğin birinde küçülüyoruz birinde morukluyoruz kafam allak bullak olducoksekeriremsu
nasıysın nazlı teyzee bak benim cicişlerime yakımışmı
hihihi 40 yıl öncesi olursa ben portakal ağacında c vitamini olarak rol alırım ablam:roflol::roflol::roflol:
Oyyyyy Naslı teyse diyen dillerini yerim seninnn ya bu arada 40 yıl sonrası varda 30 yıl öncesi neden olmasın ablam hıııjeyyarjeyyarjeyyar
hihihi 40 yıl öncesi olursa ben portakal ağacında c vitamini olarak rol alırım ablam:roflol::roflol::roflol:
30 Yıl öncesi ve kk biz .Barçmaaaaaan,Nazlııııııııı.elma dersem çık armut dersem çıkma .Sobeeeeeee:icecream::dance:lülülülülülü