Bugün ne giydin? Sok gözüme gözüme geyik versiyonu

:roflol::roflol::roflol:
Karpuzla baya özdeşleştim valla.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

karpuz en sevdiğim meyvadır ee senide seviyorum onun için çok zor olmuyor seni karpuzla özleştirmeka.s. ayrıca bende karpuzlu malzeme bol bu sene böyle giyineceksin demektir allahtan bu sene kırmızı çok modasırnaşık şey

abla ben bugün böyle giyindim nasil sexi olmusmuyum

73975945wp5fk1.png

eveet bakalım bugün kimlere bulaşacağızkaydirigubbakcemile3
dağçiçeğiyle başlayalım vazgeçmiyor karpuz tutkusundan iyide ediyor çok yakışıyor kırmızılar
danielfrancospring20074lc6.jpg

nlnn2n1n1nnph3.png

eveet bakalım bugün kimlere bulaşacağızkaydirigubbakcemile3
dağçiçeğiyle başlayalım vazgeçmiyor karpuz tutkusundan iyide ediyor çok yakışıyor kırmızılar
danielfrancospring20074lc6.jpg

nlnn2n1n1nnph3.png

ŞenizBu ciciler,tam bayramlık olmuş bana. :dance::dance:Ne sükse yaparım şimdi ben bunlarla. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dağçiçeğinin bugünkü kıyafeti ve şapkasıkaydirigubbakcemile3
jenniferlopezgrammydreswg0.jpg

watermelonhelmetkp1.jpg

Amanda asıl sükse burdaymış.kaydirigubbakcemile3Ben bu kıyafetle anca odadan banyoya kadar gidebilirim.:roflol::roflol:O da ebeveyn banyosu olmak koşuluyla.sırnaşık şey

elbisealtinacrocs.jpg

kızlar buğün alışverişe çıktım ve bayramlığım terlikleri çok aradım çok tonu tutmazsa olmaz dedim :nazar::nazar:kem gözlere şiş

daha güzel makyaj önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar yardım edin sevabına CADIARZUhihoyyyt

daha güzel makyaj önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar yardım edin sevabına CADIARZUhihoyyyt

kelin merhemi olsa kendi basina kullanacak :1rolleyes:
bende birinin beni bayram icin giydirmesini bekliyom, barcamn ablam anladin sen kiyafet lazim bana, hünerli ellerinle bi kiyafet bana yerimseniben:eek:

kelin merhemi olsa kendi basina kullanacak :1rolleyes:
bende birinin beni bayram icin giydirmesini bekliyom, barcamn ablam anladin sen kiyafet lazim bana, hünerli ellerinle bi kiyafet bana yerimseniben:eek:

ebatların neydi bacum ölüçünü almaya geliyim yarın..hehhehehehe:jeyyar:

X