Bugün ne giydin? Sok gözüme gözüme geyik versiyonu

22be9.jpg

bıde sal buluyum omuzlarına al canım.......

03gh1.jpg

1175796884_t1_1.jpg

umarım begenırsın...afıyet olsun...allah mutlulugunuzu bozmasın ...banada eşimle yemek yemelerı nasıp etsın amınnnnnnnnnnnnnn

yaaa beni hep unutuyorsunuz ben kimseyi unutmamaya çalışıyorum zati eccük tepem attı ... ah duygu ah sende bunu yaparsan .... neyse gidiyorum... artık buralardan.... :çok üzgünüm:

sarielbise.jpg

ama unutmadım kı .....neden unutayım sadece net gıttı ..evdeyım bugun derken ..iş bıtmıyor kendıme uzumlu keke yaptım...hem bak sana 4 dene bırden sanslısın ....bırde falasa evını attım..benden kacmısınız....bende kızdım zatııııı

sarielbise.jpg

ama unutmadım kı .....neden unutayım sadece net gıttı ..evdeyım bugun derken ..iş bıtmıyor kendıme uzumlu keke yaptım...hem bak sana 4 dene bırden sanslısın ....bırde falasa evını attım..benden kacmısınız....bende kızdım zatııııı

heh tamam şimcik oldu gerçi burada hep istek üzere giydiriliyorum ama olsun neye kızdın yaff anamadım benim evime gelebülürsün yafriii :sm_confused:

22be9.jpg

bıde sal buluyum omuzlarına al canım.......

03gh1.jpg

umarım begenırsın...afıyet olsun...allah mutlulugunuzu bozmasın ...banada eşimle yemek yemelerı nasıp etsın amınnnnnnnnnnnnnn

teşekkürler bebişimŞeniz darısı sana ,sende kocişinle mutlu bahtiyar ol inşallah:Saruboceq:,alttaki resmi görmedim ama sengözlerimebaksanab

mavicem bacımmmm , kız defiledemisin çok şık kıyafetler ,
çok güzelsin bu arada............

2008versace_abiye3.jpg

canlarım günaydın. beni ne güzel giydirmişsiniz öyle. baktımda içim açıldı. moral buldum vallahi. bende elim boş gelmedi tabii. sizlere yokluğumu hissettirmesin diye çok yakışıklı bir arkadaşımı yolluyorum. hınzır çokta kibardır yani.
rgrefa7dq1.png
w464.png
[/IMG]

canlarım günaydın. beni ne güzel giydirmişsiniz öyle. baktımda içim açıldı. moral buldum vallahi. bende elim boş gelmedi tabii. sizlere yokluğumu hissettirmesin diye çok yakışıklı bir arkadaşımı yolluyorum. hınzır çokta kibardır yani.
rgrefa7dq1.png
w464.png
[/IMG]

hiiiii hayatta edimden sonra yakışıklı bulduğum tek erkek hiiiiiiiiii sabah sabah konulurmu bu resim yaaaa

X