- 22 Temmuz 2008
- 8.822
- 105
akannehirhadi bende konuyu dağıtayım.
ilk defa resim koyayım.geçen hafta phoibe bende kaldı,biraz alışveriş yaptık
harikasınız.....herşeyinizle....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akannehirhadi bende konuyu dağıtayım.
inanmıyorummmmm şu güzellikleree bak yaaa maşallah subannalllahhhh
nerimancım kaça ve nerden aldın tatlım acaba bana yakışırmı bu şekil pantalonlar yaaa
gamze cnm benim bacakalrda ince,pantolon geniş olduğu için bence gayet hoş duruyo ince bacaktada..tereddüt etme giy derim eğer hoşuna gidiyosakaydirigubbakcemile5ayrıca keşke mümkün olsada o manzara karşısında çay,simit,peynir üçlüsüyle hep beraber sohbet ediyo olsakopuyorumnanaktan
hadi bende konuyu dağıtayım.
gamze ben bunu geçen sene defactodan almıştım..bi ara bu pantolonlar çok modaydı..sanırım 40a almıştım..çok ince bi kot...yaz ayları için ideal yani..belki gene getirmişlerdir bunlardan..defactoya bakabilirsin cnmopuyorumnanaktan
kızlaarrrr sıf konu dağılmasın diye bu resmi ekliyorum..ben bu resmime bayılıyorum..çok rüküşüm ayrıca fazla salaşım ama olsun manzara ve yanımdaki roman vatandaşla uyumuma hastayımkaydirigubbakcemile3
ne olur rüküşsün demeyin,biliyorum acayip rüküşüm,azcıkta rüküş hallerimizi paylaşsak fena olmaz dimikaydirigubbakcemile3http://[URL=http://www.ressim.net][/URL]
:roflol::roflol::roflol::roflol:neriman
tülbentinin oyaları çok tatlı
ama yeşil yeleğin içine pembe bluz heeeçç olmamışş
eteğin düz bir renk olabilirdi
çantana bittimm çok değişik
:teytey::roflol::roflol:
şaka şakaa
yine çok tatlısınnn
neriman
tülbentinin oyaları çok tatlı
ama yeşil yeleğin içine pembe bluz heeeçç olmamışş
eteğin düz bir renk olabilirdi
çantana bittimm çok değişik
:teytey::roflol::roflol:
şaka şakaa
yine çok tatlısınnn
ayyy sen çok yaşa emikaydirigubbakcemile3ne oliiiiii dedim kendi kedime..bi an acaba tülbentmi eşarpmıydı başımdaki diye düşündümdelikafadulden:roflol:
saol cnm o senin tatlığına.s.
sağol canım.okypetem sen ne güzelmişsin yav tamamını şimdi görünce ohaoldumsmile
sende öylesindir ama..akannehir
harikasınız.....herşeyinizle....
mersi maviciğim.Şeniz vaşşş...
Çok hoşsun hayatım :lepi:
teşekkürleray bu neakannehirakannehirkızlar siz gerçekmisinizkaydirigubbakcemile3maşallah ya çok güzelsinizbayıldım bayıldıma.s.
veyyy :1shok:
kimler foto eklemiş
gerçekten hoş bayansın okypete tarzında öyle bayanssulusmile
düşman gibi olsakta yorum yazmak istedim yerimseniben
phoibe nin üsütndeki çok şıkmış boshayallersmile
sağol b&m düşman değilim canım ben senle. bazı konularda farklı düşündük o kadar . boşver geldi geçti... tekrar,sağol güzel sözlerine...