- 7 Aralık 2009
- 2.529
- 1.907
yaz geliyor ip askılılar çok rahat, çok kloş olmayan modeller çok zarif ve şık duruyor, size tavsiyem :asigim:
bak tatlım bu geçen sene yazdan kalma cıvıl cıvıl renkli halim kaydirigubbakcemile3
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaz geliyor ip askılılar çok rahat, çok kloş olmayan modeller çok zarif ve şık duruyor, size tavsiyem :asigim:
bak tatlım bu geçen sene yazdan kalma cıvıl cıvıl renkli halim kaydirigubbakcemile3
[/URL][/img]
barbivekenim moda ikoncanımız beni beğendi yuppi zemuszemus:kedi:
neriman34 fiziğinin maşşallahı var ne giysen yakışır çokta güzel yüz hatların var keşke eşarbın tek renk olsaymış a.s
cnm teşekkür ederim:kedi:üstümdeki blero gibi çıkmış ama aslında badinin üstüne giydim buluzukaydirigubbakcemile3karar veremedim yalnız acaba içine grimi giysem beyazmı???gri çok boğar diye düşüdümkaydirigubbakcemile
e sevdim, güzele ne yakışmaz, ip askılılar güzel, yazlık ip askılı elbiselerde bi harika oluyor ama değil mi opuyorumnanaktan
neriman 34üm kıyafetlerin ayrı ayrı çok şık ama bir arada olmamış göz yoruyo senin daha şık kombinlerini gördüğüm için belirtiyorum canım
bende tek renk takamıyanlardandım ama takınca alışıyo insan
ay allamm dibim düştü akannehir kız seni kaçırırlar sölimm kaydirigubbakcemile
cnm ya yakında erkek arkadaşım gelicek..onun için almıştım..ne bilim aslında gri pantolonla fena durmadıda,içine badi ve eşarp uyduramadım..zamanımda azkaldı..bu kıyafeti nası hareketlendirebilrim sencemafoldumben
kankaa vermiyoo elini yahuuu kaydirigubbakcemile3 acaba kim çektiiiii sarışın bi dilber olabilirmikiiiiiii kaydirigubbakcemile3
Ayhhh Kanka Yaa :kedi:
Anca oranı buranı aç zaten kötükedihüso
Yediğini inkar eden hatun seni -tatlicadiarzu-
Her Şekilde Harikasın kankaaa :lepi:
belinaycım sen ya kendini çok seven birisisin yada hiç sevmeyen biri...boshayallersmile
bugüne dek kaçırmadılar be tatlişimmaklinialirimsmile