Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bişey değil tatlım, nacizane fikrim, rengarenk hepsi bi arada değil ama renkli giyin derim, annen gibi konuştum ama dimi -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3 teşekkür ediyorum canım ama önceden siyah giyme diyordunuz şimdi beyaz diyorsunuz yahu ben her renkleri denicekmiyim anlamadımkiiiakannehir ayrıca kilo aldın dedin yaaa ben yine mutlu mesut oldummmm kilo aldın lafını duyunca sevinen insan birtek ben varımdır sanırım yerimseniben
ayrıca senin kolyene ve yüzüğüne bayıldım, birde diğer kapalılar gibi yüksek topuz ve ucu sivri yapmıyorsun eşarbını hoşuma gidiyor ..
çok teşekkürederim canım a.s. güzel yorumun içinB&M cim çok güzel kombine etmişsin kolyende çok yakışmış maşallah diyeyim
Çok hoş ya Şeniz
Kolyene bayıldım eşarpla uyumu harika..
Buara eşarplarının markasını öğrenebilirmiyim :icecream:
çok teşekkürederim canım a.s. güzel yorumun için
çok saol canım a.s.
aslında kolye takma alışkanlığım yoktur ama arada kullanmak iyi oluyo renk katıyo
Kolyem kendi emeğim bilmiyorumkismile tığ ile zincir çekerek boncukları dizdim
kolay oluyo deneyin derim kızlar sempatiksalakcinni
eşarbım GUCCİ canım ama orjinal değil kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni
Anladım ne farkı var sanki orjinalinle çakma arasında dimi sempatiksalakcinni
Buara yüzüğünü şimdi farkettim...O da hoşmuş
Bu tip gömlekler çok klas duruyor kapalı bayanlarda bence kaydirigubbakcemile2
B&M kız sende pek güzel böle hanım hanımcık giyiniyorsun, ip askılı elbiseleri üzerine beyaz kısa ince astarsız bi ceket alarak giyinebilirsiniz çok şık olur :1rolleyes:
B&M, çok şık olmuşsun gerçekten.
Başörtünü bende çok beğendim.
Kolyen de çok hoş.
teşekkürederim canıma.s.
günlük olarak ceket giymek pek tarzım değil rahat olamııyorum elbisede aynı şekilde
dışarı çıkarken zaten pardesü giydiğim için içine badi yada gömlek daha rahat oluyo:smiley-cool:
Fıstıklar çok tatlısınızzz, aybuş seni spor ve daha bi değişik gördüm nedense acaip güzel geldi bu kombin gözüme...
Buda Benden Olsun Nasılımmmmm kaydirigubbakcemile3
Eller Havayaaa Şapppyyyy -tatlicadiarzu-:sm_cool:
Kim Çekmişse Güzel Çekmiş Şekerim kaydirigubbakcemile3