- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol gnydncnm Şeniztwitoş süper olkmuşsun bayıldım bunu giyyy
b&m saol canım benimmm
kontes saç rengin çok tatlı saç örgü bu sene modaymış canımmm :))
tibitim bence gayet şık olmuşsun elinede siyah el çantası koluna kalın siyah bilezik falanda takarsan harika olursun...
twitoş süper olkmuşsun bayıldım bunu giyyy
b&m saol canım benimmm
kontes saç rengin çok tatlı saç örgü bu sene modaymış canımmm :))
gelince okuycam tavsiyelerinizi şimdi küçük bi kıl tüy operasyonuna giriyorum :1ninca:
b&m cok uyumlu ve modern olmus kiyafetin.
twetty sende cok $Ik olmusun 10 puan verdim :)
sağol gnydncnm Şeniz
evet aksesuarla tamalıycam bebeimde saçlarımı nasıl yaptrsm ya nası bişe giderki bunun üstüne :kedi:
çok şatafatlı bir model düşünme canım bu kıyafete krepe güzel olur bence topuz yapılacak bir kıyafet değil ben topuzu ağır abiye tarzı kıyafetlere uygun görüyorum...bence krepe yada dalgalı bir model derim .....
resimleride ekliyim belki kıyafetinle saç modelini gözünün önünde canlandırırsın...
bu krepede güzel küpelerle kombin yapabilirsin çünkü kolye takamayacaksın boyundan bağlamalı olduğu için bluzun...
buda dalgalı model eğer bu dalgalı modeli tercih edersen çok kalabalık durmaması için kocaman küpe takma kollarına ağırlık ver kalın bileziklerle...çünkü saç dağınık ve hareketli birde kocaman küpe takarsan çok karışık durur onun yerine ufak sallanmayan bir küpe tercih et balım birde meteryal uyumluluğu olsun yani bilezik atıyorum siyah ise küpede siyah olsun aynı tarz olsun...
tabi benim fikrim bu yardımcı olmak istedim yapmak zorunda değilsin cnm tasarımcı olarak fikrimi söleyeyim dedim...opuyorumnanaktan
twettyim yavrum pek bir hos olmusun seksüüü
bm seninde kiyafetlerin yakismis canim
IREGIZ yavrum taytin ve tsörtün cok hos ne yazikki tsörtündeki taslar resimde belli olmamis canli canli daha hos duruyordu terliklerinde :) renk uyumu var ama tarzim degil.
gnyd64 bu sefer seni daha sportif daha fit gördüm canim
kontess sende deli dolusun herzamanki gibi.
işte busüprizzzzzdelikafadulden
kız seçil ayakabı bağlayıcın olimzemuszemusmerhabalar kızlarrr uzun zamandır resm pek eklemiyordum geçen cumartesi günü biricik arkadaşım aslımın nişanı vardı bende böyleydim o gün
işte busüprizzzzzdelikafadulden
siyahın asaletiboshayallersmile çok şık olmuşsun canımopuyorumnanaktan
kardeşine ömür boyu mutluluklaropuyorumnanaktan
kız seçil ayakabı bağlayıcın olimzemuszemus
çok beğendim ayakkabılarını delikafadulden
kız kontes bluzun ne gada da güzeldelikafadulden
çok yakışmış sanaopuyorumnanaktan