- 26 Eylül 2007
- 1.815
- 7
democum 1 diyorum -- 2 sıradan olur bence 1 .çok güzel ve şık sanada çok yakışmış yerimseniben
SağoL canım,teşekkür ederim yorum yaptığın için Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
democum 1 diyorum -- 2 sıradan olur bence 1 .çok güzel ve şık sanada çok yakışmış yerimseniben
bugunkı ben
saclarımı koyu renk yaptım yenı halınıde gorun bakalım
ruja gelıncede 3 senede bır surerım kırmızı sızlerlede paylasmak ıstedım :)
[http://
kızlar hepiniz çok şıksınız.Her gün bu topiğe girip güzel cicilerinize bakıyorum :) :) :) Bugün dolabımdan yaklaşık 6 yıl önce aldığım ve doğru düzgün giymediğim vermeyede kıyamadığım kotumu buldum :) :) :)
sizce kotum nasıl?
bu elbisemide arkadaşımın düğününde giymeyi düşünüyorum.resimleri büyültmeyi başaramadım
kızlar saç rengimi değiştimm nasıl olmuşş
bugün değişiklik yapıp sadece mont-ayakkabı-çanta kombinimi koyuyorum,alışverişe giderken..
şimdide benim yardıma ihtiyacım var ; haftaya bugün doğum günüm.Gidiceğimiz yer sıcak kapalı ve iyi bir mekan ne giysem bilmiyorum.En kötü kot etekle de bir kombinasyon yaparım diye düşünüyorum Bu 2 iki kıyafet arasından bi eleme yapın lütfen..Aceleden bulanık çıkmış resimler , ayakkabılar net çıksın diye ekledim yanlarına kesip.Beyaz pant. kapri..
KIZLAR ALINTI YAPMAYIN sadece 1 veya 2 deseniz yeter şutarafagitti
melikecimm çok teşekkürler tatlım
hanturks teşekkür ederim canım,evet dizim çok daha iyi kırabiliyorum ama düz tutamıyorumm:)))