Hmm anladım peki .. umarım dışarıdan görülmeyiz yaa.maalesef mümkün değil.. yasak. site kuralları gereği bunu yapamıyoruz. bende yapsam ceza alırım
istersen mune a bir yaz. görülüyor diye biliyorum. bir sor istersenHmm anladım peki .. umarım dışarıdan görülmeyiz yaa.
yani silmesini mi rica edeyim ? ayy silerse çok sevinirim. ?istersen mune a bir yaz. görülüyor diye biliyorum. bir sor istersen
silmez bence. ama dışardan görünüp görünmediğini bilir. bence misafire açık. bir sor onu diye yazdım ben.yani silmesini mi rica edeyim ? ayy silerse çok sevinirim. ?
Yazdım şimdi. Bakalım ne yanıt verecek.silmez bence. ama dışardan görünüp görünmediğini bilir. bence misafire açık. bir sor onu diye yazdım ben.
Teşekkürler guzellikkTarzım tarzının aynası şahane bir tarzsın buda öyle +1 çok beğendim
Teşekkürler guzellikk
senin yanında hafif sönük kalırım ama tşk ederim. :)Teşekkürler guzellikk
Ne demek sarışın bombasenin yanında hafif sönük kalırım ama tşk ederim. :)
bu forumda hayatımda ilk kez bayanlar tarafından şımartılıyorum :):)Ne demek sarışın bomba
Hahabu forumda hayatımda ilk kez bayanlar tarafından şımartılıyorum :):)
Çok tatlısın iz oğlun da sen de :) çok hoş gorunuyosun canim:)Eki Görüntüle 1585171 Eki Görüntüle 1585172 Eki Görüntüle 1585174
Bugünden iyi bayramlar kızlar
bugün hem bayram hem doğumgünüm
sağol canım sende çok tatlısınÇok tatlısın iz oğlun da sen de :) çok hoş gorunuyosun canim:)
hayırlı bayramlar...doğum günün kutlu olsun canımEki Görüntüle 1585171 Eki Görüntüle 1585172 Eki Görüntüle 1585174
sağol canım teşekkürlerhayırlı bayramlar...doğum günün kutlu olsun canım
Eki Görüntüle 1585171 Eki Görüntüle 1585172 Eki Görüntüle 1585174