- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Havalar ısınıyor :) elbiseler tulumlar çıksa çiçekli böcekli oyşşşşşş alışverişe çıkasım varBiraz dusuniyim bakalim ne giyebilrm ona gore bakarm hayatim duruma:)
Oky'in evi bile bohem tarzı kokayii
Maşallah :)
36 bedennEki Görüntüle 1462199 Eki Görüntüle 1462197
ben akasya ya doğru arkadaşlarla bluşmaya giderkenn. byeeee:)
neredee. maalesef değil.:)36 bedenn
Burda daha tam sezon acildi diyemem esk. Hala serinHavalar ısınıyor :) elbiseler tulumlar çıksa çiçekli böcekli oyşşşşşş alışverişe çıkasım var
Seni yerim tatlisim benimmAyak kısmını görmeyin
Eki Görüntüle 1470046
Ezgim *Seni yerim tatlisim benimm
Canım bu fotoğraf devianart sitesinden Brezilya'da yaşayan bir kıza ait görünüyor.Eki Görüntüle 1471055
az kaldı paltonun çıkmasına:) üşüyorum arabada da olsa:)
tahminim nasılda çıktı.ben bu mesajı kiblemiştimCanım bu fotoğraf devianart sitesinden Brezilya'da yaşayan bir kıza ait görünüyor.
Eki Görüntüle 1471055
az kaldı paltonun çıkmasına:) üşüyorum arabada da olsa:)
bu arada nasıl buldun ya. ben görsellerde taradım. bulamadım dünCanım bu fotoğraf devianart sitesinden Brezilya'da yaşayan bir kıza ait görünüyor.
ayak konularına yazıp resimler koyuyorsun,ve hepsi bence fake. cinsiyetindende şüpheliyim. insanlarla dalga geçiyorsun. ayıp
ben zaten kiblerken yazdım bunu. erkek dedim. fetiş olayı var yazdımoky bence erkek.
ayak konularında var birde pijamayla bi foto buldum oda fake bence
ben zaten kiblerken yazdım bunu. erkek dedim. fetiş olayı var yazdım
Aslında çok basit. Arkadaş fotoğrafı internetten indirdiği isimle yüklemiş. Ben de o isimden arattırınca hemen çıkıverdi :)bu arada nasıl buldun ya. ben görsellerde taradım. bulamadım dün
oda fake zaten. hatta önce siz yazdım ben açtığında pijamalı konuyu. hemen resim koydu. onunda fake olduğu belliydi ama bulamadım görsellerdeoky bence erkek.
ayak konularında var birde pijamayla bi foto buldum oda fake bence
Canım bu fotoğraf devianart sitesinden Brezilya'da yaşayan bir kıza ait görünüyor.
Dosya isminden bulup arattırınca hemen çıktı :)bende o kadar baktım göremedim görsellerde nasıl buldunuz :)