63 mü?! Yok artııııkinan antalyadan sonra sıcaktan nefret ediyorum. geberiyordum resmen.
taksicinin biri,,antalyada bindiğimde dün 63 ü gösterdi ibre demişti. hiç unutmam.
yok anacım ilkbahar candır
öyle demişti. 50leri biliyorum gözümle gördümde. . diğerinde taksicinnin yalancısıyım:)63 mü?! Yok artıııık
Düşününce bile içime fenalık geldi valla :) İlkbahar'da kalalım biz Okyöyle demişti. 50leri biliyorum gözümle gördümde. . diğerinde taksicinnin yalancısıyım:)
İlkbahar güzel de ilkbahar mı kaldı artık :)inan antalyadan sonra sıcaktan nefret ediyorum. geberiyordum resmen.
taksicinin biri,,antalyada bindiğimde dün 63 ü gösterdi ibre demişti. hiç unutmam.
yok anacım ilkbahar candır
nisanda ada diyorum. erguvanlar açınca büyükada diyorum. takıl bana diyorum. mimoza kokar oraları o dönem diyorum.İlkbahar güzel de ilkbahar mı kaldı artık :)
63 mü ne diyosun
Guzel fistigim benimmbugün evden çıkmadım, pijamalıyım, ama dünden kalma fotoğrafımı ekleyeyim, madem konuyu hareketlendiriyoruz :))))
Okula giderken..
Okulda hırkanın Önünü açtım, ama aceleden çekerken açamadım :))
Eki Görüntüle 1439199
hahahaha taksici beni hissedilen sıcaktan bahsetti ben de -40 ı gördüm ama gerçek idi :)öyle demişti. 50leri biliyorum gözümle gördümde. . diğerinde taksicinnin yalancısıyım:)
kesinlikle ilkbahar harikadır yaz ter koku ve yapış yapışlıknisanda ada diyorum. erguvanlar açınca büyükada diyorum. takıl bana diyorum. mimoza kokar oraları o dönem diyorum.
işte budur..kesinlikle ilkbahar harikadır yaz ter koku ve yapış yapışlık
her sabah duştan çıkmama 5 dk geçmeden yapışıyordum
yıkana yıkana çitilenmekden imanım gevredi
hele ter kokuları insanlardan çeşit çeşit
yaz bana bunu hatırlatırken
hafif serin çiçekler üzerine alınmış ince bir ceket veya ince hırka
mis gibi ilkbahar ohhhh
Ezgiiiimmmm, taptatlımmmGuzel fistigim benimm
kırmızılı güzel.. kırmızı siyah uyumunu çok severim...Yine okul
Zaten söyleyip duracağım emin olnisanda ada diyorum. erguvanlar açınca büyükada diyorum. takıl bana diyorum. mimoza kokar oraları o dönem diyorum.
Saçların ne kadar güzel uzamıyor diyorsun bir de.Yine okul
çıt çıt onlar kıız :)Saçların ne kadar güzel uzamıyor diyorsun bir de.
:)
:) Uzaktan gayet hoş duruyorlar diyecektim...çıt çıt onlar kıız :)
musaıt oldukca cekerım mutlaka artık :):) Uzaktan gayet hoş duruyorlar diyecektim...
Pardon. Elimde o kadar çok yazlık kombin var ki.
Yazın coşmuşum cidden...
Şimdi ise sıradan giyiniyorum haftasonundan haftasonuna.
Senin kombinlerin ile gözlerimiz bayram etsin bu günlerde.