cok sekersin, elbisen cok güzel durmus üstünde azmine birkez daha hayran kaldim, dua et benimde öyle bir kizim olsun yaa masallah..
cok tatli bir elbiseye benziyordün bu elbiseyi giymistim, herkesi cektim sonra farkettim beni kimse cekmemis bende kendim cektim anca böyle bisey cikti
Eki Görüntüle 285501
bugünse normal moddaydim
Eki Görüntüle 285519
dün bu elbiseyi giymistim, herkesi cektim sonra farkettim beni kimse cekmemis bende kendim cektim anca böyle bisey cikti
Eki Görüntüle 285501
bugünse normal moddaydim
Eki Görüntüle 285519
aşkitom Kuzucuklarında sende muhteşem görünüyorsunuz maşallah size
Efsun elbisençok yakışmış Fizikte çok güzel maşallah sanada
cok tatli bir elbiseye benziyor
keske boydan olsaymis foto efsuncugum, renki canli civil civil, kesin güzel durmustur tamamida ...
sanki kumasi ipekimsi bir kumas bütün herseyi belli ediyor demi bu kumaslar
ikinci kombin günlük benimde sIK kullandigim hallerden birtanesi :)
efsuncum elbiseni ben beğenemedim ne yazık ki :18:
modeli güzel ama renk ve saten kumaştan dolayı sevemedim:18:
efsuncum ben beğendim yani elbisenin kumaşından çok sendeki duruşuna yakışıp yakışmadığına bakıyorum bence gayet güsel taşımışsın
Bayram sekerleri sizi, ne tatli olmus kuzularanneye de anne demezsin ha, fistik gibisin ayrica cantani özellikle cok begendim
ten rengi yasak canimherkese iyi bayramlaaaaaaarrrrr
aşkito çok şıksın çorap ten rengi olsaymış elbiseyi daha mı çok gösterirmiş ... bebişlerine de maşallah Allah analı babalı büyütsün çok şekersiniz.
iltifatmi ediyon, hakaretmi bilemedim :))) tskler canimaşkitom şu güne kadar en beğendiğim kombinin desem yeridir
tesekkür ederim canimmasallllllaaah
cok sekersiniz.....cok güzel olmussun ayakkablarini cok begendim
sagol teyzesiaşkito kusura bakma ben kızına yorum yapıcam oyy oyyy o nasıl bir tatlılıktır nasılda tatlı giyinmiş yaaaaaaaaaaaaaaa
dün bu elbiseyi giymistim, herkesi cektim sonra farkettim beni kimse cekmemis bende kendim cektim anca böyle bisey cikti
Eki Görüntüle 285501
bugünse normal moddaydim
Eki Görüntüle 285519
sagol ablacimaşkitom Kuzucuklarında sende muhteşem görünüyorsunuz maşallah size
Efsun elbisençok yakışmış Fizikte çok güzel maşallah sanada
canim elbise Primark tan ama ayakkabiyi hatirlamiyorum , 2 ay falan oldu alali..Süper görünüyorsun
Elbiseni ve ayakkabini nerden aldigini ögrenebilirmiyim
öncelikle herkesin bayramini kutluyorum , nice güzel bayramlara arkadaslar...
ve bana yorumda bulunanlara tesekkür ederim
cok sekersin, elbisen cok güzel durmus üstünde azmine birkez daha hayran kaldim, dua et benimde öyle bir kizim olsun yaa masallah..
keske boydan olsaymis foto efsuncugum, renki canli civil civil, kesin güzel durmustur tamamida ...
kızlar ilk gün arkadaşlarımla buluştum dışarı çıktık o günün fotosunu ekliyorum :) soldak ikinci benim bakalım beğenecek misiniz?
http://img834.imageshack.us/img834/2273/5526418713534.jpg
aaşşşşşkkkiiiittooooooommmmmmmm
bugün de böyle :)
Eki Görüntüle 286029
ayakkabı değişik kalmış kemer renginde bi babetle tam süper olcakmış.bugün de böyle :)
Eki Görüntüle 286029
Eki Görüntüle 285501
bugünse normal moddaydim
Eki Görüntüle 285519
bugün de böyle :)
Eki Görüntüle 286029
Eki Görüntüle 285501
bugünse normal moddaydim
Eki Görüntüle 285519
öncelikle herkesin bayramini kutluyorum , nice güzel bayramlara arkadaslar...
ve bana yorumda bulunanlara tesekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?