cok begendim ben bu kombini , kendi kombinlerimden biri bile sanabilirdim..... yakismis canim bence hicte iri yari durmuyorsun..
telefonumdaki bir uygulama var tlfla ancak onunla kendim cekebiliyorum o da net cikarmiyor malesef. bizde de havalar sogudu iyice ama kuru soguk, cizmelerimden daha gecen giydim ilk defa, hatta giydiklerimi de ekliym:
Eki Görüntüle 280444 Eki Görüntüle 280445
bu arada bu trikoyu cok sevmiyorum iri yari duruyorum dimi ?
tarçın rengi çok moda bu sene çok güzel olmussun kombinin çok beğendim cnm
kızlar ben de fotoğraf koymaya karar verdim. hep uzaktan takipteydim fotoğraf eklemek istiyordum ama eklemiyordum. şimdi yavaştan tarz değiştirmeye meyillendim sizlerin de fikirlerini almak isterim. 22 yaşındayım bu şekilde, buna yakın giyinsem nasıl olur. hem rahat hem şık hem erkeksi hem kadınsı olmak istiyorum. bu zamana kdr hep kot converse giye giye artık bana gına geldi. neyse çok uzattım. fotoğraf ekliyorum =)
ikisi de ard arda, deneme amaçlı çekildi. fikirlerinizi istiyorum.
Eki Görüntüle 280362 Eki Görüntüle 280363
benim gözüme o zimbalar zimba gibi gelmedi bebegim , sen dedikten sonra farkettim kovboy oldugunu... dost basa düsman ayaga dedikleri bu olsa gerekhic dikkatli bakmamisim ayaklarina....
aldim resimleri süpersin herzamanki gibi ... özlemden hic bahsetme nerde aglayip burnunu silen smaylim
Barbiimmm daha sık uğraa buralaraaa
evet pek anlasilmiyor.. gömlegin etegin saclarin süper. boy pos hersey harika.
begendigine sevindim, tesekkür ederim :) böyle seyler cok rahat ama özellikle böyle kesimli / bu kollu seylerin beni iri gösterdigini düsünüyorum ama yinede amaaan diyip giyiyorum :)
kizlar size bisey danisayim. gecen tvde güzel bisey gözüme carpti,gömlekte hos bi detay vardi pek begendim. ama kamerayi alayim flaan, pek net yakalayamadim sunucuyu. resim su:
Eki Görüntüle 280453
yakada bi bros / kurdele = ney?? var ..?
ikisi de süper
aynen devam
canım ben ilk kombini sana daha çok yakıştırdım ama şöyle birşey var insan her zaman aynı şekilde görünmek istemez, kimi zaman erkeksi,kimi zaman kadınsı,kimi zaman çocuksu,kimi zaman da salaş olmak ister psikolojimize göre değişir yanii...o yüzden 2 kombini de kullanabilirsin psikolojine göre..
süpersin bence olmus, cok da yakismis
öncelikle hepimizin 29 ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum, terörsüz şehitsiz barış dolu cumhuriyet dolu nice yıllar dilerimm herkeseve gelelim yorumlarımaa
fiziğin çok güzel giydiklerini kaldırmaya çok meyilli, iki kombinde gayet şık ve çıtır. hiç kadınsı değil. bence devam et, converseleri at ayağından
berencim efsun muydu rock tarzı görüyorum dien ona tamamen katılıyorum gözüme çok güsel geldin harika
iki kombinin de çok güsel vücudun gayet kadınsı ayakkabıların da şık ve erkeksikızlar ben de fotoğraf koymaya karar verdim. hep uzaktan takipteydim fotoğraf eklemek istiyordum ama eklemiyordum. şimdi yavaştan tarz değiştirmeye meyillendim sizlerin de fikirlerini almak isterim. 22 yaşındayım bu şekilde, buna yakın giyinsem nasıl olur. hem rahat hem şık hem erkeksi hem kadınsı olmak istiyorum. bu zamana kdr hep kot converse giye giye artık bana gına geldi. neyse çok uzattım. fotoğraf ekliyorum =)
ikisi de ard arda, deneme amaçlı çekildi. fikirlerinizi istiyorum.
Eki Görüntüle 280362 Eki Görüntüle 280363
ankh0feyskombinasyonunu, ozelikle gomlegini cok begendim, rengi cok hos :)
Bende bugun boyleydim kizlar, bir gelip sonra uzun bir ara kayboluyorum, zamanim oldukca bakmaya calisiyorum
Bende bugun boyleydim kizlar, bir gelip sonra uzun bir ara kayboluyorum, zamanim oldukca bakmaya calisiyorum
neden kuzum?yani nasıl olsa daha iyi olurdu,fikirlere açığımmkontescim bu kombinini beğenemedim canım ya
kontes kombin süpertayt nereden bayıldım
neden kuzum?yani nasıl olsa daha iyi olurdu,fikirlere açığımm
taytım barbie'min hediyesi canımteşekkürlerr
çok teşekkür ederim!yorumlarınız kararımı kesinleştirme yönünde bayağı bi sağlam zemin hazırladı, çok sağolun kızlar. =)
aynen öyle, herzaman aynı giyineceğiz diye bişey yok ama bu zamana kadar söylediğim gibi hep t-shirt, kot, converse, spor ayakkabı giyiyordum. Lise zamanımda bayağı bi gotik takılıyordum. haliyle bu tarz hiç giymiyordum, hiç de kendime yakıştıramıyordum. ama bu sene artık fikir değişikliği yaşadım. fiziğim gayet müsait niye ben kendimi daha şık daha hatlarım belirgin giymiyorum diye düşündüm. aldım bikaç renkli güzel şeyler başladık bakalım, hayırlısı =) çok teşekkürler fikir için.
Çook teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.
Cumhuriyet Bayramımız Kutlu olsun. Amin inşallah bundan sonra söylediğin gibi belasız, felaketsiz barış dolu yıllar geçiririz.
teşekkür ediyorum yorumun için. tamamen atmayayım converselerimi, kıyamam ben onlara. arada giyerim.o değil de; inşallah topukluya alışabilirim ya. çok zor olur mu bilemiyorum. bu topukluya alışma süreci ne kadar acaba düz taban giye giye artık sabitlenmişim sanki giyemeyeceğim gibi geliyor ama yorumlarınız çok güzel motive etti, ben de yakıştırdım bu tarzı kendime ama ne hikmetse bi kendime güvensizlik bi çekingenlik var. tuhaf! :44:
kızlar benim konumada cevap verin bakıp geçmeyin kararsız kaldım
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/480250-kizlaaaar-gelinligim-nasil-relactive.html
barbicim nerelerdesin özlettin kendini, her zamanki gibi çok şıksın tam sonbahar renkleri olmuş eteğini de beğendim
baya bi sayfa dolmuş hepsini okudum ama kalabalık olmasın diye ayrı ayrı alıntı yapamadım hepinize yorum tavsiyeleriniz için çooooooooookkkk teşekkür ettim kıslar anladım tunik güsel pantolonla uymamış
barbieveken çizmelerin hariç çok güzell bende böyle bir etek arıyorum süper olmuş
[/B]
bende bende bende
biraz renkli deli deli giyinmeyi severim
kırmızı minik tokam, kemerim ve converse giyerek hareketlendirdim
dün bir konsere gittim akşam böyle çıktım
Eki Görüntüle 280667
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?