Bugün Ne Giydik Bakalim?

sibellll.. bi de toka takmış yaa. kudurtacakmısın beni.... dilek bari keşfetmese buu topiği...
şeyla ne şirin şey bu kuzu ha!!!
buket ya senin şu oğlan çok tatlı, hele bronz olmuş teni yakıyo keyif adamı...
umudum, o ne sinir öyle, kim kızdırdı oğluşunu. hem şu oğlanların neden dudakları kalın olur ki hıh?
sehnaz yakışıklı oğlunu çok sere serpe buldum:)
ahu çok tatlıymış popişiiiiii....

bi saçlı bi kalın dudaklı bebeklerin anne babalarını protesto ediyoruz....yanımda olan olmayanlar belli etsin kendilerini ona göre tavır takınalım:) dernek kurcam bu başlık altında zaten:dilcikar:

o zaman alın bakalımmmm.. kel ve ince dudaklı kızım:

maşallah:nazar: canım ya gözlere bak Allah bağışlasın

maşallah bütün bebeklere benim oğlumda en son pijmasıylaydıı biraz önce aradım bugün pek sinirliymiş:kızgın:

maaşallah bebeklerimizin hepsineeeee...

zakkumcum kızın ayyynnııı sen........

sağolun kızlar:) yeni oğluşlarımız da çok şeker olmuşlar. buket sanki senin ki asi yetişecekmiş gibi bi his var içimde:KK70:

canım kızım bana benzemiyo desem:KK70: hiçkimse benzetmiyo çünkü sülaleden. ananesine benzetiyolar ki ben anneme hiç benzemem. babama benzerim hatta lakabım "dişi alirıza" dır:KK70:

aman benım gelınım nasılda guzel bakarmıs ahu valla ogluma gosterdım o anda agzından salya damladı var gerısını sen dusun:roflol::roflol:

bızede gelsene ya bızde konya bulusması yapalım

sıbel hanım nereye gıdılıyo bu boncuk kızla

erkekım ya

kız dünür komşunun oğlu defneme göz koydu bartu defneyi nezaman görse çığlıklar atıp üstüne koşuyor.... öpmeye sevmeye çalışıyor..oğlanın halasıda oo bunlar ilerde de ii anlaşcak filan diyor :1shok: dedik başımız bağlı ama onlar uzakta göz görmeyince gönül katlanır diiyolarr....

Yiğitime söyle öğğle salya akıta akıta bakacağına gelsin korusun kertiğini ..kaydirigubbakcemile3

yoksa babası bartu'yu dövcek... :mymeka:

GELIRSEM O BARTUNUN PIPISINI KESERIM NE ÖYLE GELINIME GOZ KOYMALAR :kızgın:

ben şimdilik koruyom defneyi...:mymeka:

şaka maka iki dişi cıktı ısıracak diye korkuyorum... sürekli elini ayağını tutmaya çalışıyor...

yeni bi topic mi yapsak..."bebeklerinişzi deiğer bebelerden nasıl koruyorsunuz diye" -tatlicadiarzu-... ben deli olucam yaa biraz büyük bebişler neden bebek sevmek ister ki... Çok üzgünüm çoook

iste biz geldik..
bugun anniskomla babiskom gezdirdiler beni ciciler aldilar bana simdi eve geldik böyle soyundum dökümdüm oyun oynuyoum iste

:nazar:aman bu yakışıklı da nerden gelmiş...neler aldınız canım. artık onları da giydirir gösterirsin teyzoşlarına...

Sehnazcim masallah ben gözlerine bayildim ardinin:KK66:
Diger yiyenlerimede teker teker nazar boncuklari takiyorum :nazar:

hepsi çok güzeller ya mis gibiler maşallah onlara :nazar: hepsine birer nazar bncugu ayşincim keşfettim topiği ama koymucam resim naniknanik

ahu defnenin çokkkkkkkkkkk güzel bakışları var insann içine işliyor çok can yakaçak çokkkkk:nazar:

Saclarina bakin teyzeleri sanki arkasini kabartmis gibi durdu :nazar: :nazar: Diger bebelere tekrar ve tekrar MASALLLAH

Son düzenleme:
kuaförden çıkmış gibi olmuş maşallah kızına sibelcim çok güzel çıkmış

bizde bugün bunu giydik ama eteğimizi sıkıldığımız için çıkarttık

ya bu pembiş pembiş, ayyy bu kızlarda ne kadar güzelmiş :nazar:
Atahan bebek, Yiğit bebek, Rüya bebek, Defne bebek, Alya bebek... hepsi burdaki bebişlerin hepsiçok tatlı maşallah:nazar:
Allah nazarlardan korusun:nazar:

X