Bugün Ne Giydik Bakalim?

Şu an pozisyon değiştirdi ama olsun haala uyuyo tosbiğim..Hergün boşuna ayağımda sallıyormuşum yaa.Uykusu gelince öyle bir uyuyoki. Dünde markette kucağımızda meraklı meraklı bakınırken uyuyakalmış.Eve gelip yatağına yatırıryatırmaz uyandı tabi....

biz bunu bugün giymedik ama çok seviyorum ben bu cicsini sizede yollayım dedim...

2740.jpg

sibellll.. bi de toka takmış yaa. kudurtacakmısın beni.... dilek bari keşfetmese buu topiği...
şeyla ne şirin şey bu kuzu ha!!!
buket ya senin şu oğlan çok tatlı, hele bronz olmuş teni yakıyo keyif adamı...
umudum, o ne sinir öyle, kim kızdırdı oğluşunu. hem şu oğlanların neden dudakları kalın olur ki hıh?
sehnaz yakışıklı oğlunu çok sere serpe buldum:)
ahu çok tatlıymış popişiiiiii....

bi saçlı bi kalın dudaklı bebeklerin anne babalarını protesto ediyoruz....yanımda olan olmayanlar belli etsin kendilerini ona göre tavır takınalım:) dernek kurcam bu başlık altında zaten:dilcikar:

o zaman alın bakalımmmm.. kel ve ince dudaklı kızım:

Son düzenleme:
Ne giyecez bi atlet bi don gel keyfim gel.Nasıl olsa evdeyiz.. Zaten evin içi 28 derece olmuş kapı-camda açık halbuki....

ohh olarıda çıkarın yayın kendinizi

sibellll.. bi de toka takmış yaa. kudurtacakmısın beni.... dilek bari keşfetmese buu topiği...
umudum, o ne sinir öyle, kim kızdırdı oğluşunu. hem şu oğlanların neden dudakları kalın olur ki hıh?

bi saçlı bi kalın dudaklı bebeklerin anne babalarını protesto ediyoruz....yanımda olan olmayanlar belli etsin kendilerini ona göre tavır takınalım:) dernek kurcam bu başlık altında zaten:dilcikar:

bizimkinde saç varda ne toka ne bant tutuyor kafasında.. baksana kzızna netatlı takmış bantını pekte yakılmış..maaşallah... öperim ben onun şnce dudaklarından

biz bunu bugün giymedik ama çok seviyorum ben bu cicsini sizede yollayım dedim...

2740.jpg
amanda benım gelınımın kıyafetıne masallah bacakları tam ısırmalık :nazar::nazar::nazar:
ne guzel gozlerı var bunun zeytın zeytın

şehnaz teyzesi sadece sana karşı yapmıyo o yumruğu ve dilisengözlerimebaksanab

imza:
Bi Saçlı Bi Kalın Dudaklı Bebeklerin Anne Babalarını Protesto Derneği

ne edek simdi biz sacli dogdularsa bende nednse hep kel olmasini istemistim böyle sacli dogunca bi garibime gitmisti hihihihiihi

:KK70: ya ama bu kız ya ondan güzelim. ne güzel bi sürü tokası var hepsi zulaya kaldırıldı. bi tane kutu hazırladım saç bantlarını koydum içine. anca onlarla kız olduğu belli oluyo:))))))

şehnaz teyzesi sadece sana karşı yapmıyo o yumruğu ve dilisengözlerimebaksanab

imza:
Bi Saçlı Bi Kalın Dudaklı Bebeklerin Anne Babalarını Protesto Derneği

:KK70: ya ama bu kız ya ondan güzelim. ne güzel bi sürü tokası var hepsi zulaya kaldırıldı. bi tane kutu hazırladım saç bantlarını koydum içine. anca onlarla kız olduğu belli oluyo:))))))

biz o saçlar içimizde uzayana kadar kaç kutu rennie bitirdik mide ekşimesinden öldük bittik biliyormusun..:delikafadulden:..

benimkinin doğduğunda saçları kömür karasıydı şimdi şimdi açılıyor rfengi...genelde tersi olmaz mı?:uhm:

2740.jpg
Bak yaaa neresine koymuş kalbi... Yer,m senin o poponu....

Sağol tatlımmmm...İnce dudaklı bile çekici ve güzel kızına haksızlık etmeeeeeee

3973.jpg

dünürüümmmm bunuda senin için koydum oğluşuma göster gözü alışsın...:dance:

ben bunu nasıııl verdii ahhh ahh.....yüksek yüksek tepeleree ev kurmasııınlaaar...aşrı aşrı memlekete kız vermesiiinnler.... annesinin birtanesini hor görmesinler uçanda kuşlara......

ayy şaka maka bi tuhaf oldum

Son düzenleme:
3973.jpg

dünürüümmmm bunuda senin için koydum oğluşuma göster gözü alışsın...:dance:

ben bunu nasıııl verdii ahhh ahh.....yüksek yüksek tepeleree ev kurmasııınlaaar...aşrı aşrı memlekete kız vermesiiinnler.... annesinin birtanesini hor görmesinler uçanda kuşlara......

ayy şaka maka bi tuhaf oldum

canımm nede güzel bakmışş kartpostal bebişi gibi maşallah

senin kızının gözleri yeter beee maşallah

X