Bugün Ne Giydik Bakalim?

bende aynı sekılde dusunmeye basladım gereksız seyler almak ıstemıyorum.. az ama öz alayım diyorum..

bi kere kalın tüylü tulumlardan alacam cok soguklarda gıydırmek ıcın..

cnm valla esasında kot pantolon ve kadife pantolonlar süper bence almalısın artık ben üç aylıkken aldım pantolon ve hala giydirebildiklerim var belleri lastikli oluyo lastiği çekip düğmeyle tutturuyosun ve beli daralıoyo paçasıda lastikli onuda daralttınmı üzerine göre oluyo büyüdükçe lastikleri açıyorsun ben ayına göre büyük aldım mesela oğlum 3 aylıkken altı aylık 6 aylıkken dokuz aylık giysiler aldım zaten birkaç pantolon yetiyo üzerine farklı badiler giydiriyorum mesela yazın kısakollu tshırtler aldım bahar ayına girince içine uzun kollu badi giydirdim üzerinede o aldığım kısa kollu tshırtleri giydirdim böylece daha uzun süre giymiş oldu biliosunuz yazları daha az bi zaman ve yazın aldığın tshırtler seneye yaza küçülmüş oluyor bu şekilde daha uzun süre kullanılabiliyor.kilotlu çorapta vazgeçilmez bence renk renk al sıcacık tutar pantolonlarla evin içindede tek gydirirsin daha rahat hareket edebiliyor bebek.mont olarakta bn oldum olası sevmem o astronot tulumları hem antalya gibi bi yerde yaşıyorum demişsin bence hiç gerek yok kısa mont kapşonlu al iki tane yeter birde kapşonlu sweetshırtlerden al merserizeleride var ılık havalarda ideal oluyor uyku tulumuda ööle ben gece için ayakları kısımları açık uzun kollu alttan çıtçıtlı badier aldım renk renk yatarken onları giydiriyorum gayet rahat uyuyor birde şimdi tam emekleme zamanı bazen sıralıyor fln ayağı deri olan çoraplar süper kilotlu çorap giydirip üzrinede o çorabı giydir süper işte birkaç tanede kazak aldınmı çok soğuklarda giyer ok bitti birkaç renkte bot alırsın kotların altına giyer kıyafetleriyle uyumlu ohh süper valla biraz masraflı oldu ama bebeklerinde bi kere bu dönemleri oluyo zaten bu zamanda giyecek mini mini kıyafetler resim çekilecek ilerde görecek annem ne güzel giydirmiş diyecek ne biliim ben ööle düşünüyorum hep pijama badi olmuo bi yere çıkınca istiyo ya cicili bicili bööle dimi ben alıyorum valla masraf ama napiim görünce dayanamıyorum.... :1rolleyes:

X