Bugün Ne Giydik Bakalim?

Ben o kalpli popoyu yerimmm
MASALLAH BÜTÜN BEBELERE
Biz bugün bunlari giydik teyzeleri:

Son düzenleme:
biz o saçlar içimizde uzayana kadar kaç kutu rennie bitirdik mide ekşimesinden öldük bittik biliyormusun..:delikafadulden:..

benimkinin doğduğunda saçları kömür karasıydı şimdi şimdi açılıyor rfengi...genelde tersi olmaz mı?:uhm:

:roflol::roflol:

valla bizimkinin saçları güneşte kızıl gibi duruyo. biz de şaşırdık beyaza yakın sarışın bile var sülalede ama kızıl yok:uhm:

ahh yawyum ne güsel yatmış öyle bi benim kız yatmıyo öyle:çok üzgünüm: yatırdım mı basıyo feryadıdelikafadulden ne oluyosa

benimki de yatmıyo ya. oysaki ne rahat dimi:))

sibel canım şu saçlı kıznı erkek gibi yapmışsın. neyse hiç değilse kafası kapalışakkıdı

Yok kiz bodysi kalpliydi sonra cok sicaok olunca cikarttik altina bunu giydii

4587.jpg

rainxxx adını unuttum ya m ile başlıyodu sanırım. bebeğin çok tatlı:nazar:. renklı gözlüler kervanına katılıyo dimi? mavi çok guzel yakışmış.

gözlerin renkli olup olmiyacagini ilerde nasil anliyonuz ? Rüyanin gözleri kahverengi yesil gbii her isiga renk degistiriyor:)

ahh yawyum ne güsel yatmış öyle bi benim kız yatmıyo öyle:çok üzgünüm: yatırdım mı basıyo feryadıdelikafadulden ne oluyosa

benimkide yatmıyor.. bu resimde aşı sonrsı ateşli haliydi.. carpol vermiştim sersemledi yanı yoksa 2 dakkadan fazla yatmıyor yüz üstü....kaydirigubbakcemile

http://i0905.hizliresim.com/2009/5/25/4432.jpg arkadaşlar maşallah:nazar: bebişlerimize kırbinkere maşallah hepsi birbirinden çok tatlılar hepsi birbirnden sevimli tam ısırmalık bunlar kıyabilirsek tabiki

ben yavaştan ıstırmaya başladım..sizinkleride yakalarsam ısırırm haberiniz olsun...

gözlerin renkli olup olmiyacagini ilerde nasil anliyonuz ? Rüyanin gözleri kahverengi yesil gbii her isiga renk degistiriyor:)

nlamıycaz 1 yaşına kadar o gözler sürekli renk değiştiriyor...:emir_bebek:

3973.jpg

dünürüümmmm bunuda senin için koydum oğluşuma göster gözü alışsın...:dance:
ben bunu nasıııl verdii ahhh ahh.....yüksek yüksek tepeleree ev kurmasııınlaaar...aşrı aşrı memlekete kız vermesiiinnler.... annesinin birtanesini hor görmesinler uçanda kuşlara......
ayy şaka maka bi tuhaf oldum
Dünürün için koydun anladık ama bizde bakabilirmiyik acepa.s.
Dur kız daha o modlara seneler var şimdiden ağlama :teselli:.

http://i0905.hizliresim.com/2009/5/25/4432.jpg arkadaşlar maşallah:nazar: bebişlerimize kırbinkere maşallah hepsi birbirinden çok tatlılar hepsi birbirnden sevimli tam ısırmalık bunlar kıyabilirsek tabiki
Çok tatlı maaşallah. nasılda ciddi bakmış yawrım.

4493.jpg
[/COLOR]
Nasıl da büyük adam gibi oturmuş maaşallah.

3973.jpg

dünürüümmmm bunuda senin için koydum oğluşuma göster gözü alışsın...:dance:

ben bunu nasıııl verdii ahhh ahh.....yüksek yüksek tepeleree ev kurmasııınlaaar...aşrı aşrı memlekete kız vermesiiinnler.... annesinin birtanesini hor görmesinler uçanda kuşlara......

ayy şaka maka bi tuhaf oldum
aman benım gelınım nasılda guzel bakarmıs ahu valla ogluma gosterdım o anda agzından salya damladı var gerısını sen dusun:roflol::roflol:
bızede gelsene ya bızde konya bulusması yapalım
Ben o kalpli popoyu yerimmm
MASALLAH BÜTÜN BEBELERE

4493.jpg
sıbel hanım nereye gıdılıyo bu boncuk kızla
Bugünde bunları giydik. Yine bi atlet bi don :roflol: :roflol: :roflol:

erkekım ya

sibel ve ahu maşallah kızlarınız çok tatlı allah nazarlardan korusun
dünürümmmm Anıl'dan gözlerimizi ayıramıyoruz kızımla maşallah ne güzel pozlar vermiş öyle yerim ben onun boncuk boncuk bakan gözleriniŞeniz

rainxxx adını unuttum ya m ile başlıyodu sanırım. bebeğin çok tatlı:nazar:. renklı gözlüler kervanına katılıyo dimi? mavi çok guzel yakışmış.
çok teşekkür ederiz canım adım mürüvet bebğimin gözleri mavi değişmezse tabiki (umarım değişmez)

bızede gelsene ya bızde konya bulusması yapalım
emelciğim merhabalar ne güzel olur istersen buluşuruz:1hug: tabiki diğer arkadaşlar ne güzel istanbulda buluştular darısı bize inşallah

X