Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sheylaaaa :roflol: cok güzel olmus Inci .. Sari cok yakismis!! Ellerde bu aylarda hep agizlarda bebelerin!! MASALLAH[/QUOTE
evet ya memeyi çekiyorum ağzından hemen elini emmeye başlıyo.yani sen vermezsen ben emcek bişey bulurum diyo bana :roflol:]
imageshack.com a gir browse a tıkla bi foto seç forum1 yazan yeri buraya yapıştır canımdelikafaduldenkızlar bende yakışıklımın resmini ekleyeceğim ama yapamıyorummmmm
Bizim oğlan cimri olacak o zaman. Hem bide ellerini uzatıpta gösteriyoooo bak ne kaaa cimriyim diye :roflol:Bizim yaslilar elleir hep yumuk olan bebeler ilerde cok cimri olacak derler!! Rüya emerken elleri hep acik demekki kendine eli acik disariya cimri olacak HAHAHA...Oysaki ne babasi ne ben cimriyim!!
Maaşallah tatlişko çok yakışmış sarı cicişleri.
1.Kaynana adayina bakarken cekildi bu foto
1.Damat adayi icin süslendi kizim kaydirigubbakcemile3
Artik pjamasi oluyor hep büyüktü diye giydirmiyordum, suan bu üstünde!!
iste böyle giyindi Rüya teyzeleri simdide uyuyor misil misil
Bizim oğlan cimri olacak o zaman. Hem bide ellerini uzatıpta gösteriyoooo bak ne kaaa cimriyim diye :roflol:
Maaşallah tatlişko çok yakışmış sarı cicişleri.
sibel koca gençkız olmuş bu çok tatlıı maşallahhh1.Kaynana adayina bakarken cekildi bu foto
1.Damat adayi icin süslendi kizim kaydirigubbakcemile3
Artik pjamasi oluyor hep büyüktü diye giydirmiyordum, suan bu üstünde!!
iste böyle giyindi Rüya teyzeleri simdide uyuyor misil misil
maşallah inciye benim kız gibi elleri hep yüzünde
Maaşallah çok tatlı bakmışşş.
Kırmızılarda yakışmış yakışıklıyaaa. Maaşallah.