- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 34
Ben de sadece ekmek aldım
Akşama bezelye ve pilav yapayım
Evdekilerle idare etmeye devam 15 şubata kadar direniyorum
Merhaba canımBen de sadece ekmek aldım
Akşama bezelye ve pilav yapayım
Evdekilerle idare etmeye devam 15 şubata kadar direniyorum
Merhaba canım
Bende senin gibi 15 subata kadar direniyorum bakalım kredi kartını saklıyordum cuzdanimda harcama yapmayıp kapattirabilmek için ama çanta degistirdigim bir gün kayboldu evde. bir hafta kaldı idare edicez kart olunca idare edilmiyor malesef
Bu haftasonu eşimle 2 günlük bir yerlere gideceğiz
Ödemeyi geçen ay yapmıştık
Bu ay giderken yoldaki ekstra harcamalar olur
Bu hafta pek yemek yapmadım
yarın gece de çıkacağımız için bugün de yapmam
Zaten anneme gideceğim.
Ama önümüzdeki hafta bende buzluk ve bakliyat ile devam edeceğim
Markete para vermek istemiyorum hem de dolaplar boşalsın istiyorum
Her ay kk dan bir şeyler çekince hesap kitap yapılmıyor eskiden bilinçli olarak almiyorduk bir sıkışık animizda aldık kurtulamiyoruz.hedeflerimden biride kredi kartını kullanmayıp kalan borcu bitirip kapattirmakkart meselesi çok kötü
insana bir güven veriyor aman karttan geçerim diye düşünüyosun ister istemez
ben de kredi kartlarımı evde bıraktım
bi tanesinde borcum 0 tl :)
diğerinde daha 8 ay ayda 500 tl borcum var hiçbir şey almasam da.
bakalım kullanmamaya çalışıyorum ben de
Her ay kk dan bir şeyler çekince hesap kitap yapılmıyor eskiden bilinçli olarak almiyorduk bir sıkışık animizda aldık kurtulamiyoruz.hedeflerimden biride kredi kartını kullanmayıp kalan borcu bitirip kapattirmak
kredi kartımdan 270 tl BES her ay otomatik olarak çekiliyor. onun dışında bu ay 465 tl (bes+taksit) harcamam var. önümüzdeki ay kartta kalan taksitim 75 tl . kartıma dokunmayı düşünmüyorum. olası bir taşınma durumunda lazım olabilir.
Günaydın
Eşim televizyon satın almak istiyor
Televizyon izlemiyoruz aslında
Playstation var evde
Tv miz 80 ekran
Biraz küçük kalıyor oyunlar için
Ev küçük olmasına rağmen koltukta oturunca yazılar oyundaki karakterler falan görünmüyor
140 ekran samsung tv istiyor uzun zamandır
5000 tl
Bu sene bebek planımız vardı
Yani ben öyle sanıyodum ama eşimin yokmuş anlaşılan.
sanırım bugün tv alacağız .
Bence gereksiz bir harcama
Diğer tv ne olacak?
Sehpa da almak lazım çünkü şimdikine çok büyük gelir o televizyon
canım bebek düşüncesini konuştunuz mu ? aslında bebeğimiz için harcamalıyız desen bence o da anlayacaktır. tv ler çok pahalı erkekler tvye daha düşkünler.
benim kendi televizyonum var onu kullanırız dememe rağmen ,benim ex aşkım da yeni tv alalım diyip diyip tvlere bakıyordu
günaydın hanımlar,
2 gündür ruhum sıkılıyor. dün gece resmen uyumadan önce sinir krizi geldi. biraz sebepsizce ağladım. hala sulugözüm. yüreğim kalktı. bu tür durumlarda ne yapılır bilmiyorum. yalnızken kendimi sakinleştirmem o kadar zor ki. kalktım yüzümü yıkadım. biraz dua okudum, biraz tabletten komikli kedi videosu falan izledim. bu tür durumlarda siz ne yapıyorsunuz.
O ben bebek istiyorum diye istiyormuş ben de o istiyor diye
Bebeklere pek düşkün değilim
Ama biyolojik saatim geldi herhalde bi istemeye başladım
Aralıkta eşimin doğum günü vardı
Bu yıldan istediğim baba olmak vs diyordu dilek tutarken
İstiyorum diyip durduğu için ben de gaza geldim
Bugün de çocuğumuz olmuyor olsa o kadar rahatlarım ki dedi
Tv satın alma meselesi yeni değil 2-3 aydır olan mesele. Ben de dediğin gibi daha önce bebek için harcama olur boşver tv yi diyordum tamam diyordu
Bu plan rafa kalktığına göre...
Tv bakmaya gideceğiz şimdi
Bence halen gereksiz harcama ama madem istiyor alınabilir. Almışken de iyisi olsun diye paraya kıyacağız artık
Ben de dün akşam ağladım bayağı
Bu bebek meselesi de tetikledi sanırım.
Eşim spor yapmaya gitmişti
Ben de çocukluk albümüme baktım iyice duygusala bağladım
Annemin kucağındayken onla beraber çektirdiğim fotolara falan baktım
Düşündüm acaba bu fotoğraf çekilirken neden gülmüyordu üzgün müydü falan bunlar geldi aklıma
Sonra duşa girdim orada ağlamaya devam ettim
Sanırım duyguları bastırmamak lazım
O sırada üzgünsen üzüntüyü yaşamalısın
Yoksa geçmiyor
Duş bana iyi geldi
Biraz müzik dinledim sonra da
Merahaba, okuduğum kadarıyla bir ayrılık sürecinden geçiyorsunuz ve bu gel gitli durumlar çok normal.. bir yandan yeni bir hayata başlama isteğinin verdiği heyecan bir yandan alışılmışı özlemek...düşüncelerimiz bittikçe boş kaldıkça ağlama isteği gelir.yıllardır yalnız yaşayan ve iki büyük ayrılık atlatmış biri olarak tavsiyem kitap okumanız.zihninizi oyalayacak ilginizi çeken sonunu merak edeceğiniz kitaplar. yaşadığınız yerde arkadaşınız yok mu hiç? yakın bir arkadaşınızla haftasonu kaçamağı ufak tatil planları yapmanızı öneririm. kısa mesafeli de olabilir. biraz paraya kıyıp en sevdiğiniz yemekleri güzel bir kafede yiyebilirsiniz. ordan çıkınca biraz alışveriş.. bunlar anlık mutluluklar gibi gözükse de yaşamın hala güzel olduğuna ve bizim de ondan keyif aldığımıza dair şeylerdir.şimdilik aklıma gelenler bunlar.ha bir de sakın müzik dinlemeyin, bu süreçte iyi gelmiyor :) sevgiyle kalın..bazen bir şeyler tetikleyebiliyor. benm de yaşadığım olaydan sonra aralıksız 2 hafta gözümdeki yaş dinmemişti. toparladım biraz. ama tabi ki içimden bir şeyi atamadım ondan oluyor bana da.
bir de kaçıp gitmek istiyorum ama zamanı belirsiz ya hani
sanki amaçsızmışım gibi geliyor.
ne iş bulabiliyorum, ne evlenebiliyorum.
sanki hiçbir vasfım yokmuş gibi diyorum.
ışık kapanınca insan kendini daha çok sorguluyor sanırım.
artık pazar günleri gelsin istemiyorum mesela.
çünkü cumartesi öğlen başlayan yalnızlığım pazartesi sabaha kadar devam edecek.
yalnız kalmayı seviyorum da düşüncelerimde yalnız kalmayı sevmiyorum.
kendi kendimi üzüyorum. bu da zarar veriyor.
çok melankolik olmuşum bu hafta. yarın evde kendimle başbaşayım ve bu korkunçkuaföre avmye falan mı gitsem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?