Bugün ne almadın?

Her ay kk dan bir şeyler çekince hesap kitap yapılmıyor eskiden bilinçli olarak almiyorduk bir sıkışık animizda aldık kurtulamiyoruz.hedeflerimden biride kredi kartını kullanmayıp kalan borcu bitirip kapattirmak
Tek başıma olsam yazarım ama esimde harciyor o yüzden yazamıyorum bir kaç kere uğraştım ama gitmedi

Evde varsa hiç gerek yok canım aslında
Ama bu erkekler kafaya koyunca alıyorlar
3 yıllık evliligimizde TV miz olmadı ama tutturdu eşim TV alıcam diye misafir gelince TV istiyor sıkılıyor diye geçen gün TV alıcam diye çıktı evden Bim'de normalde 900-1000 TL arasında satılan LG monitöru 360 TL ye almış gelmiş ellerinde kaldığı için o kadar düşmüş insanlar TV olarak kullanıldığını bilseydi kalmazdı zaten.
hiç engelliyemesem de en azından ucuza geldi

evet ve çok sancılı benm için. aslında ilk defa böyle acı çekiyorum. çünkü adım atmıştık bir şeylere. ondan olsa gerek. arkadaşım kendisinin yengesi ve abisiydi aslında. onun dışında arkadaşlar da var ve hepsi ortak ile çevresi var. o yüzden pek arkadaş görmek istemiyorum. kendi arkadaşlarım da hep farklı şehirlerde yaşıyor. sanırım kendimi kitaplara dizilere vermem lazım :) ilginiz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. bende de kocaman sevgiler

ben direk şehir değiştirme işine girdm canım :) buradaki işime onunla geleceğimizi kuracağız diye katlanıyordum. evlenince iş değiştirecektim. bu prosedür kalktığına göre artık başka şehirlere gidebilirim. Allah biliyor ya gönlüm izmirden yana. kardeşlerim de orada zaten. :)

amin canım çok çok teşekkür ederim. inşallah herşey gönlümüzce olur

aynen diziler de çok işe yarıyor böyle zamanlarda, bir çeşit aklını uyuşturmuş oluyor insan. Aşk-ı memnuyu kaç defa izledim ben bile sayamadım :))

muhendisiniz sen çok güçlü birisin
Yani benim seni analizimden bu sonuç çıkıyor
Kendini değersiz vasıfsız hissetme
Hayat çok kısa ve bazen olmayan şeyler daha hayırlıdır diye düşünüyorum
O yüzden hayallerinin peşinden koş ve çok daha güzel insanlar çıksın karşına

soğuk havada balkona çıkıyorum.üzerim ince kıyafetle...kendimi üşütüyorum..soğuktan donduğumu vücudum hissedince içeri giriyorum...can tat lı..

geçici bir süre de olsa önceki halimden kurtuluyorum...

Asla bir işe yaramadığın gibi düşüncelere kapılma! Sadece şu an zoe bir dönem geçiriyorsun. Bu yüzden kendine karşı olumsuz bir tutumun olmuş ama bu güne kadar başardıklarını göz ardı etme. Sen hiç bir şey değilsen bile "ayaklarının üstünde durabilen güçlü bir kadınsın" ülkemiz şartlarında o kadar büyük bir başarı ki bu. Merak etme tüm zorlukları atlatacak güç var senin içinde.

Ne güzel ya tv nin evde olmaması.
Bizim evde 3 bilgisayar 1 tablet 1 playstation 2 telefon ve 2 televizyon oldu şu an. Nereye baksam bi teknolojik alet var. Valla kendimizi neye dönüştürdük böyle. Doğadan koptuk bu sanal dünya nereye kadar ?

Eşim büyük televizyon istediğinden monitör kesmedi 49 inç olan bi tv aldık
Önceki 30 inç ti

Napiyim hayırlısı artık 12 ay da bunu ödeyeceğiz.

Ne kadar haklısın.
sağlık işte. Ne kadar üzgün olursan ol o sırada bi mide bulantısı tutsa mesela diyorsun ki keşke iyileşsem, dünyadaki tek problem o anki hastalık oluyor.

aynen diziler de çok işe yarıyor böyle zamanlarda, bir çeşit aklını uyuşturmuş oluyor insan. Aşk-ı memnuyu kaç defa izledim ben bile sayamadım :))

aynen ben de :) avrupa yakası ve kardeş payı her zaman favorim olarak kalacak ama :)
yine de ben bihter ziyagil gibi aptallık ediyorum bazen. kendime kızıyorum

çok teşekkür ederim. bazen keşke bu kadar güçlü olmak zorunda olmasaydım diyorum ama hayat. mecburuz sanırım hayırlısı bu yöndeymiş. ben de kendi yoluma bakıyorum artık.

aynen can derdine düşünce bir şey düşünemiyormş insan. geçenlerde annem mr çekimine girerken hayatı sorguladım resmen. Allah büyük acılar yaşatmasın bizlere inşallah

bugünüme çok şükür aileme kalpten bağlıyım ama onlara bağımlı değilim. bağımlıdan kastım, istediğim şehirde yaşayabilirim. alıp başımı yurt dışına gezmek için gidebilirim. bana hayır demez aksine destek olurlar. arkadaşlarıma baktığımda ben başka şehirde yaşayamam ailem izin vermiyor dediklerini duyuyorum. aslında özgüvensiz ve bağımlı çocuklar yetiştirmiş oluyorlar. güçlü, ayakları üzerinde duran bireyler olmamızda ailelerimizin etkisi çok büyük. Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini. ama yine de keşke bu kadar güçlü olmak zorunda kalmasaydım.

zor bir dönemden geçiyorum. her gün başka birini suçluyorum ama olan olmş artık. kısmt değilmiş napalım. bana şu an en iyi gelecek şey bu şehirden kaçmak olurdu. inanılmaz yalnız kaldım. düşüncelerimde baş başa kalmak istemiyorum.

bu arada televizyon hayırlı olsun :) playstation kardeşlerimn olduğu için yanımda getiremedim ama benim atarim var hani şu mario olan. büyük tvde oynaması bir başka. bak iyi geldi aklıma bi mario oynayıp prenses kurtarayım. ben kavuşamadım onlar kavuşsun

buhranlı dönemlerimi biraz olsun atlatmak için bugün güzel bir kahvaltı hazırladım.
üstümü değiştirdim.
yürüyüş yaptım.
kuaföre gittim saçlarımı kestirdim. kadınların depresyondayken kuaför ile mutlu olmasının bilimsel bir açıklaması olmalı

kuaför ;15 tl

dönüşte markete uğradım. sevgililer gününe özel benim şampuan ve saç kremi indirimdeydi. onları aldım. diş fırçası aldım. peynir bir kaç abur cubur ve sakız aldım. 50 tl civarı bir şey ödedim.

biraz daha iyi hissediyorum.

bir de bi söz okudum tam benlikmiş size de yazayım

"geçse de yolumuz bozkırlardan
denizlere çıkar sokaklar"
İzmire gidebilirsem bu söz bir süre mottom olacak

Ben çok zor atlatmistim ayriliği.
Yemeden icmeden kesilip cok zayiflamistim. Benim canim biseye sıkılsın yiyip icemem tv filan izleyemezdimsürekli aglarim.
Hatirlamak bile istemiyorum

Ben çok zor atlatmistim ayriliği.
Yemeden icmeden kesilip cok zayiflamistim. Benim canim biseye sıkılsın yiyip icemem tv filan izleyemezdimsürekli aglarim.
Hatirlamak bile istemiyorum

bu konuda oldukça benziyoruz sanırım. 4.5 kg ya yakın kilo verdim. tüm gün tek öğün yetiyor bana.

Ben cok zor bir donem gecirdim. Derdimi anlayan tek kimse yoktu niye dert ettigimi anlatamiyordum. Cicek baktim canim onlarla konustum konustum.. canlandikca icimdeki sevgiyi onlara anlattim.. sonra esimle tanistim ztn cicek seven insan sever demisler tanistirmislardi.. birde agladim hic korkmadim aglamaktan hic.. hasta olursun agla rahatla icin yikansin yuregin ferahlar. Duata siginiyorsun meal okumani tavsiye ederim rastgele ac oku seninle konusuyor gibi hissedeceksin.. ben o ayetleri simdi esimde birebir yasiyorum.. icim urperdi yine..

Bozkırın ortasında içi sıkılan biri olarak ben de balıkesire döndüğümde bu söz benim de mottom olabilir
Düşünsene eveen çıksam 10 dk yürüsem ayvalık sahiline varsam falan
Ne güzel bir hayat olurdu :)

İzmire bir an önce gidersin inşallah
Benim de babam kardeşim halam teyzem dayım izmirde
Babamlar konak ilçesinde oturuyorlar
Pek güzel oralar :)

Ben İzmir'i sevmiyorum daha doğrusu orada yaşamak istemiyorum ama gidip gezmesi güzel oluyor

Bugün ben evden çıkmadım
Ama görümcemin doğum günüymüş
Eşim kardeşine harçlık gönderdi hediye yerine
100 tl

Televizyona kablo aldık 15 tl
Bana un kurabiyesi aldı 5 tl

Kendim yapayım dedim tarif tutmadı yapamayıca dışarıdan aldık
Boş yere yağ un şeker elektrik de harcadım hepsi çöp
Beceriksizlik işte

çok teşekkür ederim. çiçek işini ben de yapabilirim aslında. çünkü arkadaşlarıma veya anneme anlatmak istemiyorum artık. duaya sığındım bende :)

benm de kardeşim ve ablam izmirde. ailem de 1 saat uzaklıkta bir ilçede. gidersem kardeşimi yanıma alacağım zaten. evde bi ses olur. annemle babam da gelir. daha ne olsun :) ve denize saatlerce uzak bir yerde yaşamak istemiyorum. şöyle 10-15 dklık mesafede ev tutacağım. kardeşim alsancakta ev buldum gel diyor. ay sonu kapıları kemirmeyeceksek neden olmasın

ben de tavada kek deneyim diyorum bugün . süt yumurta tarihleri yaklaştı. ya bugün kek olarak çöpe gider ya da bir kaç güne tarihi geçince

günaydın,
dün dersim vardı okula gittim
ders arasında arkadaşlarla oturduk bi yerde
onlar çay içtiler
ben evden suyumu [çay sevmem) ve kurabiyelerimi getirmiştim
kurabiye ikram ettim
buna artık cimrilik mi dersiniz bilemiyorum :)
ama ben dışarıdan bisküvi vs yemiyorum
e tatlı da yemiyorum şekeri kesmeye çalıştığım için
glikoz şurubu ile falan yapıyolar hep pastane ürünlerini

su şişem var bi tane
onu evde dolduruyorum içine de 1 kabul tarçın atıyorum
su da bir içeçek gibi oluyor
hem tarçın kan şekerini düzenliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…