• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

günaydın herkese,

benim tiroid ilacım bitmek üzere, bir kere bile içmesem harap oluyorum. hatta boğazımda sanırım nodül oluşuyor. guatr riski var demişti doktor hemen o geldi aklıma. son günlerde kafeinli içecekleri yine fazla içtiğimi farkettim. çay kahve hepsini kestim. yanımda süt ve ıhlamur var.

haftaya randevu aldım yine özel hastaneden. fakat bu sefer farklı bir hastaneye gideceğim. çünkü ilaç kullanmama rağmen bu kadar hızlı ilerleme olması garip geldi. bir de farklı bir doktor görüşü almak istiyorum. bu ay hastane masrafım olmaz diyordum ama 200 tlyi gözden çıkardım. gidip değerlerime baştan baktıracağım.

haşimato mu ne bi hastalık var ya ona da bi baktır istersen
neden böyle oldun acaba
üzüntü ve stres de tetiklemiş olabilir.

Ben tarımın çok iyi olduğu bir yerdeyim, fakat elma para etmiyor diye bu yıl herkes elma ağaçlarını kesti, yemek için kendilerine bile bırakmadılar, elma nın iyi günleri yakında tropikal meyvelere eşdeğer olacak.

E Esila09 valla ne kadar ucuzdu ya önceden
:( çok üzülüyorum tarımın şu haline.

muz 9 tl idi
ananas 8
hadi bunlar dışarıdan geliyor ithal
ama elma ya elma... :(
bu insanlar ne yiyecek?????

neden böyle oldun acaba

:KK43: çok üzülüyorum tarımın şu haline.

muz 9 tl idi
ananas 8
ama elma ya elma... :KK43:

Elma üretimi çok azaldığı için, çünkü para etmiyor ve kurtlaniyor diye ağaçları kestiler. Çünkü halkımız kurtlu elma almıyor. Çünkü beğenmiyor.
Kime kızacağımı bilmiyorum.

Elma portakal ve mandalinaya cok taktim bu yil.
Fiyatlar gercekten yuksek.
Dar gelirli insanlar 4 liraya nasil alsin 1 kilo elmayi. En ucuz meyvedir kış mevsimin baştacidir narenciye ve elma. Ama bu yil herkes yiyemedi diye düşünüyorum.
Bana memleketten sürekli geldi ama fiyatlari takip ettim cok pahali gercekten

Dar gelirli insanlar 4 liraya nasil alsin 1 kilo elmayi. En ucuz meyvedir kış mevsimin baştacidir narenciye ve elma. Ama bu yil herkes yiyemedi diye düşünüyorum.

biz tüm kış sadece 2 tane elma aldık
evet sayıyla 2
yeşil olanlardan
birini eşim birini ben yedim.

zorumuza gitti o kadar para vermek.

Biz seviyoruz genelde pazardan da cok aldim hediye de geldi. Yedik bayagi. Gecen yil mandalina 1lirydi. Her hafta 5 kilo almistim. Bu yil 2. Yuzde yuz zam olur mu.:işsiz: bakinca 2 lira az bi para gibi fakat zam oranina bakinca :oha::oha:

Gaps diyetini denedinmi canım? Araştırmanı tavsiye ederim.

duymamıştım canım bir bakayım ona nasılmış. teşekkürler :)

neden böyle oldun acaba

:KK43: çok üzülüyorum tarımın şu haline.

muz 9 tl idi
ananas 8
ama elma ya elma... :KK43:

üzüntü stres tetikliyormuş doktor öyle demişti. ah kızım canının kıymeti yok mu hiç demişti.

tabi bunda yalnız kalmamın da etkisi var.
düzenli yemek yemiyorum zaten tem başıma yemek istemiyorum.
tv izlemeyi sevmem. ufak tefek cinayetlere takıldım ne zamandır bir onu izliyorum. onun dışında genelde radyo ve burhan altıntop tercih ediyorum. böyle olunca kafamda kuruyorum herhalde bazı şeyleri. artık yalnız kalmak istemiyorum

iş başvurularımı yaptım hayırlı olan bir iş elbette denk gelecektir diye düşünüyorum. kuzenim de yardımcı oluyor belki yakında taşınırım :)

bu yıl yağış az. toprak susuz kaldı. dışarıdan takviye sulama da maliyeti arttırdı. e tohum neredeyse çoğu ithal. elektriğe suya yakıta zam geldi haliyle çiftçi de kar etmek için fiyatlara zam koydu. market de kendi karını koyarken fiyatlar tavan yaptı.

ben de elmayı mandalinayı portakalı tane ile alıyorum artık.

dün altın 162,5 i görmüştü. elimden çıkarmadığım için üzüldüm. bugün de elimdekilerin üstüne 160,95ten 5,2 gr altın aldım. 162yi geçer geçmez hepsini satacağım. al sat sanırım daha çok işime geliyor.

Bugün göz doktoruna gittim
Eskiden gözlük kullanıyordum ama çok düşük bir numaraydı

Genel bir Kontrol için dünyagöz e gittim
Gözlük kullanmama gerek yokmuş
Göz kuruluğu varmış az düzeyde

Gözlerimin iyi görmesine çok sevindim :)

Tamamlayıcı sigorta olduğundan 15 tl ye halledildi bu da

Back