günaydın herkese,
benim tiroid ilacım bitmek üzere, bir kere bile içmesem harap oluyorum. hatta boğazımda sanırım nodül oluşuyor. guatr riski var demişti doktor hemen o geldi aklıma. son günlerde kafeinli içecekleri yine fazla içtiğimi farkettim. çay kahve hepsini kestim. yanımda süt ve ıhlamur var.
haftaya randevu aldım yine özel hastaneden. fakat bu sefer farklı bir hastaneye gideceğim. çünkü ilaç kullanmama rağmen bu kadar hızlı ilerleme olması garip geldi. bir de farklı bir doktor görüşü almak istiyorum. bu ay hastane masrafım olmaz diyordum ama 200 tlyi gözden çıkardım. gidip değerlerime baştan baktıracağım.
Ben tarımın çok iyi olduğu bir yerdeyim, fakat elma para etmiyor diye bu yıl herkes elma ağaçlarını kesti, yemek için kendilerine bile bırakmadılar, elma nın iyi günleri yakında tropikal meyvelere eşdeğer olacak.
haşimato mu ne bi hastalık var ya ona da bi baktır istersen
neden böyle oldun acaba
üzüntü ve stres de tetiklemiş olabilir.
E Esila09 valla ne kadar ucuzdu ya önceden
çok üzülüyorum tarımın şu haline.
muz 9 tl idi
ananas 8
hadi bunlar dışarıdan geliyor ithal
ama elma ya elma...
bu insanlar ne yiyecek?????
Elma portakal ve mandalinaya cok taktim bu yil.
Fiyatlar gercekten yuksek.
Dar gelirli insanlar 4 liraya nasil alsin 1 kilo elmayi. En ucuz meyvedir kış mevsimin baştacidir narenciye ve elma. Ama bu yil herkes yiyemedi diye düşünüyorum.
Bana memleketten sürekli geldi ama fiyatlari takip ettim cok pahali gercekten
Gaps diyetini denedinmi canım? Araştırmanı tavsiye ederim.
haşimato mu ne bi hastalık var ya ona da bi baktır istersen
neden böyle oldun acaba
üzüntü ve stres de tetiklemiş olabilir.
E Esila09 valla ne kadar ucuzdu ya önceden
çok üzülüyorum tarımın şu haline.
muz 9 tl idi
ananas 8
hadi bunlar dışarıdan geliyor ithal
ama elma ya elma...
bu insanlar ne yiyecek?????
Elma portakal ve mandalinaya cok taktim bu yil.
Fiyatlar gercekten yuksek.
Dar gelirli insanlar 4 liraya nasil alsin 1 kilo elmayi. En ucuz meyvedir kış mevsimin baştacidir narenciye ve elma. Ama bu yil herkes yiyemedi diye düşünüyorum.
Bana memleketten sürekli geldi ama fiyatlari takip ettim cok pahali gercekten
Hangi bankayi kullaniyorsun@mühendisinizdün altın 162,5 i görmüştü. elimden çıkarmadığım için üzüldüm. bugün de elimdekilerin üstüne 160,95ten 5,2 gr altın aldım. 162yi geçer geçmez hepsini satacağım. al sat sanırım daha çok işime geliyor.
Hangi bankayi kullaniyorsun@mühendisiniz
dün altın 162,5 i görmüştü. elimden çıkarmadığım için üzüldüm. bugün de elimdekilerin üstüne 160,95ten 5,2 gr altın aldım. 162yi geçer geçmez hepsini satacağım. al sat sanırım daha çok işime geliyor.
Konu başlığına istinaden yazıyorum ki bugün sigara almadım. Çok kardayım resmen :)
katılıyorummm :) Direnemiyorum ya ama bırakıcam inşallahSüpersiniz
Keşke hiç almasanız bundan sonra
Hem sağlığınız hem bütçeniz iyileşir
katılıyorummm :) Direnemiyorum ya ama bırakıcam inşallah
çok teşekkür ederimGeçmiş olsun sana damuhendisiniz
Yine yükselir bence
Altın hiç kaybettirmiyor
günaydın,
dün hiç harcama yapmadım. bugün ekmek ve yoğurt alacağım. başka harcamam olmaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?