• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

günaydın herkese,

cuma günü
kira : 700 tl
aidat: 100 tl
doğal gaz; 102,4tl

cumartesi market; 8,4tl

pazar günü;
öğrenim kredim: 270tl
market: 30 tl

baya ödemişim :KK54: toplamda 1210,8 tlcik harcamışm:KK70:

bu ay mutfak için çok harcama yapmayıp evdekileri tüketeceğim. bir sürü yere iş başvurusu yaptım. belki geri dönüşler olur. o yüzden stokları harcamayı planlıyorum.

günaydın herkese,

cuma günü
kira : 700 tl
aidat: 100 tl
doğal gaz; 102,4tl

cumartesi market; 8,4tl

pazar günü;
öğrenim kredim: 270tl
market: 30 tl

baya ödemişim :KK54: toplamda 1210,8 tlcik harcamışm:KK70:

bu ay mutfak için çok harcama yapmayıp evdekileri tüketeceğim. bir sürü yere iş başvurusu yaptım. belki geri dönüşler olur. o yüzden stokları harcamayı planlıyorum.

Para nasıl gidiyor di mi yaaa

Bence de evdekileri bitir
Belki de taşınırsınnn :)

Para nasıl gidiyor di mi yaaa

Bence de evdekileri bitir
Belki de taşınırsınnn :)

aynen su gibi gitti :) ilk haftadan ödemelerin büyük çoğunluğu gitti :) buna da şükür.

İnşallah taşınırım. bunu ilk defa bu kadar çok istiyorum. aslında kaçıyorum. hem iş ortamımdan hem de henüz atlatamadıklarımdan. kaçmak çözüm mü dersek şu an için çözüm. çünkü hem mental hem de fiziksel olarak çok yorgunum. farklı şehir farklı insanlar bana iyi gelecek :)

bazen gitmek lazım ya bir şehirden ya bir gönülden diye boşa dememişler. ben ikisini de yapacağım. inşallah en kısa sürede yapabilirim.

aynen su gibi gitti :) ilk haftadan ödemelerin büyük çoğunluğu gitti :) buna da şükür.

İnşallah taşınırım. bunu ilk defa bu kadar çok istiyorum. aslında kaçıyorum. hem iş ortamımdan hem de henüz atlatamadıklarımdan. kaçmak çözüm mü dersek şu an için çözüm. çünkü hem mental hem de fiziksel olarak çok yorgunum. farklı şehir farklı insanlar bana iyi gelecek :)

bazen gitmek lazım ya bir şehirden ya bir gönülden diye boşa dememişler. ben ikisini de yapacağım. inşallah en kısa sürede yapabilirim.

ayrıldığın kişiyle bir daha hiç görüşmediniz mi?
ya da telefon, mesaj? hiç iletişime geçmediniz mi?

şimdi ekmek almaya gidiyorum, halk ekmekten alacağım. bazen çavdarlı kepekli falan da oluyormuş

5-10-25 kuruşlarla ekmek alıyorum
resmen 1 avuç para ile gidiyorum markete falan
hepsi 10 kuruş :D

kasadaki kasiyerler çok seviniyor
ama kasada sıra beklettiğim insanlardan özür dilerim.
ben sayıp gidiyorum da kasiyerler tekrar sayıyor

şimdi ekmek almaya gidiyorum, halk ekmekten alacağım. bazen çavdarlı kepekli falan da oluyormuş

5-10-25 kuruşlarla ekmek alıyorum
resmen 1 avuç para ile gidiyorum markete falan
hepsi 10 kuruş :KK70:

kasadaki kasiyerler çok seviniyor
ama kasada sıra beklettiğim insanlardan özür dilerim.
ben sayıp gidiyorum da kasiyerler tekrar sayıyor
Keşke burda da olsa. İstanbuldayken arada denk gelir alırdım çok güzel ekmekleri oluyordu.

ayrıldığın kişiyle bir daha hiç görüşmediniz mi?
ya da telefon, mesaj? hiç iletişime geçmediniz mi?

hayır hiç iletişim olmadı. ig sayfamı takip ediyor görüyorum (örgü üstüne olan hesabım gizli değil. hikayelerde görüyorum) arayan taraf kim olmalı ona bile karar veremedim aslında. o yüzden aramadım.

hayır hiç iletişim olmadı. ig sayfamı takip ediyor görüyorum (örgü üstüne olan hesabım gizli değil. hikayelerde görüyorum) arayan taraf kim olmalı ona bile karar veremedim aslında. o yüzden aramadım.

aramaman daha iyi sanırım.
değişecek bir şey olsa insanların gurur yapmayıp harekete geçmesi gerektiğini düşünürüm.
ama bittiyse zaten kim ararsa arasın faydasız olur...

sana yeni bir hayat lazım ;)
fresh, dinamik, neşe dolu bir hayat.

işini değiştirsen gerisi gelecek bence

bugün sadece ekmek aldım
yanıma başka para almayınca çıktım yürüdüm geldim

ama evde yiyecek stoğumuz bayağı azaldı
bi market alışverişi şart

Bu ara harcama yapıyorum.
Gerek ev ile ilgili gerek kıyafet
İhtiyacım var diye avutuyorum kendimi

Vermem gereken 10 kilo var onu da versem süper olacak
Ama kahvaltı da ekmek arası helva yedim ya bu nasıl kilo verme yöntemi olabilir ki:işsiz:

Bu ara harcama yapıyorum.
Gerek ev ile ilgili gerek kıyafet
İhtiyacım var diye avutuyorum kendimi

Vermem gereken 10 kilo var onu da versem süper olacak
Ama kahvaltı da ekmek arası helva yedim ya bu nasıl kilo verme yöntemi olabilir ki:işsiz:

mornergis mornergis o nasıl bir kahvaltı :KK57:
Neden canın böyle şeyler istiyor acaba?
Son zamanlarında kan değerlerine baktırdın mı?

Ben şimdi 1 yumurta haşlıyorum
1 bardak portakal + greyfurt suyu
Peynir
Ve maydonoz yiyeceğim

aramaman daha iyi sanırım.
değişecek bir şey olsa insanların gurur yapmayıp harekete geçmesi gerektiğini düşünürüm.
ama bittiyse zaten kim ararsa arasın faydasız olur...

sana yeni bir hayat lazım :KK66:
fresh, dinamik, neşe dolu bir hayat.

işini değiştirsen gerisi gelecek bence

büyük bir hatam olduğunu düşünseydim kesinlikle arardım. fakat onun son durumda takındığı tavırdan sonra araması gereken ben değildim. belki de vesile olmuştur bilmiyorum. bugün gelip o tavrının hata olduğunu söylerse affederim çünkü biz birbirimize hiçbir zaman saygımızı kaybetmedik. her ilişkide olduğu gibi tartışma oldu ama ne ses yükseltme ne de telefonu yüze kapatma gibi saygısızlık olmadı. kaliteliydik bence.

mornergis mornergis o nasıl bir kahvaltı :KK57:
Neden canın böyle şeyler istiyor acaba?
Son zamanlarında kan değerlerine baktırdın mı?

Ben şimdi 1 yumurta haşlıyorum
1 bardak portakal + greyfurt suyu
Peynir
Ve maydonoz yiyeceğim

Bu senem şanssız başladı hastalık açısından
Önce grip oldum sonra orta kulak iltihabı daha sonra da kadın hastalıkları
Çokça antibiyotik kullanmak zorunda kaldım
şimdi de regl oldum
o yüzden olduğunu düşünüyorum

bu ay içinde kan değerlerime de baktıracağım zaten
ilaç ve regl dönemimin geçmesini bekliyorum

şimdi de regl oldum

Nolur ihmal etme
Sağlık en büyük zenginliğimiz
Regl olunca ben de çikolataya sarıyorum :)

Kaliteli beslenmek çok önemli bence
Ben de ekmeği azaltamıyorum :(

Öğle yemeği saatinde dışarıda olduğumdan pas geçtim
Aç kaldım ama para harcamadım :)
Dışarıdan yemek mideme dokunuyor

cimri mi oldum ne

Selamlar
Dün market alışverişine gittik
180 tl tuttu yine
Sucuk pastırma gibi et ürünleri yoğurt peynir tereyağ gibi süt ürünleri alınca bı fiyatlar kaçınılmaz
Meyvelerin yanına yaklaşamıyoruz
Mandalina 4,5 tl
Elma 4 liraya yakın

Bunlar nasıl fiyatlar ya

şimdi de regl oldum

çok geçmiş olsun. sağlık olsun da her şey olur

günaydın herkese,

benim tiroid ilacım bitmek üzere, bir kere bile içmesem harap oluyorum. hatta boğazımda sanırım nodül oluşuyor. guatr riski var demişti doktor hemen o geldi aklıma. son günlerde kafeinli içecekleri yine fazla içtiğimi farkettim. çay kahve hepsini kestim. yanımda süt ve ıhlamur var.

haftaya randevu aldım yine özel hastaneden. fakat bu sefer farklı bir hastaneye gideceğim. çünkü ilaç kullanmama rağmen bu kadar hızlı ilerleme olması garip geldi. bir de farklı bir doktor görüşü almak istiyorum. bu ay hastane masrafım olmaz diyordum ama 200 tlyi gözden çıkardım. gidip değerlerime baştan baktıracağım.

Selamlar
Dün market alışverişine gittik
180 tl tuttu yine
Sucuk pastırma gibi et ürünleri yoğurt peynir tereyağ gibi süt ürünleri alınca bı fiyatlar kaçınılmaz
Meyvelerin yanına yaklaşamıyoruz
Mandalina 4,5 tl
Elma 4 liraya yakın

Bunlar nasıl fiyatlar ya

Ben tarımın çok iyi olduğu bir yerdeyim, fakat elma para etmiyor diye bu yıl herkes elma ağaçlarını kesti, yemek için kendilerine bile bırakmadılar, elma nın iyi günleri yakında tropikal meyvelere eşdeğer olacak.

günaydın herkese,

benim tiroid ilacım bitmek üzere, bir kere bile içmesem harap oluyorum. hatta boğazımda sanırım nodül oluşuyor. guatr riski var demişti doktor hemen o geldi aklıma. son günlerde kafeinli içecekleri yine fazla içtiğimi farkettim. çay kahve hepsini kestim. yanımda süt ve ıhlamur var.

haftaya randevu aldım yine özel hastaneden. fakat bu sefer farklı bir hastaneye gideceğim. çünkü ilaç kullanmama rağmen bu kadar hızlı ilerleme olması garip geldi. bir de farklı bir doktor görüşü almak istiyorum. bu ay hastane masrafım olmaz diyordum ama 200 tlyi gözden çıkardım. gidip değerlerime baştan baktıracağım.

Gaps diyetini denedinmi canım? Araştırmanı tavsiye ederim.

Back